Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
150
25.4.13 15:16

Už sem také zjistila, na bondolinu se mi právě líbí že se uvazuje, budeme se v nošení střídat s přítelem tak se nemusí nic přenastavovat, ale zase manduca má lepší recenze…tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
25.4.13 15:21

@dencina
Ona je ta Manduca tak lehce „ovladatelná“, že i když se budete v nošení střídat, tak je to otázka chvilky, velmi snadno se přenastavuje na velikost.

• Citovat
  • Upravit
2249
10.5.13 21:42

Já musím přidat příspěvek z jiného soudku :-) Jsem totiž z Manducy nadšenáááá!!! Byla to ta nejlepší investice do dítěte. Nejenom, že jsme v ní syna uspávali, když byl miminko. Ale i později, když jsem potřebovala něco udělat a on se chtěl nosit, nebo překážel, nebo zlobil, tak šup na záda a tam byl ohromně spokojený. Už jsem myslela, že Manducy pošleme dál, protože druhé miminko nesnáší nic, v čem je trochu sevřené (od peřinky, přes šátek po Manducu). Ale kdepak. Ještě stále je skvěle použitelná na staršího. Má dva roky, 16 kg a 95 cm. A nosí se vní stále skvěle. Když jdeme ven, dám Manducu pod kočár a jakmile ho bolí nožičky nebo je unavený, tak šup na záda, kde je hrozně spokojený. Teď nám na výletě v ní usnul (na manželových zádech). Opatrně jsme ji prodloužili, vytáhli kapuci a spokojeně spal půlku výletu. No prostě super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
11.5.13 13:03
@alviola píše:
Já musím přidat příspěvek z jiného soudku :-) Jsem totiž z Manducy nadšenáááá!!! Byla to ta nejlepší investice do dítěte. Nejenom, že jsme v ní syna uspávali, když byl miminko. Ale i později, když jsem potřebovala něco udělat a on se chtěl nosit, nebo překážel, nebo zlobil, tak šup na záda a tam byl ohromně spokojený. Už jsem myslela, že Manducy pošleme dál, protože druhé miminko nesnáší nic, v čem je trochu sevřené (od peřinky, přes šátek po Manducu). Ale kdepak. Ještě stále je skvěle použitelná na staršího. Má dva roky, 16 kg a 95 cm. A nosí se vní stále skvěle. Když jdeme ven, dám Manducu pod kočár a jakmile ho bolí nožičky nebo je unavený, tak šup na záda, kde je hrozně spokojený. Teď nám na výletě v ní usnul (na manželových zádech). Opatrně jsme ji prodloužili, vytáhli kapuci a spokojeně spal půlku výletu. No prostě super!

Ahoj, ja jsem byla s manducy taky nadsena, meli jsme to se synem obdobne…ted ma skoro 1,5 roku a na brise uz je to dost nepohodlne-chci se te zeptat, jak pises, ze ji beres sebou na vychazky a jak je unaveny zapnes ho…toho zvladnes sama zapnout na zada?? je na to nejaky grif nebo jsem na to leva:) ja ho na zada dostanu jen kdyz mi pomuze pritel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
11.5.13 13:15

@Jeannie2
já jsem kdysi viděla pár videí na youtube, např.
 http://www.youtube.com/watch?…

ale nevím jak třeba s menším dítětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
11.5.13 13:24
@Alka píše:
@Jeannie2
já jsem kdysi viděla pár videí na youtube, např.
http://www.youtube.com/watch?…ale nevím jak třeba s menším dítětem.

jee diky, tak budem asi dneska trenovat pred zrcadlem :palec: :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
11.5.13 15:05

Není zač, ať vám to jde :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
12.5.13 21:50

Já jsem se to naučila sama podle návodu. Když byl menší, tak jsem to dělala tak, že jsem si dala Manducu na bok, tam ho posadila, držela pod zadkem a postupně posouvala na záda a zároveń natahovala jednu kšandu (ale to je asi i na tom videu). Teď už si syn vyleze sám. Dám si Manducu na záda, dřepnu, kluk na mě vyleze, trošku se předkloním a on už se drží. Jednou rukou si ho jistím pod zadkem a druhou lezu do kšandy :-) Chce to jenom nebát se a párkrát si to nacvičit :-) Tak snad se ti to taky podaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
2.6.13 11:24

Holky tak super, za posledni tyden uz jsme profici v noseni na zadech…:-) :-)
Ale chci se zeptat, davate porad nejake navleky na lytka tem vetsim detem? Synovi se prave akorat vyroluji kalhoty a couhaji mu ponozky…driv kdyz byl mensi meli jsme ruzne navleky ale ted je ma male…existuji nejake i pro vetsi deti, tech 18mes cca…diky za tipy;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32861
2.6.13 19:10

@Jeannie2 můj tříletý syn má stejné návleky jako ten roční ;) (nosí je pod pyžamo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
2.6.13 20:42

Já nedávám nic navíc, max teplé ponožky do bot. Kousek holých lýtek ho tak akorát otuží :-) Ale nosím spíš po kratší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
31.7.13 09:19

Ahoj holky, mám dvouměsíční mimčo a ráda bych si pořídila manducu. Než si jí ale koupím, tak bych si jí ráda vyzkoušela. Jsem totiž spíš kočárkový typ, ale ono to s dvěma dětma moc nejde O víkendu jedeme pryč. Nevíte náhodou o někom kdo jí půjčuje z Prahy nebo někdo z vás? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5724
31.7.13 09:26

@Tarfinka Kdyby ti jí nikdo z Prahy půjčit nechtěl, tak třeba tady jí půjčují za peníze: http://www.branakdetem.cz/…tem/pujcovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
31.7.13 09:31

@Clarkia Jo, děkuji :kytka:. Já bych si jí samozřejmě i tak chtěla půjčit za poplatek od kohokoliv, ale příjemnější by pro mě bylo někde osobní předaní přímo v Praze a osobně se domluvit.

• Citovat
  • Upravit
2383
9.8.13 18:12

Čauky :mavam: :mavam:, holky za jak dlouho si vám zvykli prcci na soukání do manducy? Mladej se u toho ještě docela dost kroutí a než podotahuju tak ječí, a nemám odvahu ho z manducy nikde vyndavat a znovu soukat do ní. Zatím si troufám jen doma. I tchýně se tváří jako bych ho týrala… ale to že je mu pak fajn a hned usne už jí nezajímá a hned mi ho bere :cert: :cert: Takže se bojím jak se na mě budou lidi dívat a kecy nesnesu a nerada bych někomu oponovala, mám docela nevymáchaná ústa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí