Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim
hledám nějakou maminku na procházky a občas kávičku s dětmi. Mám 5tiletého kluka a 3letou holčičku. Jsem normální maminka se smyslem pro humor. Za odpovědi děkujiiiiiii
![]()
Ahoj, jsem z Vršovic. Určitě spolu můžeme někam vyrazit. Mám dva kluky 3 a 2 roky.
Jasně budu ráda. Stěhujem se za měsíc tak pak určitě. Ted jsme ve fázi příprav a přiznám se že je mi z toho stěhování zle.
Těch věcí
![]()
My jsme se sem přestěhovali před rokem a jsme spokojeni. Docela rychle jsme si tu zvykli. Kde přesně na Bohdalovou budete? My jsme tam chodili na angličtinu pro batolata.
Budem bydlet Na Sychrově. Já mám v Praze celou rodinu včetně tchýně a ségru, babičky prostě všechny. Znám to tam jak svý boty jen se vracim domů. Tady v Teplicích jsem asi 5 let. Manžel je stejně v Praze obden kvůli práci a mě zas celá rodina nahání at se vrátíme, že jsme daleko a nevidí děti takže jsme se rozhodli a vracime se. Akorát Prahu 10 moc neznám jsme z Prahy 8 a Prahy 6 z P- 9.
Tak to je super rozhodnutí, když to tak chcete. A v každý části Prahy si najdeš svý, já jsem ji taky probydlela skoro celou. Nastoupíš rovnou do práce?
Kdybys měla zájem, tak po Praze probíhá spousta projektů pro maminky na rodičovské. já sama se do jednoho zapojila - jsou to různé semináře, koučink, mentoring a s hlídáním. ujasnila jsem si, co od pracovního/rodinného života chci a mám (už docela dobře) našlápnuto být na volné noze a nezávislá. já mám taky ještě rok, ale ono to uteče a pak být ze dne na den bez prostředků nechci, zároveň bych chtěla mít možnost nedávat hned zkraje obě děti do práce od rána až do čtyř nebo do pěti.
To je pravda souhlasim. Já ale na 99% půjdu do rodinné firmy s manželem takže pracovní doba bude velmi flexibilní
ale to neznamená že bych nešla zní to výborně a vzdělání není podle mého nikdy dost. Každopádně se ti ozvu a budu ráda když to
pak proberem a třeba mi něco vhodného dopoučíš.