Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky jsou tu nějaké maminky z Benátek s malým miminkem? Mojí holčičce jsou dva měsíce ![]()
@Mishicka1 Ahojky, teď jsem nějakým způsobem narazila na tvojí diskuzi. Já tedy přímo z benátek nejsem, ale od dolního slivna. To je asi 7 km. Už tam bydlíme asi 3 roky, ale s nikým se zatím nijak moc neznáme. Tedy jen se sousedama, kterým je 70 a víc
V březnu se nám má narodit holčička a tak nějak se trochu bojím, že tam budu sama ![]()
Ahojky, jsou tu nějaké maminky z benátek nad jizerou a nebo z kbel? budem se příští měsíc stěhovat a ráda bych se s někým seznamila. Mám dvě děti 5let a 16měsícu obě holky já mám 30let. děkuji za odpovědi ![]()
Ahoj holky, jsem pristehovalec z Horek nad jizerou.. bude mi 26 a mam 9.mesicniho syna ![]()
Ahojky bydlím v Benátkách už od léta, ale bohužel jsem neměla moc času na seznamování a navíc mám od malička problémi se stydlivostí
Takže je pro mě seznamování klasickým způsobem docela těžké, ale ráda bych našla nějakou maminku na kočárkování. Je mi 18 let a mám tříměsíční holčičku.
Ahoj holky, je tu nektera maminka z Benatek, ktera ma male mimco a rada by obcas zašla na kavicku, procházku? Mam doma skoro ctyrmesicniho chlapecka, tatku vecne pryc a nikoho tu nezname
..