Poradna duly
Jana Čurdová
@Aňullik
jaaa necvicim
nechce se mi a ani nemam nikoho k sobe a samotnou by me to nebavilo… a kurz me nelaka… radeji tech x stovek utratim za pidivecicky ![]()
@katuska_m
jeste jsem nad tim nepremyslela ale na dva urcite ale o druhe se asi hned snazit nebudeme… nebo zatim to tak neplanujeme… Paja ma obcas reci jako ze jedno staci
… ale to snad ne… ja bych se spis vratila na chvili do prace aspon na castecny uvazek ze zacatku a pak se uvidi
@katuska_m Já bych to nikdy neriskovala. Chci být doma normálně tři roky. Myslím si, že ty holky hodně riskují. Co když se jim nepovede za dva roky otěhotnět? Co pak budou dělat s dítětem? Nebo takový to, že bývá pak u babičky - to už vůbec nechápu. Já si nepořizuji dítě aby mi ho vychovávala matka nebo v horším případě tchýně
Ale je to každýho věc, já bych RD na dva roky nechtěla. Další dítě bych chtěla stejně později až by to první už bylo trochu samostatné. Brácha má děti od sebe 14 měsíců a na začátku to byl teda mazec! Je to skoro jako mít dvojčata. ( Ale třeba moje kámoška má dvojčata a ta by už jedno nikdy nechtěla
)
@katuska_m
No ja jsem nad tin jeste az tak nepremyslela, ale furt ziju v tom ze si to vezmu na tri roky, na druhy jsem po pravde nemela ani pomysleni, furt myslim jen na to jedno moje v brisku
ale to se muze jeste zmenit urcite.. Myslim ze i jedno ditko bude zaprah, my si navic berem hypoteku ted, pokud to teda klapne.. Tak uvidime..
@Natali14
a mate uz neco vybraneho? nebo zatim cekate jak s hypotekou?
@Aňullik mě to dnes Vodička potvrdil ![]()
@katuska_m to víš, že jsem na tom uvažovala. Slyšela jsem, že ted už to není na rok, ale na měsíce. Takže bych brala tak 2,5 roku.
@katuska_m Kači, ty taky čekáš chlapečka, že? Budeš vše kupovat nové a nebo i použité?? Mám jeden dobrý kontakt na jednu paní, vše ti pošle na mail, tak kdyby jsi chtěla tak dej vědět.
Já se v tomhle taky nedokážu rozhodnout… jelikož mám blbou práci a po mateřské se sem rozhodně nechci vracet, tak zas ty dva roky je málo, co budu dělat s 2 letým prckem, když třeba půjdu do práce? fakt nevím…
@lusilper jj, měl by to být kluk, máme to z 11tt, 13tt, 16tt a 19 tt řečeno, tak snad si z nás nedělá srandu prcek už teď ![]()
já mám hodně věcí z tesca jak byly ty slevy a pak dost věcí z aukra a taky mmb, a půl napůl nošené a nové… ale už jsem si i nabila čumák… paní psala jako nové a přišlo mi zaprané a flekaté
ještě, že to byla jen 2 bodyčka. jinak mám štěstí a ukořistila jsem krásné věcičky.
a co my co ASI cekame holcicku? chceme taky nabidky ![]()
nebo spis nejdriv to potvrzeni ![]()
@katuska_m
na aukro jsem jeste nekoukla ale mmb je super
… zatim teda jen dva kousky
porat jeste nechci moc predbihat
byla cuketa?
@DanulkaF jééé promin, já spíš myslela, že očekáváte holčičky. Nechci paní uražet, ale je to Pražačka a má vše nové a fakt pěkné. Takže kdyby jste někdo chtěl tak vám dát kontakt.
Na aukru maji krasny veci, mam tam uz par vybranych prodejcu, ti maji vecicky znacky next, george, disney a tak za dobry ceny do 150,– ![]()
U nas cuketa bude zítra
já jsem taky nic nenakupovala, ale jak jsem se dozvěděla, že je to chlapec, tak jsem si musela udělat radost
no a ona mi posílala tak pěkné věcičky ![]()
@Natali14
juuu disney mam rada
musim tam mrknout jak paja pusti z ruk nb
@lusilper
Tak to cely nevykup, kdyby to byl kluk tak si beru kontakt
a pokud vse vykoupis tak budem pak obchodovat spolu ![]()