Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tento týden je v Úsměvu zavřeno, pokud jste se tam chystaly. Hanka, která to má na starosti, má chřipku
. Tak snad příští týden. Mirka
Ahoj, diky za upozorneni, chystaly jsme se tam jit ve st, tak snad to pristi ty dopadne, pro jistotu tam zavolam. Holt chripka asi jeste radi.. tak zatim ahoj, P.
A většinou tam býváme od těch 9 do 11, tak se snad uvidíme
. Mirka
Urcite, takto dopoledne, moc mi tedy nejdou otevrit jejich stranky, jen jednou se mi to podarilo an jinem pc, ale adresu a tel. mam, takze ok. Jestli stale jeste budeme zdravi, kez by, a pani odtamtud taky, tak urcite ve st dorazime. tak se tesime, pavla.
Ahoj maminky.
Není nějaká z Vás poblíž Ktové. Ráda bych se smým ročním Františkem seznámila s nějakou spřízněnou duší.
Ahoj maminky, mám 3,5měsíční dcerku Nikolku a rádi bychom poznali někoho s kým by jsme mohli ven, trávit pár volných chvil a podobně. Je mi 21 a bydlíme kousek od Dolánek. Ahooj
Ahojky mám 10ti měsíčního chlapečka a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou z Turnova a okolí na společné procházky, popovídání atd. ![]()
@kikik ahoj já mám 6,5m holčičku a také by sme rádi sněkým ven atd…od kud jste?
Ahojy maminky.
Já mám 17 měsíčního hocha, ráda se také přidám, do Turnova občas jezdíme vlakem nebo autem. Jsme ze Ktové a i k nám je možnost udělat výlet ![]()
Nicolka2013, El Nosková Ahoj
a nechcete se třeba příští týden hromadně sejít v dolánkách a jít na prochajdu? pokud se samozřejmě trochu zlepší počasí
![]()
@kikik Ahooj omlouvám se, měli jsme toho teď nějak moc..ale já nejsem vůbec proti nějakému srazu..záleží na počasí… nemáte některá třeba FB??
Ahoj, jsou tady ještě nějaké maminky z okolí Turnova, za měsíc se nám narodí chlapeček a tak nám sháním kamarády
nikoho tu neznám.