Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
5.8.13 10:23

@DanulkaF me totiz to mereni prumeru hlavicky, obvodu hlavicky, briska a delky stehenni kosti vyslo kazdy jinak, byla jsem zrovna 18+2,a hlavicka odpovidala 19+4,, brisko 19+2 a stehynko 18+3…tak jm. z toho jelen… a mame 250gramu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.8.13 10:32

@DanulkaF
Jak tu píšeš o kontrole tak se taky hrozně už těším a doufám, že náš prcek ty nohy už konečně roztáhne a hlavně že bude otočený, vždy byl zády..

Jinak holky, co se špatných myšlenek týče, tak já se snažím myslet furt jen pozitivně, když už se mi něco nezdá tak si to najdu na netu, ale za to mě peskuje furt mamka, že nemám furt číst něco na netu, že je to přirozený vývoj a tak dále.. když už v hlavě mám třeba nějakou špatnou myšlenku tak si vždy začnu zpívat, třeba i v duchu " zavři oči a všechno bude fajn" nevim proč, ale od začátku těhu mi furt naskakuje tahle písnička :) kamarádka měla stejný termí jako já, měly jsme obě radost, že bude jezdit spolu a tak.. ale v 9tt jí řekli že potratila.. to pak špatný myšlenky jsou automaticky.. ale snažím se to přezpívat tou písničkou ;)
A jsem asi divná ale já se na porod celkem těším, jsem z 5 dětí a mamka to měla vždy v pohodě, tak doufám že na tom budu stejně.. když to moje mamka zvládla 5× :D z toho naposledy císařem a říkala že to byl děs, že už by na císaře nikdy nešla.. asi to každá snáší jinak no :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
5.8.13 10:54

@Aňullik je možné, že jsme se viděli, spíše pravděpodobné :-) byla to fuška dělat v takovém vedru, ale tak snad hotovo :-)
Já chodím do G-Centra a taky k Vodičkovi :-)no a když jsem bydlela v Olomouci 2 roky tak v Hejčíně :-) to je teda náhod :-)
@Natali14 :potlesk: moc krásně jsi nakoupila. Já jdu zítra na kontrolu, tak se asi taky zastavím v tescu :-)
Já koupací tampony užívám, jelikož jsem měla bakteriální infenci a nechtěla bych, aby se mi to vrátilo a gort ted. Takže jako prevenci mu doktor doporučil lactobacil. Já mám den kdy si říkám bude vše OK a zas den kdy sedím a skoro brečím, že bude něco špatně. Nejhorší bylo po výsledku ze screaningu, vyšel sice negativní, ale PAPPA ( krevní hodnota) mě vyšla celkem nízko :-( takže jsem čekala jak dopadnou tripl testy. Naštěstí dopadli dobře a ted si říkám, že už bude vše jak má být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
5.8.13 11:34

Popravde me nejak ani nenapadaji spatne myslenky… samoze ty prvni tydny me napadlo ze to jeste muze dopadnout jakkoli ale ted uz se jen tesim…
zrovna jsem ted sprintla na personalni s papirem od pojistovny, aby mi prilepsili k PN :-) a cestou zpet mi nejak vyskocilo na mysli ze za 5 mesicu a 1 tyden mam termin :-) uplne mi to nejak prislo naraz za chvilinku :-)
takze ja vedu spokojene a vesele tehotenstvi… asi jen 2-3× jsem se rozbrecela… jednou pred skrini ze nemam co na sebe a Paja uz spechal at jdeme a to me rozhodilo a pak cosi o nakupovani pro male a Paja chce vse platit (my zatim nevedeme nejake spolecne penize)… mozna to nastane az budou pohyby cetne a silne a chvili je neucitim… to uz ted chci aby se mrne zavrtelo znatelne aspon 3× denne at vim ze tam je :-)… takze tot vse z trapeni a tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
5.8.13 11:39

@DanulkaF ted už jsem taky v klidu, vidím jak mi roste pupek a říkám si jak by mohlo být něco špatně, ale ty začátky, hlavně když mě v okolí pořad jen strašili, že si nemám dělat naděje :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
5.8.13 11:45

@lusilper
tomu rikam fajn okoli :pocitac:
vuuuubec, vse ok a verme dal a tesme se
ja jdu dat pupikovi neco dobreho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
5.8.13 11:48

@DanulkaF přeji dobrou chut, já mám dnes kuskus, mnam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.8.13 11:53

Dneska jsem se málem složila v tramvaji, ráno dobry, všechno v pohodě, ještě když jsem vyšla z baráku tak jsem si říkala jak se hezky pročistil vzduch, stoupnu do tramvaje a najednou mžitky před očima, zalehlý uši, motačky.. tak jsem si musela dřepnout, naštěstí jsem jela jen tři zastávky.. ale jak jsem vystoupila myslela jsem že to bude lepší a ono nic.. cesta od náměstí republiky na ostružnickou byl horor, dvakrát jsem si musela dřepnout a rozdýchávat to, v práci jsem si lehla hned na zem a nohy nahoru.. ted už je to lepší.. asi špatný tlak :( snad nic vážnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
5.8.13 12:04

@lusilper
ja nejak neprisla na chut ani kuskusu ani jahlum nebo jinym takovym mnamkam :-) jednou jsem mela jedno z toho v praci nasladko a to celkem slo… me mamka dovezla cuketu ze zahradky tak jsem ji na kosticky podusila na cibulce jen osolene a s provensalskym korenim, k tomu si uvarim brambory, smicham to a zasypu hromadou tvrdeho nastrouhanecho syra…tak tomu rikam zdrava mnamka ;)
@Natali14
jaj, tak hlavne ze uz je lip… ja to mela onehdy doma… umyvala jsem andobi a najendou jsem citila ze se neco deje… zalehle usi, huceni a mzitky… tak sup na sedacku a nohy na operku a dobre… a dnes jak jsme jeli od mamky tak v aute se mi taky udelalo podobne… fujky… ale mozna z toho ze jsem predtim malo snidala a jeste mi brali krev na AFP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.8.13 13:01

@DanulkaF
Ta cuketa zní dobře, já abych se přiznala jsem cuketu ještě snad nikdy neměla.. ale díky za inspiraci, dneska vyzkouším :)
nohy na gauči bohužel nemám, jsem v práci :( ale od pátku mám volno tak se těším, jedu domů na víkend a končně proberu věcičky po bráchovi a přivezu si postýlku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
5.8.13 13:53

@Natali14
ja ji vzdy mela max jako osmazenou v trojobalu a nebo cuketove placky… ale takle jsem ji udelala asi pred 2 lety pac uz jsem nevedela co s ni, zapecena na x zpusobu, placky ci smazena uz bylo klise… a taky nejsem milovnik vareni ze bych tam musela stat hodiny dobrovolne…tak jsem ji jen podusila na ty cibulce a aby byly nejaky bilkoviny tak hodne toho syra a jedla jsem to klidne k pecivu… ale pak jsem mela i br. tak s tim… a vcera jsem si uvedomila ze kdyz smicham udelanou cuketu a horky brambory a pak to zasypu tim syrem tak ze je to jak zapeceny kdyz to necham jeste chvili priklopeny… a jaky to bylo… a jelikoz mi to Pavel neji tak mam i na zitra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
5.8.13 16:41

Aaaaaach jo… objednala jsem zimni kombinezku na mimibazaru :-)… drzte me nebo budu mit za chvili plny pokojicek bez miminka :-) dnes tam maji krasny nabidky novy… i uzasnou ruzovou za 160,– i s postovnym ale nechce se mi zatim riskovat barvu at to „nezakriknu“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
5.8.13 16:54

@DanulkaF
:lol: když ti to dělá radost :) já jsem si udělala radost ale s neutrálníma končím a ted už fakt čekám na verdikt :) za 160,– no nekup to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
5.8.13 16:57

@DanulkaF uděla jsi mě chutě a ja si dnes koupila v kaufu cuketu :-)
Já čekám na zítřek jestli mi potvrdí holčičku a když ano tak začnu nakupovat :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
5.8.13 17:15

Moje první vecičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie