Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3645
24.1.15 09:21
@jan.ny17 píše:
@Jitka79 Taky mam cervenou :srdce: a o neco vic kg jako ty :oops: ale aspon maji kam zaborit nozicky :lol: :pankac:

JJ, to mají - nožičky i hlavičku :lol: mezi polštáře, haha :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.1.15 20:36

boží dopuštění

Dnes ráno, nemaje řidičáku beru rodinu na obchůzku revíru, jdeme z klidem, chci ukázat lesní bordel mým lidem, hrůza moje žena volá, co pravím, otoč se vo. e,tam stojí, prase jak školní autobus k zadku mi čuchá, má rodina ani nedutá, psi se dobře bavili, štěkotem nic nezpravili, moje žena do mdlob jde, já foták šteluju záběr hledaje, uteklo, ne, popošlo v klidu asi na svačinu, bylo divný to prase, nikam nespíchajíc, lenošný to čuník v lese zase, moje žena po vzduchu lapá, si deb. l jsou to prasata, no a já vím, moje milá, vždyt nic nedělalo, jen se podívalo, máš na zádech naše dítě, mohl jsi mít díru v břiše, myslíš ženo má, vždyt máme bafana, nejeden náš bafan kolem krouží, je štastný že nebyl v krvelouži, prase odešlo, já odcházím k domovu vstříc, moje žena bílá jak stěna, nevím co ji říct, vnukne se mi nápad políbit, nechci je mi zle jsi nemocný a nemusel jsi být zde, navíc máš na zádech naše dítě jej prostě ohrozíš hbytě, moje ženo vím není ti to lehké ztrávit, však denním chlebem pro nás je to předem, s malou lesem chodíme zvíře hnedka zdravíme, psi si štěkají někdy nás neznají, pomohou však vždy ochránit, vím někdy náš pes zemře hned, bolí nás to dlouho o tom je tenhle svět, však manducu já nedávám, nosítkem jsem ovázán, žena praví, další výlet bude v městě jo, moje ženo, prase tam bylo viděno, kam chceš jíti bezpečně, vždyt i na hradě je nebezpečně, sedí tam čuník sprostý, nevím jak si udělat radosti a nemíti starosti, pojedeme do zoo pětikilo zmizelo, bohu dík že ta žvěř, pro nás trpí v klecích dnes, smutná očka žádný pohyb, prý je nemám ničím krmit, mají všeho dostatek, vypadají jak z jatek, odcházíme škoda slov, prý štastnou cestu, brzy nashledanou, já už přemýšlím kdy se do lesa dostanu, čuník srna běhá vždyt je neposeda, mají celý les, nosítko mi pomohlo, kočárek by zavazel, čuník by se pak nevracel, jsem rád že nosítko máme čuníka zas uvítáme, jestli nás napadně, hejda hejda volat budeme, utíkat má že nohy lámat si má, psy vždy sebou mám, beru je né však jako ochranou, vždyt mi kdykoli pomohli kožichy si celé odnesly, jsem rád že nosítko mám :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
24.1.15 22:41
@fj1200 píše:
Dnes ráno, nemaje řidičáku beru rodinu na obchůzku revíru, jdeme z klidem, chci ukázat lesní bordel mým lidem, hrůza moje žena volá, co pravím, otoč se vo. e,tam stojí, prase jak školní autobus k zadku mi čuchá, má rodina ani nedutá, psi se dobře bavili, štěkotem nic nezpravili, moje žena do mdlob jde, já foták šteluju záběr hledaje, uteklo, ne, popošlo v klidu asi na svačinu, bylo divný to prase, nikam nespíchajíc, lenošný to čuník v lese zase, moje žena po vzduchu lapá, si deb. l jsou to prasata, no a já vím, moje milá, vždyt nic nedělalo, jen se podívalo, máš na zádech naše dítě, mohl jsi mít díru v břiše, myslíš ženo má, vždyt máme bafana, nejeden náš bafan kolem krouží, je štastný že nebyl v krvelouži, prase odešlo, já odcházím k domovu vstříc, moje žena bílá jak stěna, nevím co ji říct, vnukne se mi nápad políbit, nechci je mi zle jsi nemocný a nemusel jsi být zde, navíc máš na zádech naše dítě jej prostě ohrozíš hbytě, moje ženo vím není ti to lehké ztrávit, však denním chlebem pro nás je to předem, s malou lesem chodíme zvíře hnedka zdravíme, psi si štěkají někdy nás neznají, pomohou však vždy ochránit, vím někdy náš pes zemře hned, bolí nás to dlouho o tom je tenhle svět, však manducu já nedávám, nosítkem jsem ovázán, žena praví, další výlet bude v městě jo, moje ženo, prase tam bylo viděno, kam chceš jíti bezpečně, vždyt i na hradě je nebezpečně, sedí tam čuník sprostý, nevím jak si udělat radosti a nemíti starosti, pojedeme do zoo pětikilo zmizelo, bohu dík že ta žvěř, pro nás trpí v klecích dnes, smutná očka žádný pohyb, prý je nemám ničím krmit, mají všeho dostatek, vypadají jak z jatek, odcházíme škoda slov, prý štastnou cestu, brzy nashledanou, já už přemýšlím kdy se do lesa dostanu, čuník srna běhá vždyt je neposeda, mají celý les, nosítko mi pomohlo, kočárek by zavazel, čuník by se pak nevracel, jsem rád že nosítko máme čuníka zas uvítáme, jestli nás napadně, hejda hejda volat budeme, utíkat má že nohy lámat si má, psy vždy sebou mám, beru je né však jako ochranou, vždyt mi kdykoli pomohli kožichy si celé odnesly, jsem rád že nosítko mám :mavam:

nosítko je fajna věc, lepší než-li s kočárem trajdit přes kopec - jeli prase spatřeno, v lese či na dvorku zavřeno:) tak Manduce zdar a sílu, zdravíme tě ještě více z jihu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
24.1.15 23:51

a tak my taky pěkně červenou

Máme ji červenou ve skříni loženou, ubylo mi v pase necítím se jako prase, klidně si manducu naladím, však za zkoušku nic neztratím, líbí se mi že holky ztratili srachy,80kilo není váha, to teprve začíná ženská krása, to že chlap si dělá srandu, s plovací vestou bych mu vlezla do pelechu, at víš jak ji máš ráda, bud on nebo ona, nebo at ti vleze na záda, prase na dvorku zavřeno ja jel na něm jednou když bylo spatřeno, pak čuník začal řvát já nohy na ramena začal brát, utekl jsem malý smrad, abych nemusel pomahat, my jsme z kopců rovina u nás není, proto není problém poslat pozdravení na rovinu k jihu, kde se čuník chystá k činu, krmí se cpe se pracně, uši se mu třepou slastí blahem, příjde jeho čas, bude mnamka zas :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
29.1.15 23:17

zapátral jsem v dobových archívech

Manduca byla zřejmě zakoupena ve vhodný čas a dítko si ji oblíbylo, dle fotodokumentace, jen otec jako já osobně jsem tenkráte byl stvořen jako obrovské leč pomalé dmychadlo k ničemu a maducu nenamanducoval a časem vše typicky pozapoměl, manduca byla oblíbena do jisté doby ale ted se prostě manduca nechytá, proto jsme dostali nabídku na zcela nový neodzkoušený model a ještě není v prodeji, jen se koukněte na utajované foto :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
21.3.15 11:48

Maminky, prosím, od jaké váhy/výšky se vám v manduce dobře nosilo bez novorozenecké vložky? Mám možnost koupit za levno, ale je to už bez vložky a mrnous má 59 cm a 6 kilo, tři měsíce - nevím, jestli tam rozšoupne ty svoje krátký nožičky…Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
21.3.15 12:02

@Ostružka kupovala jsem ji v synovych 3,5m a 6kd a uz bez vlozky - nozicky roztahl v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
21.3.15 12:13

Rodičové, pokud by měl někdo zájem, tak mám na prodej zcela novou Manducu černé barvy. Cena je 2400,–
Je to tato

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
21.3.15 12:17

@jan.ny17 díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.3.15 12:53

@Ostružka Uz odpovezeno, ale pro info jak u nas… Dcera 3 mesice, vyska 60 cm, vaha 6 kg a uz tyden nosim bez vlozky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
21.3.15 12:57

Nosila jsem bez vložky v necelých třech měsících. Nožky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
21.3.15 13:11

@Ivanas85 no paráda, moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1482
21.3.15 13:12

@ewajs holky všem moc dík, to je super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
21.3.15 13:31

Přidám se z otázkou, mám manducu. Už syn v ní nechtěl být jako miminko, nevadilo mu to až když byl starší. Ted mám 18denní holčičku a těšila jsem se na nošení, ale opět tam nechce být, asi dělám něco špatně, ale nevím co.:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.3.15 14:06

@Blondie66 Kazde dite nemusi mit rado noseni… Moje dcera nechtela v manduce nyt v prvnich tydnech, tak jsem nenosila. Zkusila jsem pred tydnem, jsou ji tri mesice a uz se ji v ni libi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí