Poradna duly
Jana Čurdová
Tady tu jen zitra zkusi Edit uzamknout a pak uz je tu vse jen nase a pro nas ![]()
do zitrka te tu max uvidi pul republiky ![]()
Tak když jsem s tím přišla, tak první svatební, tak ale běžně nevypadám
a druhá je s malým zázrakem od sestřenky ![]()
@katuska_m
diky…
a vy jste moc pekni a sympaticti… bomba se Leos tvari na ty svatebni, jakoze spokojene chlapsky
… moc pekne… chci se taky vdavat jestli pak budu taky tak pekna
Tady se tváří ještě líp… upsala se ďáblu
… děkujem za pochvalu, taky jste krásní a sympatičtí
a určitě se svého dne D dočkáš
já si počkala 7let ![]()
@DanulkaF každá nevěsta je krásná, protože je šťastná a vyzařuje to z ní na dálku
no a taky trošinku (:-)) dělají šaty, vlasy, make up ![]()
Tak já se taky přidám
ale není to moc aktuální tak půl roku asi ![]()
@katuska_m
mas pravdu, tady je jeste lepsi
ja se z tech chlapu zblaznim ![]()
nu, ted uz to sice bude uplne jine s mimcem ale tak vim ze se zenit chce tak snad to dopadne… probelm byl v tom ze jsme chteli odletet na Mauricius a mit svatbu tam… s mimcem tak daleko rozhodne nepoletim a buhvi jestli vubec nekam… ale Paja porat rika ze na svatbu na pisku pujde jen v zabkach, bilych kratasech a bile kosili
nu pokud se rozhodneme pro domecek tak ho zkusim presvedcit pisek nechat na nejakou dovcu a udelat neco maleho tu… nema rad shon a nervy a milion lidi za zadkem… proto chtel MY DVA A PLAZ
koupit prsteny a saty a letet
@lusilper
no supeeer
peknucke… a co takle jednu svatebni? ty ja muzu
@katuska_m ale vypadala jsi fakt moooc krásně
promin, stále vypadáš. Taky přihodím svatební, ale ty jsou 3 roky staré.
@DanulkaF hmmmm, představa teda nádherná a romantická!!! to bych si taky nechala líbit a ušetřila si ty stresy a shon a tunu peněz za jeden den a radši to dala za dovču a krásnou malinkou svatbu… ale moje mamka by mi to asi nikdy neodpustila, že nebyla u tak velkého kroku své dcery… já chtěla malinkou svatbu pro rodiče a svědky ale Leoš řekl, že když už se žení a že se ožení jen 1× v životě, že chce klasickou svatbu se vším všudy
@lusilper taky jste moc sympatický pár
jsme se tu hledaly až jsme se našly myslím
no upřímně, tak jak jsem vypadala ten jeden jediný den, ve skutečnosti fakt nevypadám
ale aspoň na ten jeden den ![]()