Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79
11.8.13 09:58

Tak já nosím teprve krátce, malá (3m) si na manducu spíš ještě pořád zvyká. Pořád ještě používám novorozeneckou vložku a i tak ještě pořádně nevidí ven ;) No a při nandávání řve jak tur :twisted: Pak už klídek, většinou spí do pár minut…ale řešim to stejně jako vy, jak to asi vypadá, když ji do toho soukám a ona piští :think: A došla jsem k závěru, že co si myslej ostatní mi může být celkem šumák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
11.8.13 17:41

@ma.ia.ta taky používám novorozeneckou vložku, a dělám to tak že zapínám se zapnutým zipem a pak rozepnu a vysunu k ouškům a malej tak pěkně vidí. Jinak by se zbláznil kdyby neviděl :lol: Tak budu počítat s tím že si bude ještě pár týdnu zvykat :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
11.8.13 20:36

Tak dneska další úspěšný pokus :dance: Trochu jsem vytunila manducu :D, dala pro změnu ucha křížem přes záda (mnohem pohodlnější) a zapla zip, takže píďa krásně vidí ven i v novo vložce…takže byla spokojená, čubrněla okolo a já byla nadšená, jak málo stačí :mrgreen: Zvládli jsme výlet a bylo to prima. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
12.8.13 09:42

@ma.ia.ta :potlesk: super, my se vydáme na výlet do města zítra tak sem zvědavá jak dopadneme :D Teda pokud nebude nějaký šílený vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
15.8.13 10:17

Jakou mate barvu a jak vam vyhovuje? Svetla se uspini, na tmave pujdou videt fleky taky a vysisuje se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.8.13 10:36

@kittysha Takže z toho jasně vyplývá vybrat barvu, která se líbí :dance: Když se ušpiní, pračka to jistí…
Já mám černou, hodí se ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
15.8.13 10:54

@ma.ia.ta zvazovala jsem tu piskovou - mame bileho psa takze na cerne by byly furt chlupy…priteli se libi ta khaki ale buhvi jake jsou realne barvy…pro holcicku to neni ale zas je to asi prakticke jak tam nejsoz ty svetle pruhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.8.13 12:00

@kittysha Mě se líbí skoro v každé barvě, přiznám se, já spíš vybírala podle oblečení, no :roll:, abych si nepřipadala jako papoušek. Ta černá mi přišla prostě nejvíc neutrální. A taky mám holčičku. Ale ta písková je krásná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
15.8.13 12:22

@ma.ia.ta tak to vyhrála písková, jak jsem původně zamýšlela.. ty bílé chlupy našeho psa by měly být co nejmíň vidět:-) máme je totiž úplně všude:-) jsem zvědavá na reálnou barvu, když červená je prý vínová.. no myslela jsem, že bude do béžova, ale spíš bude asi do šeda, což by se příteli mohlo zamlouvat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.8.13 18:38

@kittysha :palec: Tak ať se líbí a následně hezky nosí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.2.14 15:30

Na aukru jsem našla nové Manducy docela levně, nemáte zkušenost, jde o napodobeniny např. z číny? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40886
24.2.14 15:35
@hany83 píše:
Na aukru jsem našla nové Manducy docela levně, nemáte zkušenost, jde o napodobeniny např. z číny? děkuji

Co znamená levně? některé typy a barevné varianty jsou levnější než jiné, ale zase ne o moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.2.14 15:35
@hany83 píše:
Na aukru jsem našla nové Manducy docela levně, nemáte zkušenost, jde o napodobeniny např. z číny? děkuji

ukaž odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1157
24.2.14 15:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
24.2.14 15:42

@hany83 hmmm :think: dobra cena, nevim jestli bych tomu verila :think: zkus mozna zavolat vyrobci jestli nejsou na trhu nejake fejky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí