Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1595
6.8.13 08:38

Ta cuketa zni naprosto luxusne!!!na stole se na me smeje krasna cuketka, a uz vim co s ni :-)
@Natali14 to budou urcite prvni pohyby :-) taky jsem to citila jak popisujes a je to proste takove jine, nez jak se rika, ze to jsou streva… takze jupi jou, ted uz budou casteji
Leos o vikendu lezel mi na brisku a poslouchal prcka, kdesi jsem etla, ze by melo jit slyset srdicko… no neslysel ho, ale citil, jak se tam Tobik furt mrska :-) tak z toho byl vyjevenej jak ja z prvnich pohybu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 08:44

@Natali14
Dobre rano… ja popravde nevim co si o tom myslet… asi dokud se o necem takovem nepresvedcim sama tak na to mo neverim… a horory a ducharske filmy teda moc nemusim :-)… ale tim nerikam ze neco mimo nase chapani neexistuje… vsak u nas na luzkach se rika ze tam litaji vsechny dusicky co u nas zkoncily :-) a po takove debate je fajn jit na wc… ticho, huci klimatizace, pipaji monitory a ventilatory, do toho zarve dialyza a na wc dlouha zhasla chodba… joo super zazitky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 08:49

Ja to ze zacatku pocitovala jak pohyby strev jen vic uprostred… ale ted uz je to silne rozeznat kdy se co pohne a uz to jsou vic kopanecky…
holky, to nase mrne tak vyvadelo do 23 10, uz to ani nebylo vtipny :-) bricho mi skakalo a me to uz nebavilo… nevim co tam zrovna melo za spartakiadu ale snad to nebude kazdy vecer, ci noc… ted se zamlelo za cele rano jednou a neznatelne
Pavel jeste moc necitil a vcera sel brzy spat… ale kdyz lezim a mam ruku nabrise tak mi prijde ze mi tam aorta tepe nejak moc, tak premyslim jestli je to miminko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 11:21

Ahojky holky tak už jsem zpět z kontroly :-) prcek nám krásně roste, má vše jak má být… NO a z holčičky je CHLAPEČEK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 11:30

@lusilper jeee, to je teda dobryyy :-) jeste ze jsi teda tem obleckum moc nepropadla… i ja mam doma parruzovych kousku… snad na priste… a co na to rikas? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 11:32

@lusilper
takt o gratulace… to manzel chtel ne?! :-)
ja se obavam aby pro nas taky pak nebylo prekvapeni az se znovu ukaze vplne krase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 11:33

@katuska_m největší radost z toho má můj manža, ten mi pořád opakuje, že mi to říkal :-). I já mám radost @katuska_m, jelikož jsme si ze začátku přáli chlapečka, ale takovou dobu jsme byli přesvedčeni, že je to holčička, tak to byl trošičku šok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 11:35

@DanulkaF ani mi to lekař nemusel říkat, byl rozvalený a roztáhlé nožky takže to bylo moc krásně vidět ty jeho kulky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 11:36

@lusilper
to je krasny… a jmeno by melo byt teda jaky?
Ja uz to chci taky vedet jiste(ji) :-) aspon at nam trosku ukaze co tam ma nebo nema :-)… vim ze na nakupovani nam nakonec bude stacit klidne listopad ale tak po nejakym kousku barevnym bych klidne obcas uz sahla
a dnes jsi kolik? 18+ 19+??

Příspěvek upraven 06.08.13 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 11:36

@katuska_m jinak k oblečení, sice já jsem si koupila jen to včerejší, ale už jsem něco málo dostala od známých a vše růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 11:37

@DanulkaF jméno bude po tatinkovi :-) Jiřík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 11:38

@lusilper
nu, sice je to blby ale tak to prodej na bazarku :-) pokud nemaji listky z obchodu ze by to vymenili za klucici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 11:39

@DanulkaF ještě uvidím, třeba 2. bude holčička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 12:02

@lusilper
chcete druhe brzy? kdyz mas domecek a kam to skladovat tak je to super… ja i tak nejsem zastance toho vse hned po prvnim prodat a pak kupovat vse nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 12:07

No to určitě nebudu prodávat, u nás je dost místa kde se dá schovat plno věcí. Nechci brzo druhé ale tak do těch pěti let asi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí