Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já mám ty trhy taky právě ráda, tak že bych přece jen někoho překecala, kdo by se tam jel se mnou podívat? ![]()
To pak peníze lítaj…
Mě tam třeba chutnají ty sýry, prodávají za doboru cenu, a seženou se tam i dobrý uzeniny…
Nj, si zas dělám chutě ![]()
Teď mě tak napadlo, že Janinka by nám mohla dát echo o ohňostroji
, když je přímo z Hostinného.
Já jsem se tam nakonec nevypravila, snad jsem o moc nepřišla. Příští rok už půjdem s Adámkem, to už by z toho mohl mít trochu rozum a třeba už nebude potřeba tahat kočár.
Ahojky, ohnostroj jsem kvůli holčičkám a pejskům ani naviděla, takže ani nemůžu říct jakej byl. Jinak děvčátka si pout užila
![]()
Ahoj holky,
co děláte s dětma v takovémhle počasí?
Nemáte někdo tip na pěkný výlet nebo nějakou jinou aktivitu, které nevadí déšť?
My už jsme druhý den doma a nějak mě to začíná lézt na nervy ![]()
Ahoj,
malá dostala na kočárek pláštěnku, malý pláštěnku a gumáky a vyjeli jsme „na louže“. ![]()
U nás je to doma k nevydržení už po půl dni. Dva dny, to by nás malý asi sežral i s ušima.
Nezkusila jsi výlet mašinkou do Svobody a zpět? S golfkama by se to asi dalo…
Ivi píše:
Ahoj,malá dostala na kočárek pláštěnku, malý pláštěnku a gumáky a vyjeli jsme „na louže“.
Nezkusila jsi výlet mašinkou do Svobody a zpět? S golfkama by se to asi dalo…
U nás je to doma k nevydržení už po půl dni. Dva dny, to by nás malý asi sežral i s ušima.
Jo jo, bez pláštěnky ani ránu. Ale jde o to, že ten déšť nemám ráda já. Malýmu je to jedno
. Jako dneska jsme byli jen na nákupu s kočárkem a pak zpátky domů, v tom slejváku se mi nechce nikde courat.
A golfky bohužel nemám
, ale tím vláčkem je to dobrý nápad ![]()
Ivi,
tak by mě zajímalo, jestli se v TU třeba náhodně nepotkáváme ![]()
Přeci jen je to malé město ![]()
Ahojky můžu se přidat?Jsem z Arnultovic(Rudníku).Mám holčičku měsíc a půl,kterou trápí prdíky moooc takže celý den nespí jak jí to bolí,nic jí na to nepomáhá takže musím vydržet až se jí samo ztratí:-(.Před 14dny spala aspoň někdy v kočárku jenže ted už taky nee tak s ní nerada někam chodím,ale každý den s ní jdu aspoň na chvíli ven.Usíná totiž ted jenom u prsa tak jsme takovej její otrok třeba večer chodím rovnou s ní spát a jí trvá i hodinu a půl než úplně usne hrůza.A co vaši broučci?:-)
Ahoj Monďas,
jasně, že se můžeš přidat. Arnultovice znám, já bydlela s našima v Rudníku ![]()
A s holčičkou, že ti brečí, to musíš vydržet no.
Mě Adámek prořval celý půlrok, taky měl koliky a do toho reflux, ještě se nudil a chtěl pořád nosit
, ale vydržela jsem a teď už je to dobrý. Dokáže si trochu vyhrát, ale zase lítá jak ďas, je strašně akční ![]()
Každé obdobé má něco.
Užívej si malého miminečka, rychle to utíká a mě už se po tom stýská ![]()
Rodila jsi tady v TU?
Bayusko, kdo ví, třeba potkáváme. Ono je teď vidět nějakou maminu s kočárkem na každém rohu. ![]()
Ahoj Moňďas.
Rudník znám jenom z auta, tak bohužel.
Držím palce, ať holčičku to bříško už konečně přestane zlobit. Určitě to pak bude ta nejhodnější beruška na světě.
Děkuju za přivítání:-)jj rodila jsem v Trutnově a hrůza.V Rudníku jsem šest let,mezitím jsem bydlela v D.Lánově tři roky pak jsem se na chvíli vrátila k mamce do Rudníka a ted bydlím od ledna v Arnultovicíh:-).Jo malá chce taky furt chovat no,myslím,že kdyby jí to bříško nebolelo tak je hodná:-)))Už aby se jí to srovnalo.Tak jak užíváte víkend někde na výletech?
Ahoj holky zdravím nějak nemám čas, malá začala lízt tak že mazec, hlídám a hlídám ![]()
Moňd'as Čau zdravím
Violka měla taky bolení bříška, tak vím o čem mluvíš, nezabíralo fakt nic.. Na 3 měsících se po tom slehla zem, zaplať pánbůh.
Jinak Rudník znám taky jen z auta, rok sem jezdila do Vrchlabí do práce.
Ahojky!
Taky ráda pokecám. Jsem nastávající maminka z Hostinného. Kousek od Trutnova:-)
miska.03 píše:
Ahojky!
Taky ráda pokecám. Jsem nastávající maminka z Hostinného. Kousek od Trutnova:-)
Poslala jsem ti SZ ![]()