Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16331
18.9.14 23:59

@ugluk Diky, uz nebudu mudrovat. Nemela jsem byt zvedava a koukat na tema. Byla bych spokojena, jak jsem nakoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
19.9.14 00:35

@tulipán Nerozumím - myslela jsem fotky té manducy, která ti přijde, abychom mohly zkusit posoudit, jestli je pravá.

Jinak padělků je na aukru spousta a dřív se na to upozorňovalo na fóru, které je pokud vím už zrušené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
19.9.14 08:34

@blobfish Ja jsem prave taky nerozumela. Ja se pak ohlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
8.10.14 20:44

@ugluk Tak manducu mam doma, ani jsem nefotila, vypada presne jako na fotkach z nabidky.
manduca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
8.10.14 21:00

@tulipán :palec: Po jejim puvodu bych tedy radeji nepatrala, ale pro sitko by mela byt bezpecna, a to je hlavni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16331
8.10.14 21:03

@ugluk Vid. Misto abych se radovala z vyhodne koupe, hloda me cervik, jestli to byl Fair Trade. Ale radost mam, to bych kecala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
8.10.14 21:24

Uzivej ji ;) Ale pouceni i pro ostatni, ty podezrele koupe mohou byt znacne riskantni a otazka je, zda to komu za ty nervy stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kozdan
8.10.14 21:27

Manducu ma kamaradka a je s ni moc spokojena, takze urcite dobra volba.

• Citovat
  • Upravit
1437
16.10.14 20:41

Ahoj holky, dneska jsem koupila použitou manducu a chci se zeptat, jestli ji lze prát v pračce nebo jen v ruce? Na cedulce je jen ruční praní, ale chci slyšet zkušenosti, jestli je normální ji vyprat v pračce, případně na kolik stupňů. Jinak samotná manduca je dost onošená, vadí to něčemu? Jako funkčně snad ne, ale ta bavlna už není co bývala a navíc je nosítko vevnitř dost ušmudlané. Jaká vám přijde relevantní cena dost použité manducy? Díky za odpovědi :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
16.10.14 21:03

Manducu peru normoš v pračce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68831
16.10.14 22:09

Prala jsem zatim jen jednou, normal v pracce na 30 nebo 40. Usmudlanou bych teda neprodavala, to bych pred prodejem vyprala, dost pouzitou manducu bych zkusila prodat kolem 1200 (a presne popsala jeji stav), ale kazda mame svedomi jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
16.10.14 23:15

@lemanka peru normálně v pračce na 30°C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
22.10.14 15:28

Ahoj, můžu se zeptat, neškrtí vás vzadu respektive na bocích ty pásy? Já manducu můžu nosit jen křížem, protože jinak mě řeže na bocích pod rukama(od podpaždí lehce níž). Když jste v ní nosily dítě kolem 7 měsíců(cca 8 kg), měli jste tím zipem prodlouženou tu opěrku zad, nebo ještě ne? Ještě jeden dotaz, nosíte manducu na bocích(čili na začátku kyčelních kostí) nebo v pase? Když jsem si totiž dala malou do manducy, kterou jsem měla zaplou v bocích, tak byla strašně nízko, hlavičku měla skoro pod prsama :nevim:. Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
5.1.15 16:30

@lemanka To by me taky zajimalo…ted uz asi nosite rozepnutou ze? Muj 4,5M chlapec ma 7 kg a kdyz to necham zapnute, tak to ma tak po krk, coz se mi zda malo, a kdyz to rozepnu, tak to zas ma skoro do pulky hlavicky a to zas se mi zda moc a on se i rozciluje, ze nevidi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
7.1.15 16:03

@jan.ny17 Ano, teď je jí rozepnutá akorát, má 9 měsíců a 9 kg. On doroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí