Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, je tady některá z Prahy 10 Hostivaře, která by s náma zašla někdy na procházku, mam 15-ti měsíční Holčičku.
Blízko hostivařské přehrady jak je golfové hřiště. A kde vy?
My jak je sídliště Košík, teď přesně nevím, kde je to golfové hřiště, ale taky to máme kousek od přehrady
To je pravda
jsme jak je Toulcův dvůr. Já tady na Hostivaři nikoho neznám a moc mě to nebaví chodit ven samotnou s malou.
Ahoj holky já jsem ze Strašnice a mimčo čekám teprve v září, ale bydlím taky nedaleko přehrady:-)
![]()
Ahoj urcite moc rada, sice začínám 9 měsíc a uz toho moc nenachodim, ale urcite se rada potkám:-)
Ahojky, tak jsem se dívala, kde je přesně ten Toulcův dvůr. Od nás je to jen 12 min, autobusem 177 na metro skalka…takže je to kousíček a na setkání se budu mooooc těšit. Už ti tu tvoji beruško moc závidím, taky bych to ráda měla už za sebou:-) ten 9 měsíc je taková otrava:-( takže až budeš mít čas, můžeme se určitě domluvit, já už ho mám skoro pořád ![]()
Neboj se, uteče to rychle
a po porodu ještě rychleji, nedávno se malá narodila a už má 15 měsíců. Tak to je kousek. Taky se budu těšit
Tak pokud by jsi měla čas, tak bysme mohli někdy příští týden, pokud nebude pršet.