Maminky v domácnosti, jak jste spokojené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
7.4.14 16:09

@Deníííí prosímtě, a doma, na gauču a bez režimu, to mluvíš o kom :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
7.4.14 16:13
@Krrysa píše:
@Deníííí prosímtě, a doma, na gauču a bez režimu, to mluvíš o kom :?:

znám pár mamin, co volají, co dělám, že se nudí..prostě když mají kopr :mrgreen:..hele ber to z nadhledem ;)..nechtěla jsem slovíčkařit 8)

se tě to dotklo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.14 16:15

@Deníííí tak už jsme se tu dozvěděly, že žena v domácnosti se válí, tak jestli se k otmu ještě přidá na gauču a bez režimu.. taky s eobčas nudíma, el spíš tak, že už nevím, c o bych dětem vymyslela za program, a ne že bych si tu lůehla k telce a nic nedělala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
7.4.14 16:16
@Krrysa píše:
@Deníííí prosímtě, a doma, na gauču a bez režimu, to mluvíš o kom :?:

a hlavně já jsem nedočítala diskuzi.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
7.4.14 16:23

@Krrysa tak jasně, že máte režim..ráno vstanou, procházka, nákup, úklid, uvařit, obědvat, spinkat, svačinka, hraní, ven, koupání, spaní..pokud je dům tak starost o dům a zahradu, když zvíře tak statost o „dítě“ na víc :D..víkendové výlety…ale.. :nevim:..když tady vnímáte, že už „nemůžete“..tak co potom když se přidá ta práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.4.14 16:29
@Deníííí píše:
@Krrysa tak jasně, že máte režim..ráno vstanou, procházka, nákup, úklid, uvařit, obědvat, spinkat, svačinka, hraní, ven, koupání, spaní..pokud je dům tak starost o dům a zahradu, když zvíře tak statost o „dítě“ na víc :D..víkendové výlety…ale.. :nevim:..když tady vnímáte, že už „nemůžete“..tak co potom když se přidá ta práce?

Tak mnohe planuji, ze ta prace se prida az se deti „odbavi“ samy.. Jinak treba ja jsem psala, ze jsem doma protoze jsou deti porad nemocne. Kazdy ma svoje duvody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.14 16:31

@Deníííí tak k tomu přiho´d ještě asi tak 500 kusů různého dobytka, a chod farmy, ju :?: a když máš těch dětí třeba 4 či 5, myslíš, že je to taková lahůdka, jak popisuješ :?:
když jsem jen já na vyzvedávání dětí ze školky, kroužky atd, a děti jsou 4, to znamená, že bych do práce přijela v devět a musela z ní odejít ve 12.. kdy do té práce teda mám chodit :mrgreen: :mrgreen: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.14 16:32

@Deníííí a není to o tom, že bych nemohla fyzicky či psychicky, já už jaksi nevím, kdy časově..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.4.14 16:37

@Krrysa Pekne na nocni, zadne vyspavani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.14 16:45

@Ainy no joo, to mě nenapdalo.. jenže smolík, můj manžel je doma v noci tak jednou za tejden.. takže i to padá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
7.4.14 16:46
@Krrysa píše:
@Deníííí tak k tomu přiho´d ještě asi tak 500 kusů různého dobytka, a chod farmy, ju :?: a když máš těch dětí třeba 4 či 5, myslíš, že je to taková lahůdka, jak popisuješ :?:
když jsem jen já na vyzvedávání dětí ze školky, kroužky atd, a děti jsou 4, to znamená, že bych do práce přijela v devět a musela z ní odejít ve 12.. kdy do té práce teda mám chodit :mrgreen: :mrgreen: :?:

proto jsem dodala, že diskuzi jsem nečetla.. ;)
tak to klobouk odkládám :mrgreen:..tak jasně to už pak předpokládám, že když máte farmu tak z ní peníze, takže do je jako by tvá práce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
7.4.14 16:48
@Krrysa píše:
@Deníííí a není to o tom, že bych nemohla fyzicky či psychicky, já už jaksi nevím, kdy časově..

to si taky občas říkám..když k půlnoci meju koupelnu či žehlím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
7.4.14 16:48

@Krrysa ted jsem ti omylem vlezla na profil. Pardon.Ja kdyz nad tim tak premyslim,,kdyz vezmu v potaz jake ted nabizeji platy tak myslim, ze to co ty vyprodukujes mesicne na te farme at uz pro Vasi potrebu nebo na prodej tak bych asi ani nenakoupila za to co mne nabizeli kdyz jsem hledala praci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
7.4.14 16:50

Tak ženy ona je ta realita prostě taková, že já mám doma 3 děti ve věku 5 let, 3,5 roku a 1 rok. A když jsem teda konstatovala, že jakmile nám druhé dítě vezmou do školky, tak půjdu do práce, tak mi na to manžel řekl: A to se jako budeš honit, to co vyděláš dáme za hlídání toho nejmenšího, prosím tě vychladni a zůstaň v klidu doma a třeba studuj, když potřebuješ mezi normální lidi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Já ho prostě miluju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.14 16:54

@Ainy spíš je to o tom, že kdyby chlap měl místo mě vyzvedávat děti ze školky a pod, tak prodrbe víc, než já vydělám.. navím udělám, co je potřeba ve chvíli, ketrá vyhovuje mě anikomu nemusím berčet, že mám nemocný dítě…
@Deníííí peníze z ní máme ahezký, a le je to jak píšu výše, můj muž je natolik vytíženej, že mi nemůže pomoct s ničím, a dětem je zatím 5,3 a 16m, další v břiše, zatím nic nehrozí..jediný, po čem fakt toužím, je udělat si vš, ale to je až za mooc let, tuším tak za 15 :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová