Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
24.11.09 11:13

manduca

holky prosim vas…v cem je ta manduca lepsi nez jina levnejsi nositka??? me od pohledu prijde ze je to to stejne…diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16247
24.11.09 12:06

ahoj, jakí levnější nosítka myslíš? :) manduca je ergonomická, stejně tak jako Egro, Liliputi,Bondolino… také jde oto, jak velké mimi chceš nosit :) a ergonomická jsou určitě dražší, než klokanky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.11.09 12:18

ja se v tom vubec nevyznam…potrebovala bych neco aby se v tom dalo nosit mimi od mala a dokavad ho uneseme :-) a bylo mi doporuceno ze jedine manduca…tak si rada necham poradit. kdyz se podivam na ceny tak se pohybuji od 500 az do 3 tis a vubec nevim prave v cem je rozdil krom tech penez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.11.09 12:20

Jiná nosítka? Máš na mysli klokanky?
Když jdu po městě a vidím, jak matka sví dítě nese v klokance, začne to ve mně vřít.
To dítě tam visí za rokrok, kolikrát mu hlava klimbá, no, co dodat :-(

u ergonomických nosítek a šátků (doporučuji ;-) ) šetříš svému dítěti kyčle.
Všimni si, jak v klokance visí jak hajzlový pavouk, zatímco v ergu má nožičky krásně od sebe, podsazený zadeček, kolínka výš než prdelku.
O pohodlí nosiče nemluvě.
U nosítek platíš za kvalitu, rozhodně se vyplatí si připlatit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.11.09 12:20

A o šátku jsi neuvažovala?
Já nosím od malého miminka až doteď (v oblečení má Maty 11kg) a jsme oba dva spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.11.09 12:22

Myslím, že jsou tu mnohem zkušenější, ale i tak se pokusím poradit. Ony klokanky za 500 a podobně nejsou vhodné, kvůli posazení dítěte… přečti si tohle: http://www.nosenideti.cz/clanek.php?… a nebo tohle: http://www.nosenideti.cz/clanek.php?… a proč nekoupíš šátek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.11.09 12:32

mam trochu strach u satku z toho vazani…prijde mi to hodne slozity a ja mam prd trpelivost…navic u nas bude hodne nosit i tatka…a toho do satku nedostanu :-)

takze rikate jedine ergonomicke…a pak uz jedno jake?

saxana: diky…jdu to prostudovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
24.11.09 12:35

v dnešní době se pořádá hodně kurzů o vázání šátků, tam tě naučí vše, co budeš potřebovat ;-)
Já jsem se učila sama doma, začátky byly těžké, ale naučit se to dá ;-)

By ses divila, kolik chlapů nosí děťátka v šátku - a ještě hrdě :-D

O Manduce se říká, že je z těch nosítek nejlepší, ale výběr je jen na tobě.
je spoustu stránek, kde si je můžeš objednat
www.nosenideti.cz
www.isatky.cz
www.mamaja.cz
www.branakdetem.cz atd je jich opravdu hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
24.11.09 13:35

Capy …taky uvažuji o šátku nabo manduce ..ale vůbec netuším jaký šátek a jak dlouhý budu potřebovat ..múžeš mi prosím poradit :kytka: ..dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
24.11.09 14:40

Holky já jsem pro manducu, fakt je suprová.........teda neříkám i šátek je určitě skvělý, ale manduca je pohodlná v nasazování, je to raz dva a nemusím nic vázat.

Jinak souhlasím s těmi obyč. kolokankami......ty děti tam fakt strašně visí a ne jen to, hlavně je to i nepohodlné na nošení.
Když mám malou v Manduce, tak ani nevím že jí nesu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.11.09 15:05

Od kdy se může dítě v manduce nosit?Od narození?Mě se taky líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.11.09 15:06

Já se se šátkem nějak nezkamarádila, zato s Manducou je to láska až za hrob :-D .
Bylo by dobré si nějaké nosítko vyzkoušet, každému může sedět jiné (tj. Manda, Ergo a další, o klokankách VŮBEC nemluvím). Jinak podle mě chybu udělat nemůžeš - myšleno tak, že ergonomickým nosítkem dítěti neublížíš. Maximálně tak jde o pohodlí nosiče, aby ti vybrané nosítko příjemně sedělo.

Cappy píše: …v klokance visí jak hajzlový pavouk…
Líp už se to vystihnout nedá :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
24.11.09 15:18

Jano, Manduca je určena od 3,5 do 20 kil. Tak malé miminko si v ní ale moc představit neumím, sama bych se spíš přikláněla k nějakým třem měsícům. Ale to je můj pocit, někdo třeba úspěšně nosí i menší miminko. Já ji mám až od půl roku dítěte a nosíme stále a ještě budeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.11.09 15:23

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
24.11.09 15:30
mikitaa píše:
holky prosim vas…v cem je ta manduca lepsi nez jina levnejsi nositka??? me od pohledu prijde ze je to to stejne…diky moc

Od klokankovitých typů šířkou materiálu mezi nožkami a zádovou opěrkou, která není jak opěradlo od židle, ale obepíná a fixuje mimčo k nosiči; od jiných ergonimických nosítek hlavně odepínatelnou vložkou pro malá miminka (užší, na jedné straně všité, na druhé na patenty odepínatelné „sedátko“ uvnitř - i přiměřeně malé mimčo v něm udělá pohodlnou roznožku a je výš, takže vidí ven, ale nebimbá mu hlava).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí