Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to já jsem zase flegmoš, sice musím mít vše naplánované, ale né upně do detailu a když něco neklapne jak má tak hned nevyšiluji.
Devcatka, umiram horkem… odkladam tu hrejivou vec a jdu si lehnout do loznice k vetraku… dobrou noc ![]()
Holky bylo mi s vámi dobře, ale ted už jdu snít, tak zase zítra paa
![]()
@DanulkaF tak to máš podobně jak já, já musela mít vše dokonalé, sladěné, do sebemenšího detailu promyšlené… a to je sakra náročný a věř mi, že to nikdo neocenil, ba si toho ani nikdo nevšiml… jen já byla naprosto vyřízená, protože chystat svatbu a vlastní hostinu je fakt sado maso… a lidi jsou zlí a nevděční… takže má vzpomínka 2 měsíce stará moc pěkná není ![]()
Dobré ráno děvčata, teda vy jste se včera pěkně rozjei, já byla hned tuhá, ještě že jsem vstávala o půl hodky dřív abych si to stihla vše přečíst
Já mám ted 3× za sebou celoden, od půl devátý do šesti ale zítra naštěstí naposled a hurá domů za mamkou a za všema sourozencema
můžu vám říct že začátky tady v Ol. pro mě byly krutý tak daleko od rodiny, nebyla jsem na to zvyklá a furt jsem brečela jak se mi stýskalo.. ted jsem si už ale zvykla na svůj klid a když jedu dom, tam je takovej frmol, že mi kolikrát stačí dva dny a jela bych zas dom (jako do Ol.)
Koukalajsem jak uzamknout tu skupinu a prý to nejde, musí se založit skupina nová :/ a ta se hned uzamknout, tak jedině ji některá z nás založí a pak nás zbytek pozve do té skupiny no..
Dobré ránko, jestli mám udělat novu skupinu tak klidně a kdyby se sem někdo ještě přidal tak ho můžem připojit k nám do uzavřené ![]()
@Natali14 taky nám pošli fotečku ![]()
@Natali14
presne taaak pridej vas sem taky at kdyz o vs zakopnu na meste tak at vim ![]()
ale devcata, nepocitejte s tim, ze fotky nahradi osobni rande
prijde mi divny ze to nejde, kdyz jsem predtim koukala na prave nejakou podobnou diskuzi na olomouc a nas termin tak tam byla ale bylo tam napsano ze uz je uzamcena
tak udelas ji luci a nejak nas pozves nebo jak se to teda dela? ![]()
@DanulkaF dobre ranko holky, vcera jsme se pekne zakecaly a vstavani 5:15byla sebevrazda… co takhle dat ten srazek v zari, az budem mit vsechny po te obavane velke utz kontrole? at mame taky nove poznatky o nasich miminkach a taky snad uz budem vsechny vedet, co se nam v tom brisku mele ![]()
@lusilper Luci, pani uz mi poslala fotecky oblecku, uz se desne tesim, ale z mobilu to neotevru, takze si budu muset pockat po praci
Nu, je jedno kdy neco naplanujeme… a pak uz asopn budeme opravdu tehotne, nee jen ty nase napapane pupiky
to bude moc pekny srazek
jen vymyslet kdy at s tim tak trochu pocitame… mozna lip prvni tyden pac my ten dalsi mozna odjedeme na nejakou tu dovcu a pak by jsme to zase odkladali ![]()
Holky, musí se prý kontaktovat admina by to schválil to zamčení, tak uvidíme, já jsem mu psala a ptala se.. ale když to některá z vás dokáže, jedině dobře, já nejsem moc technický typ totiž ![]()