Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2689
3.8.13 17:21

@lusilper
hele to slo samo, cely rok predtim co jsem z niceho nic tak pribrala jsem byla denne na stepperu, behala, chodila na zumbu a dalsi veci + zdrava zivotosprava podle vyzivove poradkyne a dostala jsem se az na 73kg a pak jsem se na to vybodla, odletela na mesic do Asie a pak se objevil Paja a kila sla dolu, necvicila jsem, jedla co se mi chtelo a tak tak :-)

@katuska_m
nu neni nad domecek s vlastnim bazenkem a posezenim, my se chystali do aquaparku a naval na parkovisti nas otocil a sli jsme do SamBaby a koukali jeste na kocarek a dalsi blbinky a dopadlo to takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
3.8.13 17:23

A za chvili jdeme na rande :-) na veceri a na koktejlik asi do Osy nebo nejak… nealkoholicky samozrejme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.13 17:49

To ja jsem prisla v jednu z prace, a protoze jsem sama doma, uklizela jsem cely byt, pekne ze me lilo ale mam dobry pocit ze jsem udelala kus prace :lol: po sprse jsem padla na gauc a byla tuha do ted :) ted jdu delat lasagne nez se vrati vita z prace, venku je fakt palermo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.13 19:30

Ahoj holky! Můžu se k vám přidat? Mám ale termín 18. prosince - vezmete mě mezi sebe? :mavam: Jsem z Olomouce, žiju tady celej život a čekáme první miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.13 19:34

@Aňullik
Jasnacka, cim vic tim lip a zkusena matka se nam bude hodit :lol: uz vis co cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.13 19:37

@Natali14 No, ve středu jsme byli na genetice a říkali, že to vypadá pořád na holčičku - tak už počítáme s Karolínkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.13 19:40

Tak gratuluji, a kam chodis na genetiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.13 19:47

Byla jsem na první i na druhé ve FN Olomouc, je to tam zdarma - pokud máš doporučení od doktora. Holky, já vím, že je to třeba blbost, ale já mám největší problém najít kočárek! V Olomouci nic není. Mám favorita - Cam dinamico, ale tady ho nikde nemají, nebo o tom nevím. Máte taky nějakýho favorita. Pokud jste to tady už řešili, tak se omlouvám a jen mi to napište, já si ty vaše diskuze vyhledám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.13 19:59

@Aňullik
Kocarky jsme resily ale to neva, muj favorit je taky cam dinamico :) tady je to s kocarkama spatny no, ten cam jsem taky nikde nevidela, pojedu se podivat s kamaradkou do brna tak uvidim, moje mamka mela cam cortinu a nemuze si ho vynachvalit, i ten se mi celkem libi tak uvidim, ja bych chtela nejaky tmavy, cerno sedy nebo tak neco ale rikam si ze casu dost, v santivce ma neco snad byt tak se snad dockame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.13 20:07

@Natali14 Tak to máš dobrej vkus :D My se na něj pojedeme taky podívat do Brna. Ta šantovka je pro mě asi pozdě. Má se otvírat až nějak v listopadu, ne? Raději to nechci nechávat až na poslední chvíli. Já bych jinak hrozně stresovala, nejraději bych ho koupila už teď :D Mě se líbí ten béžový, ale taky uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.13 20:21

Slysela jsem ze se ma otevirat v rijnu, ale pry vubec nestihaji takze asi pozdeji no, asi to je pozde a hlavne nevime jesi tam neco takovyho vubec bude, i kdyz moje mamka kupovala kocarek kdyz byla v porodnici, ale to rodila o dva mesice driv, coz nas se urcite netyka ;) ja pojedu s janaradkou co delala v puntanele v tescu takze ma prehled a ocekavam ze mi poradi :) my jsme sem s holkama davaly fotecky nasich brisek, tak sem taky jednu supni at vidime co nas ceka :) ty jsi ted v kolikatym tydnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
3.8.13 20:47

@Aňullik
Ahoj… zdravim a vitam te mezi nami… zatim nam to tu vsem vychazi na prvni ratolest :-) a rekla bych ze krom Kati vsechny zatim vypadame na holcicky :-)

My dnes ochytali par kocarku v SamBaby a nektere jsme jeste okukovali na netu, ale zatim i pres mohutny kriz konstrukce zustavame u Dorjanu, dnes nam na nej dali i dobrou recenzi… nasli jsme na netu i akci kde ho maji komplet se sedackou a prislusenstvim za 9000,– bez par kacek coz nas ted tlaci k rozhodnuti pac cena je luxusni :think:

@Natali14
My si dali panenku, cesnekove opekacky a pepr. omacku a nasledne koktejlik v Retro baru… aaaaa pelisek uz laka :-)
A co zitra? Mas volno? Nejaky plan? My asi zase Chropyne odpoledne… idkyz v tomto pocasi je nejlip doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
3.8.13 21:12

@DanulkaF
Za 9000 trojkombinace? Ja delala ty lasagne poprvy a musim se pochvalit :D zitra mam konecne volno tak budu relaxovat, asi doma pze vita je zas v praci :( a v takovym vedru se mi ani nikam moc nechce, tak uvidim, ja bych u vody asi stejne v tom pocasi moc dlouho nevydrzela.
A kde je tady v Ol. Vubec to Sambaby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.13 21:13

@Natali14 Já jsem v 21. týdnu. No, já jsem měla teda břicho vždycky, nejsem žádnej chudáček, ale teď se mi zdá, že už mám břicho obrovský! Před porodem neprojdu ani dveřma. Až to půjde, tak sem hodím nějakou fotku. A můžu teda říct, že tento týden mě začalo nějak všechno bolet - záda, nohy, klouby… jakobych byla nemocná… Jinak ta Puntanela se zrušila snad všude, ne? A jakej má názor janaradka na CAMy, nevíš? Já teda nevím, jestli je v Puntanele měli…

@DanulkaF Ahoj! Jsem ráda, že jsem si vás tady našla a že jste mě vzali mezi sebe :D V SamBaby jsem se byla už asi pětkrát dívat na kočárky, ale vždycky jsem nakonec odcházela nějaká zklamaná. Nechci říct, že by pro mě byl vzhled kočárku na prvním místě, ale musí se mi aspoň líbit, jinak bych z něho neměla radost. Jedinej, co by se nám líbil i kvůli ceně byl Jedo Fyn Memo, ale začali dělat jiný potahy - takový semišový a to se mi fakt nelíbí a musí to být hrozně nepraktický… No tak ještě uvidíme, snad v tom Brně to bude lepší… Navíc v tom SamBaby jsem měla asi smůlu na neochotný prodavačky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1060
3.8.13 21:16

@Natali14 SamBaby je na Horním Lánu - kousek od Aquaparku. Já už relaxuji tři měsíce, jsem na neschopence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí