Kamarádka z České Skalice

1244
10.1.12 22:24

Kamarádka z České Skalice

Ahojda maminky,
bydlím v Zájezdě, což je kousek od České Skalice a hledám nějakou normální kamarádku, která je také na mateřské dovolené a má podobně velkého prcka jako já. Mám osmiměsíční dcerku. Ráda bych si s někým občas popovídala a šla i na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
31.1.12 17:33

Ahojky, škoda, že nejsme kousek blíž… Já jsem z Jaroměře a mám 11 měsíční holčičku :-) Ale často jsem na Facebooku, jestli máš… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.1.12 19:08

určitě mám, buďto mě najdeš pod mailem smon@seznam.cz nebo pod jménem Monika Vondrová… Ráda bych klidně dorazila občas i do Jaroměře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.1.12 19:29

Super :-) žádost odeslána :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
31.1.12 21:17

Žádost přijata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.1.12 23:31

Jste mi ohromně simpatický holky :hug: a děláš krásný dortíčky :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.12 08:07

jéé děkuju…mě se taky líbíte is tatínkem…Má krásné tetování na předloktí :) dorty peču jen pro zábavu, jsem vyučená strojařka takže to kolem dortů ani neutíkalo :) Kdybys jich chtěla vidět víc, tak jsou na smon.galerie.cz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
1.2.12 11:57

Teda dortíky máš úžasný, si s nima hezky vyhraješ :-D A ten myší dort, ten mě pobavil, ten je super :-D Jinak jste krásná rodinka :-) Tak vy máte Karolínku a my Nelinku :-) Koukala jsem, že si rodila v Náchodě, já taky :-) A jak trávíte tyhle mrazivý dny?Já mám teď chřipku, takže to veselý není ani tak :-/ Nelinka začíná taky prskat, tak jen doufám, že nebudem marodi obě :-/ Jinak vám přejeme hezký den :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová