Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim všechny maminky ktere maji pouze jedno ditko a rady poklabosi klidne se pridejte ![]()
Zdravim, mam dceru, bude mit v breznu 4 roky, ja budu mit v dubnu 25, druhym rokem ziju v Ostrave-Porube a porad pomalu zadnou maminku neznam, rafa bych poznala nekoho fajn ![]()
@Sabina19 píše:
Zdravim, mam dceru, bude mit v breznu 4 roky, ja budu mit v dubnu 25, druhym rokem ziju v Ostrave-Porube a porad pomalu zadnou maminku neznam, rafa bych poznala nekoho fajn
Ahoj Sabi, a ty druhe neplanujes zustanes jen u male.Ja mam 4 leteho kluka.
Zdravím ostravské maminky
V říjnu jsme se přestěhovali do Poruby a nikoho tady neznám. Mám roční dceru. Tak kdybyste některá chtěla pokecat nebo se zajít společně na procházku, budu ráda ![]()
Holky a Vy uz neplanujete druhe mimi. Koukam, že jste mlade. Jinak Porubacky tož dejte scuka ni?
My už druhé neplánujeme. S manželem jsme se shodli, že ta naše příšerka nám vystačí na 120 %
Plus teda z finančních důvodů si druhé nemůžem dovolit…
Ale kdo ví, třeba za pár let změníme názor ![]()
@Štrample obecná
A kolik mas teda? Jj nam taky staci jeden dablik, ale ja bych jeste jedno chtela ale uvidime spise ne nez ano
@Zuzanda: Já mám 27, dceři bude v březnu rok.
Já jsem taky původně chtěla 2 děti - sama mám bráchu a jsem za něj ráda. Myslím si, že je to pro děcka lepší. Ale už rok nespím víc jak 3 hod denně, což je masakr, naše obludka dost vyvádí (manžel povídá, že je hyperaktivní po mě)
A už se těším, až se to malinko umoudří a já budu zas jak člověk a ne jako chodící zombie.
Představa, že mě tohle čeká znova - no nevím nevím.
Každopádně manžel má naprosto jasno - nikdy víc!
Taky máte hodně akční dítě?
@Štrample obecná
Jj maly je fest akcni.me je uz 34 coz je dost tak uvidime
@Sabina19: Ahoj, jestli ti nevadí, že mám holčičku o hodně mladší než ty, tak si klidně můžem dát sraz. Já teď teda s malou marodím, ale až budem fit, klidně můžem někam společně vyrazit ![]()
@Štrample obecná
My jsme taky nemocni jsem s malymdoma ted to radi. Jinak ja mam cas pouze jak mam volno v praci je to mezec jak uz clovek pracuje.Ty jsi kde pracovala.Ja delam v obchode
@Zuzanda
My jsme se na podzim přestěhovali z Olomouce, tam jsem pracovala v nemocnici v laboratoři. Doufám, že si tady po mateřské najdu práci. Tajně doufám ve fakultku, měla bych to kousek ![]()
@lucemi
Vitam Tě. Jak mas stare ditko odkudjsi taky z Poruby jak tady vetsina?
Jinak druhe neplanujete?
@lucemi
aha tak to mě mrzí že jsi s malou sama.Ale jsi mlada jistě nezůstaneš sama navěky ![]()