Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
619
10.2.13 21:32

Ahoj, můžete mi někdo poradit… jsou v manducách nějaké rozdíly? Uvažuji nad ní a trochu mě překvapuje, že bazarovky se prodávají třeba za 2200 a nová nejlevnější za 2400… takže jestli je více typů, jaký je nejlepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
10.2.13 22:37

To by mě taky zajímalo, ale myslim, že v tom žádný rozdíl není, jen něco je limitovaná edice (jiný barevný vzor) a nebo je z biobavlny.Ale jinak je to stejné, taky jsem narazila na inzerát, že použitou prodá za 2200 a nová stojí 2450. :roll: Holt na tom chtějí co nejvíc vytřískat, protože je to hodně žádaný zboží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
11.2.13 08:03

Je to tak, Manducy jsou střihově všechny stejné. Malé rozdíly jsou mezi těmi úplně původními a těmi, co se nyní označují jako New Style, ale i tak to jsou detaily celkem nepodstatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
11.2.13 11:54

Holky budu nakonec kupovat novou a chtěla jsem se zeptat jaká barva je nejlepší? Myslim, že černá na léto asi nic moc a prý některé blednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
11.2.13 12:40

Ahoj, ja mam na kluka khaki zeleny odstin http://outdoorkids.cz/?… (je snad jedina barva ktera tam nema takove ty bezove pruhy po strane-ma je cerne-ja mam totiz i psa, tak jsem chtela nejakou co se hned tak,,neuspini" ), za skoro 14mesicu co nosime nevybledla..jinak muzu doporucit zakoupit jeste i nejakou kapsu: my mame tuhle a je to to nejlepsi co jsem po Manduce mohla koupit:http://outdoorkids.cz/?…

tak at dobre poridite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
11.2.13 19:40

Já mám taky tu khaki. Sice se mi původně nijak moc nelíbila, ale přišla mi praktická. Jak na léto (lepší než tmavé barvy) a navíc na ní není vidět každá šmouha. A zdá se mi, že nešisuje, máme rok a pl, a le nejsem intenzivní nosička :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.2.13 21:00

Rozdily skoro nejsou, jen drobnosti (spis myslim design treba uchytek nebo tak nejak)..
kazdopadne co se tyce barev, ja jsem slysela, ze jak v te limitovane edici byla manduka takova kytickova, tak pry to je blbe, leta hodne na to hmyz… ale nevim, slysela jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.13 16:55

My máme už starší limitku (tam je rozdíl, že je z biobavlny a vyrobená v ČR) no a máme černou barvu, rozhodně nám přes léto nevybledla, ale máme kočky, tak se na černou dobře chytají chloupky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
17.4.13 14:05

Dneska jsem si koupila, celá natěšená Manducu. Nevím jestli dělám něco špatně, ale trochu mě bolí záda. Možná je to tím že nejsem zvyklá na takovou zátěž, ale radši se ptám. Utahovala jsem kde se dalo. Když jsem utahovala ramenní popruhy, rozepínala se mi na levé straně novorozenecká vložka, stává se to? A jak moc se má vůbec utahovat, nevadí když např. udělám prudší pohyb a dítě se v tom pohne-podobně jako zabrzdí auto a zatlačí vás to dozadu, akorát syna to hodilo i do strany. Ráda se poučím ;) Díky za rady.
Dále co jste výše psali o ceně za novou, tak u nás jsem koupila za 2.880,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.4.13 14:11

@zasemamina A zkoušela sis ji předtím? Zkoušela jsi v ní nosit? Ono totiž každému sedí něco jiného. Zatímco kamarádka nedá dopustit na Manducu, tak já zas na Ergo, protože mi manduca na moje ramena prostě nesedne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
17.4.13 14:14

@zasemamina a zkoušela jsi zkřížit na zádech popruhy? Já jsem malá, realtivně drobná a sedí mi to nejlépe takto. A taky někomu víc sedí bederní pás níž a někomu výš.
Já jsem teda vyzkoušela tři nosítka, než jsem manducu koupila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.4.13 14:14

Novorozenecká vložka se mi taky takhle občas rozepínala, musela jsem ji pak zase docvaknout. A utáhnout dost pevně bych řekla, aby tam dítě bylo bezpečně usazené jako v šátku. Ale s dítětem na břiše se celkově nedoporučuje dělat prudké pohyby :-D
Ale záda mě z manduky nebolela. Kdyžtak se zkontroluj v zrcadle, jestli ti bederák sedí správně jako na obrázcích, jestli se nehrbíš, nevystrkuješ břicho, zadek a tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
17.4.13 14:19

Já teda nosím taky chvíli, ale skoro 9m, a sedí mi to více když zkřížím ty popruhy na zádech-nosím vepředu, ta váha je pak líp rozložená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
17.4.13 14:25

Jinak nosím jak kdy..někdy 30min, někdy hodinu a půl..staršího jsem nosila do roka a půl, pak už vadilo bříško. Preferuju nosit vepředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
17.4.13 14:56

@zasemamina já čumím jak tele na metřík proč dáváš ročnímu dítěti novovložku. no asi už mám totálně vymytý mozek :lol:

asi tě moc nepotěším, ale já tak nadšeně kupovala Manducu a nakonec jsme zjistila, že v ní nosit nemůžu a vrátila jsem se k šátku. připadalo mi, že se tam syn tak plácá a pořád jsem ho musela přidržovat. tak kolem 4-5. měsíce jsem to zkusila znovu a už to bylo v pohodě. dneska už šátek volím jen na dlouhé trasy a jinak mám Manducu. ne každému miminku sedí od narození.

jinak záda tě můžou bolet, že na to nejsi zvyklá, nebo to máš špatně utažené, ale všeobecně mám M. užší ramenní popruhy takže z toho záda pobolívají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí