Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
11.3.10 17:00

Leni: děkuju :wink:

Mám doma chicco klokanku, malá v ní byla cca 10min na ležato když měla asi 3 týdny(cca2900g)a přes svou muší váhu měla otlaky na nožičce i ručičce :pocitac: Dostala jsem ji takže mě to nebolí ale teda ve srovnání s ergonosítkem nebe a dudy… :wink:

Dneska nám v Brně celý den sněží takže nikam nejdeme :-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.3.10 17:26

My jsme měli Timekat (nebo tak nějak od red castlu), a malý v tom byl jako malinký spokojený, pak už se tam tísnil a mne bolelo za krkem, tak jsme teď spokojeni oba, akorát nevím jak dlouho by mi tam vydržel, tak mám strach se s ní někde na pár hodin vydat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
14.3.10 14:06

U nás se teda nosí i na delší vzdálenosti, ale to bude asi tím, že nepoužíváme kočárek (a ve vesnici jsme za exoty :-D )Malý má přes 9 měsíců a tak 8 kg,nepříjde mi těžký. Např. včera jsme byli po nákupech, takže nejprve skoro hodina v jednom marketu, pak přestávka na jídlo a protažení, pak procházka po městě, přitom usnul a tak jsme zvládli ještě další market. Spal přes dvě hodiny (to se v postýlce nikdy nestane, spí tak kolem ho'dky). No a pak ještě cesta procházkou k autu, taky dobrou půlhodinu, takže dohromady pomalu tři a půl hodiny v nosítku (s přestávkou) a bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
14.3.10 14:10

Jinak nosíme stále na břiše, ale když jdeme na nějaký výlet, nebo na nákup a potřebuju volné ruce, tak je štěpa na zádech, tam mu ale dělá větší problém usnout.

Jinak počítám, že budeme nosit ještě hodně dlouho, protože prcka do kočáru bez řevu nedostanu (tak ho tam radši ani nedávám), takže manduca je náš jediný přepravní prostředek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
29.3.10 11:14

Čauky holky,
tak Mára je na světě a dneska je mu 15dní :-), Přiška mi Manduca tak se jdu pochlubit :-D … Mám z ní strašnou radost a prcek v ní krásně usnul, takže asi nebude problém, že by v ní plakal a nechtěl být :-D !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
1.4.10 01:49

Marfinko, moc gratuluji k mimískovi. :kytka: :dance:
Já mám úplně stejnou barvu Manducy jako Ty. A malého jsem v ní na chviličku nosila cca od jeho měsíce. Narodil se menší, takže jsem raděj chvilku počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
1.4.10 15:29

Také mám černou ( ale už budu brzo prodávát)..My jsme ani novorozeneckou vložku nikdy nepotřebovaly - Bára byla moc velká :mrgreen:
Hodně zdraví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 22:42

ahoj,může mi někdo říct jak se nosí v manduce v zimě? se vším tím zimním oblečením.. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.10 23:13

nebo to prostě musí být jen s tím vakem nebo bundou pres nosítko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
17.4.10 23:23

Ahoj, já bych osobně řekla že by to chtělo to spešl oblečení nebo velkou bundu… Nedovedu si představit že bych měla dítě připínat na to ledové oblečení a ničím ho nechránit… I teď ho nosím když je zima nebo fouká zapnutýho pod bundou (ale taky mám manducu teprve ani ne týden, tak třeba se ozve někdo povolanější).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.4.10 09:43

Verunkamanda nosila jsem celou zimu. Já měla oblečení normální a Štěpa měl zimní kombinézu (do té jsme trochu zainvestovali a koupili opravdu kvalitní) a zimní boty po bráškovi. Manducu jsem musela víc povolit, aby malej nebyl umačkovanej, ale vždy po příchodu domů byl krásně teploučkej a nebyl pomačkanej. Teď, když už nejsou mrazy a jen se ochladí, tak mu dávám zateplené kalhoty a takovou polozimní bundu. Já většinou chodím jen v mikině a vestě, takže si ho dám na mikinu a vestu nechám rozepnutou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8850
18.4.10 22:04

Ahojky ..potřebovala bych poradit …váhám mezi šátkem a manducou či jiným nosítkem …
malej moc nespí a pak už v kočárku moc být nechce ,,není ale pozdě ho v 8 mesících začít nosit ..dík za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
18.4.10 22:09

Ahoj, záleží jaké máš dítě, my ještě ani nesedíme takže na nošení pozdě není :))

Na ostatní neporadím, zkoušela jsem jen nosítko Womar, mimivak emitex a pak manducu, ale s tou mám ještě nachozeno dost málo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
19.4.10 13:11

Jezi no ono je to těžko, já dospěla k názoru, že v šátku se cítím já lépe, dítěti je to myslím evidentně jedno. :nevim:
Nejlepší by bylo, kdyby jsi měla možnost si nosítka vyzkoušet, né každému sedne Manduca,tak jako Ergo, nebo naopak, či jiné nosítko. :wink:
Pokud máš k dispozisi šátek, tak vyzkoušeje nějaké úvazy, nebo pokud máš možnost zajít někde se podívat k někomu kdo váže, tak kontaktuj, myslím, že nejelpší je když ti to někdo ukáže jak na to. Když tak si založ diskuzi s místem bydliště a poptej se holek co jsou v okolí, zda by byly ochotné ti některá vázání předvést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
25.11.11 17:51

Oživuji diskuzi s dotazem, možná zvláštním, pro nás však aktuálním. Dneska nám přišla manduca, je krásná a malému se v ní líbí. Problém je, že je zakousl do bočního popruhu a tak dlouho jej žužlal, až je popruh celý promočený. Teď přešel na popruh druhý. Vypadá to fakt hrozně, tak přemýšlím, jestli existují nějaké návleky nebo něco obdobného. Určitě se mi nebude chtít manducu pořád prát.
Díky za rady

Příspěvek upraven 25.11.11 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí