Poradna duly
Jana Čurdová
@Natali14
http://www.kocarek.cz/…-Dorjan-Kočárky%20Dorjan%20Danny%20Sport%20DS5%202013%2013-2737.html tady ten nebo ten cerny s bilymi kyttickami… 7400,–+1600,–sedacka ![]()
ja lasagne zacala delat loni bud s rajcaty a ml. masem nebo se spenatem a kurecim
SB je vedle Tesco jak je Kika, Jena, Breno, Decathlon apod.
Tak to my naopak… byly jsme tam taky xkrat a perfektni obsluha
my ten Dorjan chceme kvuli velikosti a taky se nam i tak libil uz napoprve… maji i vyber designu takze jsme spokojeni… jedine minus ten mega kriz
@Aňullik
Jj puntanela se zrusila vsude, myslim ze Cam tam nemeli ale kamaradka ho zna, jestr jsme spolu nemluvili osobme o tom, davala mi nejaky typy, ty me mic nezaujaly, mozna concord trochu ale Cam je Cam
uvidim se s ni pristi tyden tak to vse proberem, a pak dam vedet. Tak to jste tady na neschopence myslim vsichni krome me.. A jinak pracujes kde?
@DanulkaF
Sice mi ten odkaz nejde otevrit ale ta cena je fakt super. A jak delas ty lasagne s tim kurecim tak tam davas besamel?
@Natali14
jj normalne besamel se syrem a misto te majdy z rajcat normalne udelany spenat a na kosticky kureci osmahle na panvi ![]()
to je skoda, ale tady na tom odkazu je maji nejlevnejsi…
@DanulkaF
Tak to taky vyzkousim diky za tip ![]()
Ty musis byt uz hodne opalena, kdyz jsi furt u vody co?
@DanulkaF Danuš a nemají v tom Samu i kočárky tako? zajímá mě ten můj tako alive 2013 ![]()
@Natali14 Já pracuji na sekretariátu plicní kliniky FN Olomouc. Já jsem na neschopence z více důvodů - byla jsem na IVF, tak si mě pak můj doktor raději nechal na neschopence, v práci jsem dělala v infekčním prostředí, takže taky nic moc a navíc jsem do 17. týdne byla úplně K. O. Jen jsem zvracela nebo ležela a představa, že jdu doktorovi jen na kontrolu byla pro mě hrozná! Dva měsíce jsem nikde nebyla, bála jsem se jít úplně ven. Ty začátky byly fakt děsný, ale teď už je mi dobře, špatně je mi jen z některých pachů, ale už nezvracím
A cítíte už některá pohyby?
@Natali14
neni zac… ty poprvade velke zklamani… zaprve jsem vecne pod slunecnikem, nejaky zaklad mam ale uz se neopaluju tak moc jako pred 10lety, nevim proc… ale byvam ve stinu… pupik se nesmi prehrivat
to paja hlida a kor ted kdyz uz bude rust ho nechci vystavovat moc slunku
@katuska_m
tyjo Katy ted nevim… http://www.sambaby.com/1985-kombinace/?… tady je maji tak by tam mohly byt… my jak po noch nekoukame tak si ted neuvedomim na jaky jsem tam mrkla… ale maji jich tam dost… vsak zajed a rozhodne pribude i kousek satstva maji dobre ceny myslim
@Aňullik
pohyby mam cimdal jasnejsi… jsou dny kdy se mele porat a dnes jen par stouchancu ![]()
kolik ti je jestli se smim ptat?! a jmenem jsi? prozrazuje nam to nick? ![]()
Tak to uz jste tu 3 skorokolegyne ![]()
@Aňullik mne teda nebylo zle vubec, kdyby mi tak nevyrostli prsa a nebolely me na zacatku tak ani nevim ze jsem tehu.. A pohyby zatim taky nic, stale cekame
Snad uz brzy ![]()
Příspěvek upraven 03.08.13 v 22:00
@Natali14
hele v akci je taky jeste moc nerozeznam ale v sede nebo v leze uz perfektni
ikdyz dnes je to lenosek ![]()
@DanulkaF
Snad to bude tim ze v praci na to nemam cas pozorovat se rtk.. Ale zkousela jsem tvuj trik lehnout si na brisko a taky zatim nic.. Snad to brzo prijde.. Ale jak rika Vita, nestresuj, mas cas do 20.tt ![]()
@Natali14
presne tak… casu plno… kdyz si najdes diskuze na pohyby nebo i jinde na netu tak primipara opravdu pisi i ten 19-20tt s prvnimi stouchy
co by se namahalo driv nez bude muset ![]()
@DanulkaF
uz se tesim az sem budem psat po porodu a spolecne slavit jak jdou kila dolu, teda doufam v to ![]()