Maminky z Olomouce - termín leden 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4559
6.8.13 22:35

@DanulkaF pěkné :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 22:35

Tady tu jen zitra zkusi Edit uzamknout a pak uz je tu vse jen nase a pro nas :-)
do zitrka te tu max uvidi pul republiky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 22:36

@lusilper
diky, diky, diky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 22:36

Tak když jsem s tím přišla, tak první svatební, tak ale běžně nevypadám :lol: :lol: :lol: :lol: a druhá je s malým zázrakem od sestřenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 22:38

@DanulkaF jééé krásná fotka, krásná Paříž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 22:39

@katuska_m
diky…

a vy jste moc pekni a sympaticti… bomba se Leos tvari na ty svatebni, jakoze spokojene chlapsky :-)… moc pekne… chci se taky vdavat jestli pak budu taky tak pekna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 22:41

Tady se tváří ještě líp… upsala se ďáblu :-D… děkujem za pochvalu, taky jste krásní a sympatičtí :-) a určitě se svého dne D dočkáš :-)já si počkala 7let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 22:42

@DanulkaF každá nevěsta je krásná, protože je šťastná a vyzařuje to z ní na dálku :-) no a taky trošinku (:-)) dělají šaty, vlasy, make up :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 22:43

Tak já se taky přidám :-) ale není to moc aktuální tak půl roku asi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 22:45

@katuska_m
mas pravdu, tady je jeste lepsi :-) ja se z tech chlapu zblaznim :-)
nu, ted uz to sice bude uplne jine s mimcem ale tak vim ze se zenit chce tak snad to dopadne… probelm byl v tom ze jsme chteli odletet na Mauricius a mit svatbu tam… s mimcem tak daleko rozhodne nepoletim a buhvi jestli vubec nekam… ale Paja porat rika ze na svatbu na pisku pujde jen v zabkach, bilych kratasech a bile kosili :-) nu pokud se rozhodneme pro domecek tak ho zkusim presvedcit pisek nechat na nejakou dovcu a udelat neco maleho tu… nema rad shon a nervy a milion lidi za zadkem… proto chtel MY DVA A PLAZ :-) koupit prsteny a saty a letet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
6.8.13 22:46

@lusilper
no supeeer :-) peknucke… a co takle jednu svatebni? ty ja muzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 22:47

@katuska_m ale vypadala jsi fakt moooc krásně :potlesk: promin, stále vypadáš. Taky přihodím svatební, ale ty jsou 3 roky staré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 22:48

@DanulkaF hmmmm, představa teda nádherná a romantická!!! to bych si taky nechala líbit a ušetřila si ty stresy a shon a tunu peněz za jeden den a radši to dala za dovču a krásnou malinkou svatbu… ale moje mamka by mi to asi nikdy neodpustila, že nebyla u tak velkého kroku své dcery… já chtěla malinkou svatbu pro rodiče a svědky ale Leoš řekl, že když už se žení a že se ožení jen 1× v životě, že chce klasickou svatbu se vším všudy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.8.13 22:49

@lusilper taky jste moc sympatický pár :-) jsme se tu hledaly až jsme se našly myslím :-) no upřímně, tak jak jsem vypadala ten jeden jediný den, ve skutečnosti fakt nevypadám :-( ale aspoň na ten jeden den :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4559
6.8.13 22:51

Svatební ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie