Maminky z Mělníka a okolí

Anonymni
23.5.08 14:36

Maminky z Mělníka a okolí

Ahoj, je tu někdo? :?: :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
687
23.5.08 15:54

Ahojda… My jsme z Neratovic… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.5.08 21:45

ahoj, dnes ještě z Neratovic, zítra uz z Liběhova :D ,. Ty jsi z Melnika? Misa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.5.08 21:41

hm, tak tady zakladatelka, nefunguje mi přihlášení :? Funguju víc na jiném serveru.

Jen pro přesnost, já mám roční dcerku a jsme z Byšic, tj. mezi Mělníkem a Ml. Boleslaví.

Do Neratovic ale jezdíme cvičit (Peťulko, třeba jsme se tam viděly) a na Mělníku jsme také min. jednou týdně, poněvadž v té naší vesnici nikoho nemáme…

Misan, stěhování nezávidím, to se k PC asi jen tak nepropracuješ, že…

• Citovat
  • Upravit
687
29.5.08 21:05

My cvičíme v pátek v 1o hodin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
10.11.15 22:49

Zdravím, nechce se mi zakládat novou diskuzi na jednorázový dotaz :-) Poradíte prosím nějakou baby friendly restauraci v Mělníce nebo okolí?
Na dětském koutku netrvám, potřebuju nekuřácké prostředí a rozumný výběr jídel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.2.18 19:19

Kamarádka z Mělníka nebo okolí

Ahojky holky, našal by se tu maminka z Mělníka nebo okolí, která by se mnou a 14měsíčním prckem zašla ven a vyzkoušela všechna hřiště? A pokud bys měla malého lumpa a nebo hodnou princeznu bylo by to úžasné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.5.18 19:11
@Zrzin píše:
Ahojky holky, našal by se tu maminka z Mělníka nebo okolí, která by se mnou a 14měsíčním prckem zašla ven a vyzkoušela všechna hřiště? A pokud bys měla malého lumpa a nebo hodnou princeznu bylo by to úžasné

Ahoj :) já mám půl roční holčičku a scháním nějakou kamarádku:) bydlíme u Mělníka - Cítov :) jsem tu úplně sama, jediné tu mám přítele a jeho rodinu :/ :) moje rodina bydlí daleko takže části za nimi nejezdime..schánímu maminku na společné procházky, povídání, výlety občas když by nám. vysel víkend posezení u nás na zahrádce ( grilování, bazén).. :) tak pokud by jsi měla zájem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.5.18 16:55

@Týnuškaa ahojky, to by bylo strašně fajn, mému malému je teda rok a půl a bydlíme v Býkvi, takže skoro za rohem, jsem tu sama s manželem a bohužel zádné maminky tu neznám :( koupili jsme baráček, který teď dáváme dohromady. Tak bych byla doopravdy ráda, za každou kamarádku a parťáka nebo parťačku pro prcka a třeba i společný výlet, nebo posezení :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.5.18 10:00

Můžeš napsat a můžeme se domluvit:) já tu jsem úplně sama taky takže budu jedině ráda že nebudeme muset chodit sami na procházky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.7.18 12:29

Kamarádka

Ahoj holky, hledám kamarádku z Mělníka a okolí na společné procházky s kočárkem. Mam 7 měsíční holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
4.7.18 09:35

@Janina_G. Ahoj ja jsem kousek od Mělníka z Cítova a taky mám 7 měsíční holčičku :srdce: kdyžtak nápis a můžeme někdy zajít na procházku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová