Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Tak já nosím teprve krátce, malá (3m) si na manducu spíš ještě pořád zvyká. Pořád ještě používám novorozeneckou vložku a i tak ještě pořádně nevidí ven
No a při nandávání řve jak tur
Pak už klídek, většinou spí do pár minut…ale řešim to stejně jako vy, jak to asi vypadá, když ji do toho soukám a ona piští
A došla jsem k závěru, že co si myslej ostatní mi může být celkem šumák ![]()
@ma.ia.ta taky používám novorozeneckou vložku, a dělám to tak že zapínám se zapnutým zipem a pak rozepnu a vysunu k ouškům a malej tak pěkně vidí. Jinak by se zbláznil kdyby neviděl
Tak budu počítat s tím že si bude ještě pár týdnu zvykat
![]()
Tak dneska další úspěšný pokus
Trochu jsem vytunila manducu
, dala pro změnu ucha křížem přes záda (mnohem pohodlnější) a zapla zip, takže píďa krásně vidí ven i v novo vložce…takže byla spokojená, čubrněla okolo a já byla nadšená, jak málo stačí
Zvládli jsme výlet a bylo to prima. ![]()
@ma.ia.ta
super, my se vydáme na výlet do města zítra tak sem zvědavá jak dopadneme
Teda pokud nebude nějaký šílený vedro
Jakou mate barvu a jak vam vyhovuje? Svetla se uspini, na tmave pujdou videt fleky taky a vysisuje se…
@kittysha Takže z toho jasně vyplývá vybrat barvu, která se líbí
Když se ušpiní, pračka to jistí…
Já mám černou, hodí se ke všemu.
@ma.ia.ta zvazovala jsem tu piskovou - mame bileho psa takze na cerne by byly furt chlupy…priteli se libi ta khaki ale buhvi jake jsou realne barvy…pro holcicku to neni ale zas je to asi prakticke jak tam nejsoz ty svetle pruhy…
@kittysha Mě se líbí skoro v každé barvě, přiznám se, já spíš vybírala podle oblečení, no
, abych si nepřipadala jako papoušek. Ta černá mi přišla prostě nejvíc neutrální. A taky mám holčičku. Ale ta písková je krásná ![]()
@ma.ia.ta tak to vyhrála písková, jak jsem původně zamýšlela.. ty bílé chlupy našeho psa by měly být co nejmíň vidět:-) máme je totiž úplně všude:-) jsem zvědavá na reálnou barvu, když červená je prý vínová.. no myslela jsem, že bude do béžova, ale spíš bude asi do šeda, což by se příteli mohlo zamlouvat:-)
Na aukru jsem našla nové Manducy docela levně, nemáte zkušenost, jde o napodobeniny např. z číny? děkuji
@hany83 píše:
Na aukru jsem našla nové Manducy docela levně, nemáte zkušenost, jde o napodobeniny např. z číny? děkuji
Co znamená levně? některé typy a barevné varianty jsou levnější než jiné, ale zase ne o moc…
@hany83 píše:
ukaž odkaz
@hany83 hmmm
dobra cena, nevim jestli bych tomu verila
zkus mozna zavolat vyrobci jestli nejsou na trhu nejake fejky