Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.5.16 11:49

manduca a noseni novorozenete

Holky, ktere nosite novorozenata, mate tu cast vepredu na zip rozepnutou nebo zapnutou, aby byla videt hlavicka?
kdyz ji mam zapnutou (manducu zmensenou), tak ma malej hlavu venku venku a nema ji tam co drzet takze bych mimo drzeni jeho hlavicky nic neudelala, ale zase kdyz ji mam otevrenou, tak mu tu hlavu sice jakoby drzi, ale zase tam pak nema malej moc mista na dychani.

nebo mam radeji jeste pockat, abych mu neublizila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
28.5.16 11:50

Nosila jsem až když drželi hlavičku, tzn. tak kolem 2m. Do té do by jsem to párkrát zkusila a přesně jak píšeš, přišli mi tam přidušení, nebo jim hlava klimbala. Ani jedno se mi nezdá ok. Jakmile hlavu v této poloze víc drželi, tak jsem nosila s tím zipem rozepnutým, kolem 4m už zapnutým (rozepínala jsem jen na spaní, aby bylo dítě lépe chráněné a hlava držela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
28.5.16 11:58

@pampeliška189 druhe ditko jsem ted zkusila nosit uz od 7tydne. s otevrenym zipem (schvalne jsem kvuli tomu koukala i na video na strankach manducy, jak to ma byt). je vic namacknuty na me, ale evidentne mu to vyhovuje. rikam si, ze mu prostoru staci jen trocha - treba pri kojeni jsou prckove taky namacknuti na prso tak, ze by clovek rekl, ze se jim musi dychat blbe a je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25070
28.5.16 12:04

@pampeliška189 Tak o tom je to novorozenecká vložka, aby se to rozepnulo, je to tak v návodu. Hlavičku na bok a dýchat může. Ono v šátku je podobné. Řekla bych, že ještě víc na těsno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.16 12:35

Ok, diky, tak zatim to tedy moc prehanet s tim nosenim nebudu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.5.16 13:07

Nosila jsem uplne malého syna a zadní díl rozepnuty. Hezky ho to drželo a líbilo se mu jak je blízko u mne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
11.7.16 21:31

Holky, moc rada bych si manducu koupila. mam ale strach, ze se malej v ni nebude citit (3mesice) a budou to vyhozeny penize. Nechce byt moc v kocarku a porad se chce nosit. co si o tom myslite? mate zkusenosti i s tim, ze vam miminko v manduce odmitlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
12.7.16 08:17

ZUXU, zkuste si ji před zakoupením půjčit ;). Manducy zapůjčuji, pokud máte zájem, koukněte ke mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
12.7.16 21:34

@Zuxu Pokud mas facebook doporucuji najit skupinku ve tvem okoli, ktera sdruzuje „nosici maminky“ a tam se urcite najde nejaka, co manducu ma a zapujci na vyzkouseni ; ukaze jak nastavit, at nemusis studovat sama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.8.16 18:15

Holky diky! Manducu jsme nakonec koupili. Manzel ji ma rad, malej taky. Jen z ni ma malej trochu odreny/otlaceny tvaricky od tech ksand.

Zkousela jsem od kamaradky MoniLu satkove nositko a to mi prislo vyrazne pohodlnejsi. Ale meli jsme ho jen na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.6.17 21:44

Ahoj holky, mám 4m holcicku a prijde mi, ze ji v manduce hlavicka tak nejak „houpe“. Sama ji drzi pekne, je hodně aktivni a uz zkousi i lezt, ale mam strach, aby to pro ni nebyla moc zatez na krcni pater. Hodne kouka po okoli a hlavicku ma polozenou nana hrudi, jen kdyz spi. Do ted jsem nosila v satku, ale uz me nebavi nekolikrat denne vazat - pres den usne jen pri noseni. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
2.11.17 12:27
@Ka kač píše:
Ahoj holky, mám 4m holcicku a prijde mi, ze ji v manduce hlavicka tak nejak „houpe“. Sama ji drzi pekne, je hodně aktivni a uz zkousi i lezt, ale mam strach, aby to pro ni nebyla moc zatez na krcni pater. Hodne kouka po okoli a hlavicku ma polozenou nana hrudi, jen kdyz spi. Do ted jsem nosila v satku, ale uz me nebavi nekolikrat denne vazat - pres den usne jen pri noseni. Co myslite?

Jestli se jí tam hlavička tak moc hýbe, tak si myslím, že ji máš málo přitaženou popruhy k sobě. Když se předkloníš, tak by se neměla moc odklonit od tebe. Zkus poladit to utažení a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
2.11.17 12:28

Zkus mu koupit slintáčky na ty popruhy, je to z měkčího materiálu a nebude tak otlačený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí