Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy,
najde se tu někdo z Litovle? Byla bych ráda, kdyby se ozvala nějaká maminka se podobně starým mimčem. Můj malý má dnes 1 rok. Můžeme zajít spolu třeba na procházku nebo na kafčo do cukrárny s hracím koutkem apod… Podobná diskuse už tady byla, ale je už dlouho neaktivní, tak jsem si dovolila založit novou ![]()
Ahoj, chodím občas „koukat“ na emimino na nejrůznější diskuze, ale až teď mě to donutilo se tu zaregistrovat
nejsem z Litovle ale z Újezda u Uničova, mám 13měsíčního chlapečka, ale maminku z okolí na kafčo bych brala ![]()
Ahoj holky, tak já se hlásím taky
Jen teda malá má teprve 4 týdny a starší zase 4 roky, takže věkově dost rozdíl, ale na nějakou tu procházku by to bylo.
Kdyby teda ustaly ty mrazy ![]()
Ahoj holky, taky bych se rada pridala. Do Litovle jsem se pristehovala zhruba pred ctyrma roky, ale do prace jsem porad jezdila do Olomouce, takze tady v podstate nikoho neznam. Moje mala ma sedm mesicu.
Ahojky,
tak to je super, můžeme se někdy domluvit a zajít na procházku. A kde v Litovli bydlíte?
Monika
Ja bydlim kousek, na Zerotince
Tak super, jak budete mit chut, napiste a vyrazime. Snad pocasi uz bude jen a jen lepsi
@Ada17 nepracovala jsi nahodou v bance CSOB? ![]()
@carymaryfuk
No v bance jsem delala. Clovek fakt nikde nic neutaji
. A ted teda premyslim, kdo to muze vedet a napada me jen jedna znama jeste ze skoly. Co?
Jinak to pocasi je hrozny, ted jsme se vratily z prochazky, protoze mala doma furt mrcela a nevim teda co bylo horsi. Ale az se po tech chodnikach bude dat chodit, tak musime urco vyrazit. ![]()
@Ada17 trefa
Ja si rikala, jestli jsi tu nahodou nezakotvila
Tak super, muzem vyrazit spolu. My jsme teda uz paty den doma, taky porad mrci, ale vubec se mi ji nechce tahat do tohodle pocasi. Dnes ma mesic. Az bude mit ty dva roky, bude to lepsi
Starsi uz pak byla partak a bylo to fajn.
@Ada17 píše:
Je, to by bylo fajn.Ja bydlim na Novosadech. Adela
No malý měl ve čtvrtek 1 rok. Ale ještě sám nechodí, spíš leze. Tak to by s malou už pohráli.
Tak třeba v dětském koutku v cukrárně?
![]()
@carymaryfuk je tak to je fajn. To se fakt musíme na někdy domluvit.
@nika201 No moje Kajka je teda celkem ještě placka, točí se jen na břichu kolem své osy, ale zkusit to určo můžeme.
Holky já můžu kdykoliv kromě čtvrtka, to jezdíme plavat, takže dál to nechám na Vás, jak Vám to vyhovuje. ![]()
@Ada17 jee, kam jezdite plavat? Se starsi jsem nechodila a jde to poznat. Ma uplnou hruzu, kdyz si ma ponorit hlavu. Myti vlasu sprchou je boj. A to ma 4 roky. Tak jsem si rikala, ze ted s mladsi budu chodit na plavani, ale vubec nevim kam a od kolika mesicu se chodi?
No my jezdime do Ol. do Delfinka, je to hned u krytaku. My uz jsme chodily od trech mesicu - to „plave“ jen to mimco v takove vetsi vane. Ted chodime od sesti mesicu do bazenku. A me i Kajce se to moc libi
. Uz na te vane ji furt polivali hlavu, takze ted uz ji voda na hlave vubec nevadi. ![]()
@Ada17 musim se na to taky mrknout. Snad to casove nejak dame a budeme jezdit. Mam to komplikovany, ze musim starsi brat ze skolky, ale to by se nejak vymyslelo:) A muzes tam dojit kdykoli nebo se predem nahlasit?
@carymaryfuk Ne, jsi tam vždycky objednaná na přesnej čas. Ale myslim, že to tam maj tak nějak vymyšlený, aby to právě vyhovovalo maminám co maj víc dětí. My třeba chodíme ve čtvrtek na dvanáct, stejnej kurz co máme my je pak ještě v úterý hned od rána. takže nějak vymyslet to určitě jde. A pokud ne tam, tak je v Ol. těch plavání víc.