Všechno dává do pusy + elektrická zásuvka

kofola3
20.9.11 17:08

Tak co se týká elektřiny, to máte mít zabezpečené a zásuvky zaslepené zábranama.

Co se týká malých věcí. Děti mi taky strkaly malé věci do pusiny, oba dva. Malé, kterým si můžou ublížit nebyly dosahu, to jim k rukám nepatří a mezi hračkama nemá co dělat.
A co můžou do pusiny, to jim neublíží, tudíž jsem nemsuela sledovat celý den co dělá

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.9.11 17:16

Závislačka

no co se tíče zasuvek mam je zabezpečené všude jen se visavala a zapoměla sem vipnout prodlužovak a tam pravě sahl no podle miho možna ani nesahl sy mislím že by brečel asy jinak a taky sem vše s pokoje co mohla dala prič je to roubíř a čertík :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
20.9.11 17:39

no tu zásuvku jsem tu řešila nedávno taky, malá mi tam zastrčila šnůru od sluchátek a kopla ji elektřina, u nás to teda bylo jasné a měla i puchýřek, byli jsme tři dny v nemocnici napozorování, dělali ji různá vyšetření, není to moc legrace prý to může poškodit srdce a vnitřní orgány. Taky mi všichni radili jak mít pořád zastrčeno všechno ale ono se prostě stane, a zrovna většinou lidem kteří děti hodně hlídají, těm co je nehlídají se tyhle nehody moc nedějí.. a nebo možná ani nevědí že jejich děti kopl proud. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.9.11 20:18
marienka02 píše:
no co se tíče zasuvek mam je zabezpečené všude jen se visavala a zapoměla sem vipnout prodlužovak a tam pravě sahl no podle miho možna ani nesahl sy mislím že by brečel asy jinak a taky sem vše s pokoje co mohla dala prič je to roubíř a čertík :-(

to píšeš takhle schválně ty i/y?? :roll: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
20.9.11 20:20
Haňulík píše:
no tu zásuvku jsem tu řešila nedávno taky, malá mi tam zastrčila šnůru od sluchátek a kopla ji elektřina, u nás to teda bylo jasné a měla i puchýřek, byli jsme tři dny v nemocnici napozorování, dělali ji různá vyšetření, není to moc legrace prý to může poškodit srdce a vnitřní orgány. Taky mi všichni radili jak mít pořád zastrčeno všechno ale ono se prostě stane, a zrovna většinou lidem kteří děti hodně hlídají, těm co je nehlídají se tyhle nehody moc nedějí.. a nebo možná ani nevědí že jejich děti kopl proud. :think:

přesně jak píšeš - myslím si, že když tam dají ručku tak by to kopnout nemělo, jen pokud se tam dá nějaký kovový předmět… :nevim: ale nejsem odborník…

jinak je jasný, mít vše zabezpečeno, hlavně chemikálie aj., raději předcházet těmhle věcem, jsou to zbytečné nehody a člověk si to pak vyčítá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
20.9.11 20:24

když tam dá jen prstík, tak jí to nekopne. Malý se mi taky jednou taky zašťoural v zásuvce, tak jsem to hned zkoušela taky. Musel by tam něco vodivýho strčit.Ale taky máme všechny zásuvky zaslepený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.11 08:26

no skoušela sem skoumat ten prodlužovák a tam nemohl dostat pecku podle mého jak sy hral z autíčkama tak možna dookenka někam sy dal on je strašně rozmazlenej stači gdyž žuchne a už běži zamnou je to muj milaček sem zněj hodně viplašena čim vic se dava pozor tímje to horší ale jinak to nedokažu manžela mam eletrikaře gdyž v čera přišel domu s prace a řekla sem mu to tak mi hned řekl že by na tom prstíku měl neco gdyby ho to koplo a skoušel tam davat prsty a nic ten prodlužovak neprobijí musel by tam pry strčit něco jineho než prstík se mu tam ani nevejde tak zase planý poplach kolíkrat se zněj už v koncí musímhlídat uplně vše mate taky naka maminka stím skušenost ?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.2.13 22:44

Tááák trošku obnovím diskuzi..Naše malá bude mít 2 roky a opravdu všechno, ale všechno je schopna sníst nebo strčit do pusy, teda kromě obědu :).Doma mi to už tak nevadí, co by ji mohlo ublížit, tak nemá po ruce, ale když jsme na návštěvě, jen za ní lítám a všechno ji vytahuji, takže jsem po návštěvě vždycky úplně mimo..Prostě miluji návštěvy..Takže holky, která máte to stejné doma a hlavně ty, které měly a jako mávnutím čarovného proutku to přestalo, piště. Prostě to asi musí přejít samo, jinak já už neznám recept!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
17.2.13 07:35

@marienka02 - normálně nereaguji, ale tvoje čeština mne rozsekala, měla bys jít zpět do základní školy, protože ty perly co píšeš, psycho :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:… Každý udělá chybu, ale ty jsi extra třída :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
17.2.13 11:09
@lucije28 píše:
@marienka02 - normálně nereaguji, ale tvoje čeština mne rozsekala, měla bys jít zpět do základní školy, protože ty perly co píšeš, psycho :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:… Každý udělá chybu, ale ty jsi extra třída :zed:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: docela dost jsem ze posmála nad chybami hlavně slovo něgdo to mě dostalo :zed: :zed: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
9.4.13 11:23

Ahoj, taky bych byla pro, kdyby někdo poradil co s tím dáváním do pusinky. Myslela jsem, že to přejde, ale nějak stále nic a přesně-doma mi to nevadí, to máme ohlídané, ale za měsíce letíme na dovolenou a si tedy vůbec neumím představit jak jí budu honit :(.Snažím se jí vysvětlovat, ale kupodivu :lol: nějak nerozumí.
Jinak co se týká pravopisu paní, tak bych do toho nerýpala, možnáje tam nějaký problém myslím tím asi těžké DIS, takže si to paní vůbec neuvědomuje. Každý máme něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí