Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mamamaty Ahojky, tak moc gratuluji k zabydlení
. Určitě se sejít můžeme. Je pěkně tak můžem vzít tvoje děti do cukrárny nebo na sokec na zahrádku a jsou tam prolízky, tak semůžou vyblbnout :_). Tak se ozvy.
AHoojky, joo tam jsme dnes byli s Matíkem odpoledne se poprvé podívat na tom Sokecu. Andri máme jen jedno dítko a to nám zatím stačí. Mooc se těšíme
na setkání s Tebou. V týdnu času moc není tak třeba další víkend?
![]()
@Mamamaty Ahojky, tento víkend jsem celí pryč, ale příští by sme se určitě mohli domluvit. A jo já sem z toho pochopila, že dvě
. To věřím, mě bude asi taky stačit jen jedno
. Kdyby jsme nakonec nejeli to záleží jestli bude spraveny konečně auto, tak napišu a jinak by sme se pak mohli domluvit na další víkend
.Já taky v tydnu toho moc nemám, sem v práci do pěti, tak než dojdu a tak něco, jen teda v patky mám do tři, takže to už pak je víc času.
Ahoojky Andrejko. Ok, pak si písneme. A můžu se zeptat kde pracuješ? V pátek do 3h d to máš super. H
@Mamamaty AHojky, já prodávám kancelářský nábytek na Cejlu. Přes týden máme do pěti, ale v pátek do tři, tak aspon někde sou rozumní, že když chceš někam vyrazit, tak máš čas a nemusíš až večer
. O. k. tak si dáme ještě vedět
.Pa
Ahojky Andrejko, jak se máš? Já jsem dostala výpovědˇv práci a já byla jsem nějak dost nachlazená, asi z toho počasí? Kdy se Vám má miminko narodit?
Pohodový den přeje Hana.
@Mamamaty Ahojky, tak to mě moc mrzí
. No já sem se dneska dozvěděla, že naše firma bude příští rok taky končit, takže mi to tak pěkně vyjde. 13. prosince mám termín, takovej vánoční dáreček
. No mi povídej, já sem ted byla absolutně neschopná, v kuse mě několik dní bolela hlava, celkově unavena a to ještě u nás v ložnici se bouřou zdi a znovu zatepluje, takže sranda. Ještě že jedu na víkend k našim, kde se budu jen flakat. Já mám ted víkendy docela zasekany, takže jestli by jsi měla chut, tak třeba v týdnu?? Pokud by jsi měla čas.
Ahojky Andri, určitě se můžem v příštím týdnu domluvit a sejít třeba v cukrárně navečer některý den. Ještě si pak písneme. Tak já Ti přeji odpočinkový víkend a pohodový. My děláme o víkendu malou oslavu pro Matíka má 4 roky, takže úklid a příprava mě zítra čeká a v neděli zase prání atd, klasika, jen to sluníčko kdyby nás trochu rozesmálo.
Páčko Hanka.
@Mamamaty Jéé tak to máš nabytej víkedn
. Jo tak to sluničko by už bodlo, hned by bylo lip. Jo na večer by to bylo super, ja jsem před šestou doma, tak že po šeste na náměsti vcukrárně by to bylo fajn
. Tak se ozvy jak budeš mit čas. Já jsem tady každý den
. Pá a krásný víkend a pořádnou oslavu pro tak velkýho kluka
. ![]()
Ahooj Andrejko.
Jak se máš? Co třeba dnes navečer se sejít? Jen nevím do kolika jsou na náměstí v té cukrárně, aby hned pak nezavírali, jak si sedneme. Na sezení na zahrádce venku to dnes asi nebude. H
@Mamamaty Ahojky, no nic moc. Včerá sem byla v noci na pohotovosti, mi bylo strašně zle, sem bolesti brečela, tak sme jeli. Tak mi řekli, že jen nizkej tlak a vyčerpanost. Tak bych to dneska rači moc neriskovala, si připadám jak po opici
. Co takhle ve čtvrtek?? Má byt už pěkně, takže by se dalo sedět i na zahradce. Nevim do kolika mají, ale myslím, že tak do sedmi až osmi.
Ahojky, jasně chápu, odpočívej. Nevím přesně co bude ve čtvrtek, zítra mám jít na zkoušku do jedné firmy, tak si můžem večer napsat, nebo ve čtvrtek během dne. Můžeš mi pak poslat nějakou svoji fotku, abysme se poznali na mail misurcova@seznam.cz a já Ti obratem pošlu svoji.
Mám pořád nízkej tlak, takže to znám. V těhotenství byla výjimka byl extremně vysokej a to byla divočina ještě víc.
Odpočívej. Páčko H.
@Mamamaty Tak to ti budu drže moc palce aby ti to vyšlo
. Jako už si připadám jako debil, jako bych se vymlouvala, ale to není vůbec pravda, jen je to ted nějaky divoky. Ja sem tady každej den, takže si určo ve čtvrtek dáme vědět jestli ano nebo ne
. Foto ti pošlu tady nemám, ale pošlu ti z domu dnes nebo zítra
. Bych sebou vzala pesana, je to mops, nemusíš se bát ohledně maliho, on je přitulnej, nekouše, ani nemá vepředu dole už zuby
.
No to věřím, vysokej tlak je svinstvo, ja většinou trpěla na nízkej
.
Ahojky, já mám doma stafíka, psů se nebojím, ani Matěj, ba naopak, mám strach, aby si k ostatním psům nedovoloval co k našemu. Náš pes miluje lidi, děti a fenky, se psy je to někdy složitější. Akorát na naši první schůzku takto později asi Matíka brát nebudu, abysme se poznali a pokecali spolu. On ráno vstává brzičko vozíme ho zatím do staré školky, tady bude až od září.
Pejska vzít určo můžeš.
Páčko H.
Ahojky Andrejko, omlouvám se mail jsem napsala neúplný. Děkuji za fotku. Pošlu Ti nějakou svoji. A zítra během dne si písneme sms. Páčko Hanka.