Mamky samoživitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15
19.11.12 23:15
@Barca12345 píše:
@Evianci
Vitej v klubu samozivitelek s hypotekou! :zed:
:mavam:
No jo, ale má to člověk vzdát? Když už to nějakou dobu platí… A třeba se blýskne na lepší časy. Na to jsem fakt ani nepomyslela, že bych ten byt pustila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
19.11.12 23:17

Já si spíš říkám, ještě že mám ten byt! Daleko horší podle mě řešit, že člověk nemá kam jít, nebo se s dítětem někde neustále stěhovat po podnájmech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.11.12 23:24

@Evianci Ďakujem, tak nejak to plánujem, sťahovať sa mi moc nechce, mám tu dobrú prácu a všetko si platím. Doma by som si potom neviem, či by som si potom našla prácu. Držím palce takisto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.11.12 23:26

@kvetinka56 rozumiem, skúsim sa spýtať, ale na sťahovanie moc nemyslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1130
19.11.12 23:36
@ottla píše: Člověk toho vydrží víc než si myslí…

to asi ano, ale stejně smekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
20.11.12 08:20

Navic, ja dam za bydleni i s hypotekou nejakych devet tisic… mame 4+1 s tim, ze ted u nas bydli babicka, abych mohla chodit do prace.
Za ty penize bych mela ve meste tak 2+1, s babcou bychom se zabily a jeste bych to cpala cizimi! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
20.11.12 11:02
@iva77 píše:
@kvetinka56 rozumiem, skúsim sa spýtať, ale na sťahovanie moc nemyslím. :think:

Tak si aspon potom zariad porodne, v CR predpokladam ze nebudes mat narok, na SK je to okolo 800EUR, co sa vzdy hodi.

• Citovat
  • Upravit
25
20.11.12 11:12

@kvetinka56 no, to plánujem, na to myslím. V ČR určite mať nárok nebudem. Ďakujem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
29.11.12 21:21

Taky jsem matka sama s dítětem, mám skoro 2,5 letou dcerku a opravdu je to dosti náročné být sama :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 19:00

Ahoj, jdu se Vam vypsat, vybulet..a mozna nejaky optimismus nachytat.
Zitra rano nam tatinek odchazi, veci uz ma sbalene u dveri, my s dcerou zustavame, uz se to tahne silene dlouho…v hlave vim, ze je to nejlepsi reseni, ale nejradeji bych ho uprosila aby neodchazel :( ale vim ze nesmim!!! Nekoho vidam, vim ze s nim budu mit s malou lepsi zivot, tohle bylo skutecne pet let pekla…
A tak se ptam…jak jste zili dal??

• Citovat
  • Upravit
3753
2.8.15 19:02

Je mi líto, co prožíváš, ale moc tomu nerozumím - bylo to peklo nebo chceš aby zůstal..? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
2.8.15 19:27

Jo chceš aby zůstal a vídáš někoho jiného s kým budeš mít lepší život. Takže odchází kvůli tomu, že sis někoho našla a ty se ptáš jak dál, když budeš samoživitelka. Nebo tomu taky nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
2.8.15 19:29

Anonymní.. přesně vím, co si prožíváš. U nás to bylo celý tenhle půlrok (v červenci jsme se odstěhovali každý jinam - já mám u sebe malého) půl roku mi říkal jednou, že s námi být chce, podruhé, že ne. Bylo to dost složité. Ale teď vím, že je nám líp. Finančně mi tedy dost pomáhá, i o malého má zájem a střídáme se ve starání. Docela si myslím, že nám ten čas od sebe prospívá a uvidíme, co bude dál. Pokud je to mezi vámi teď napjaté, nech ho jít, třeba jako náš zjistí, že to bez vás prostě není ono. Není to jednoduché, ale je to to nejlepší, co můžeš udělat. Ne nadarmo se říká, že v lásce je na koni ten, který miluje méně a nějaké doprošování spíše věc zhorší. Ukaž mu, že to zvládnete bez něj. O to víc pro něj pak budeš přitažlivá. Pokud by sis chtěla promluvit, ráda tě vyslechnu, popřípadě řeknu vlastní zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 19:54

Nejsem s tim srovnana :( zobu na doporuceni mudr Sedatif PC. Srdce nechape, ale rozum vi ze od sebe nam bude lepe. Bojim se, ze toho budu litovat… ze jsem se nesnazila vic, ale podle meho jsem udelala maximum… nekoho vidam, to on nevi, bere to hodne vazne, je nam spolu dobre, resime i budoucnost spolecne, ale mam divny pocit… urcite nechci spechat…

• Citovat
  • Upravit
72725
2.8.15 19:57
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se Vam vypsat, vybulet..a mozna nejaky optimismus nachytat.
Zitra rano nam tatinek odchazi, veci uz ma sbalene u dveri, my s dcerou zustavame, uz se to tahne silene dlouho…v hlave vim, ze je to nejlepsi reseni, ale nejradeji bych ho uprosila aby neodchazel :( ale vim ze nesmim!!! Nekoho vidam, vim ze s nim budu mit s malou lepsi zivot, tohle bylo skutecne pet let pekla…
A tak se ptam…jak jste zili dal??

odešla jsem já a byla jsem šťastná jak blecha.. proč ho chceš uprosit, když je to 5 let pekla naprosto nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová