Mamky samoživitelky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1482
2.8.15 20:27

Uprosit aby zůstal a někoho vídáš -ty je chceš oba najednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 20:40

Oba nechci samozrejme. Vaham o nejake odborne poradne nekde, jelikoz jsme spolu dlouho a mame malou a ja i kdyz jsem stastna s nekym jinym, nedokazu prestat myslet na nej..Hlavne s kym je apod. :(

• Citovat
  • Upravit
5548
2.8.15 21:26
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu se Vam vypsat, vybulet..a mozna nejaky optimismus nachytat.
Zitra rano nam tatinek odchazi, veci uz ma sbalene u dveri, my s dcerou zustavame, uz se to tahne silene dlouho…v hlave vim, ze je to nejlepsi reseni, ale nejradeji bych ho uprosila aby neodchazel :( ale vim ze nesmim!!! Nekoho vidam, vim ze s nim budu mit s malou lepsi zivot, tohle bylo skutecne pet let pekla…
A tak se ptam…jak jste zili dal??

My jsme sami už rok a kousek a stejně na něj nemůžu zapomenout i když mi hrozně ublížil /ubližuje.
Vím jak se cítíš a držím palečky ať je brzo vše ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
2.8.15 22:09

Hrozně ráda bych se s vami podělila o své situaci, a strašně ráda bych to probrala.. jenže tu nejsem zas tak dlouho abych se mohla dát anonymní a mám tu známé a nikdo to neví a nesmí se dozvědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.8.15 23:27
@Anonymní píše:
Oba nechci samozrejme. Vaham o nejake odborne poradne nekde, jelikoz jsme spolu dlouho a mame malou a ja i kdyz jsem stastna s nekym jinym, nedokazu prestat myslet na nej..Hlavne s kym je apod. :(

to už je fakt nějaká porucha - ty napíšeš, že s nim zažíváš peklo, ale nejradši bys ho vzala zpět? Doporučuju psychologa - i ten druhý vztah asi nebude ok, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová