Mamky Praha 10 Bohdalec a okolí

9879
24.3.15 22:56

Mamnky Praha 10 Bohdalec a okolí

Zdravim :mrgreen: hledám nějakou maminku na procházky a občas kávičku s dětmi. Mám 5tiletého kluka a 3letou holčičku. Jsem normální maminka se smyslem pro humor. Za odpovědi děkujiiiiiii :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1118
25.3.15 00:21

Ahoj, jsem z Vršovic. Určitě spolu můžeme někam vyrazit. Mám dva kluky 3 a 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
25.3.15 14:25

Jasně budu ráda. Stěhujem se za měsíc tak pak určitě. Ted jsme ve fázi příprav a přiznám se že je mi z toho stěhování zle. :mrgreen: Těch věcí :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
27.3.15 17:37

My jsme se sem přestěhovali před rokem a jsme spokojeni. Docela rychle jsme si tu zvykli. Kde přesně na Bohdalovou budete? My jsme tam chodili na angličtinu pro batolata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
27.3.15 21:05

Budem bydlet Na Sychrově. Já mám v Praze celou rodinu včetně tchýně a ségru, babičky prostě všechny. Znám to tam jak svý boty jen se vracim domů. Tady v Teplicích jsem asi 5 let. Manžel je stejně v Praze obden kvůli práci a mě zas celá rodina nahání at se vrátíme, že jsme daleko a nevidí děti takže jsme se rozhodli a vracime se. Akorát Prahu 10 moc neznám jsme z Prahy 8 a Prahy 6 z P- 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
28.3.15 10:57

Tak to je super rozhodnutí, když to tak chcete. A v každý části Prahy si najdeš svý, já jsem ji taky probydlela skoro celou. Nastoupíš rovnou do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
28.3.15 23:24

Ne ještě mám mateřskou až za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
29.3.15 10:04

Kdybys měla zájem, tak po Praze probíhá spousta projektů pro maminky na rodičovské. já sama se do jednoho zapojila - jsou to různé semináře, koučink, mentoring a s hlídáním. ujasnila jsem si, co od pracovního/rodinného života chci a mám (už docela dobře) našlápnuto být na volné noze a nezávislá. já mám taky ještě rok, ale ono to uteče a pak být ze dne na den bez prostředků nechci, zároveň bych chtěla mít možnost nedávat hned zkraje obě děti do práce od rána až do čtyř nebo do pěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
29.3.15 18:10

To je pravda souhlasim. Já ale na 99% půjdu do rodinné firmy s manželem takže pracovní doba bude velmi flexibilní :mrgreen: ale to neznamená že bych nešla zní to výborně a vzdělání není podle mého nikdy dost. Každopádně se ti ozvu a budu ráda když to :mavam: pak proberem a třeba mi něco vhodného dopoučíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová