Maminky Turnov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.13 10:00

Tak tento týden je v Úsměvu zavřeno, pokud jste se tam chystaly. Hanka, která to má na starosti, má chřipku :(. Tak snad příští týden. Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.13 13:08

Ahoj, diky za upozorneni, chystaly jsme se tam jit ve st, tak snad to pristi ty dopadne, pro jistotu tam zavolam. Holt chripka asi jeste radi.. tak zatim ahoj, P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.13 13:29

A většinou tam býváme od těch 9 do 11, tak se snad uvidíme :). Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.2.13 13:38

Urcite, takto dopoledne, moc mi tedy nejdou otevrit jejich stranky, jen jednou se mi to podarilo an jinem pc, ale adresu a tel. mam, takze ok. Jestli stale jeste budeme zdravi, kez by, a pani odtamtud taky, tak urcite ve st dorazime. tak se tesime, pavla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.13 11:34

Seznámení Ktová

Ahoj maminky.
Není nějaká z Vás poblíž Ktové. Ráda bych se smým ročním Františkem seznámila s nějakou spřízněnou duší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
7.7.13 08:00

Ahoj maminky, mám 3,5měsíční dcerku Nikolku a rádi bychom poznali někoho s kým by jsme mohli ven, trávit pár volných chvil a podobně. Je mi 21 a bydlíme kousek od Dolánek. Ahooj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.10.13 17:29

Ahojky mám 10ti měsíčního chlapečka a ráda bych se seznámila s nějakou maminkou z Turnova a okolí na společné procházky, popovídání atd. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 17:43

@kikik ahoj já mám 6,5m holčičku a také by sme rádi sněkým ven atd…od kud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
9.10.13 17:58

Ahoj nebydlím v Turnově ale není problém tam dojet a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 19:16

Já bydlím trochu mimo město..Na Kobylce u Dolánek..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 19:48

Ahojy maminky.
Já mám 17 měsíčního hocha, ráda se také přidám, do Turnova občas jezdíme vlakem nebo autem. Jsme ze Ktové a i k nám je možnost udělat výlet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
12.10.13 12:30

Nicolka2013, El Nosková Ahoj :mavam: a nechcete se třeba příští týden hromadně sejít v dolánkách a jít na prochajdu? pokud se samozřejmě trochu zlepší počasí :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.13 23:02

@kikik Ahooj omlouvám se, měli jsme toho teď nějak moc..ale já nejsem vůbec proti nějakému srazu..záleží na počasí… nemáte některá třeba FB??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
3.1.14 00:39

Ahoj, jsou tady ještě nějaké maminky z okolí Turnova, za měsíc se nám narodí chlapeček a tak nám sháním kamarády :D nikoho tu neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
15.3.14 22:30

@Tynk : jaktooo uz znas me!! :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie