Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
4.5.12 14:58

Máte pravdu, nejlepší bude ji vyzkoušet naživo :think: Teď jen přemýšlím, jestli v našem městě vůbec někde je k sehnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.5.12 15:03

No to neporadíme, když nepíšeš odkud jsi… (vlezla jsem ti i na profil a nic). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.5.12 15:03

A poradíte mi jak s oblečením pro dítě? Jak ho do nosítka oblékat, když bude třeba 20 stupňů venku? Potřebuje něco speciálního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
4.5.12 15:04

@Wiolla :mrgreen: Jsem z Nového Jičína.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.5.12 15:10

@Beru mrkni na nosenideti.cz, možná někdo v tvém okolí nostíko má a nechal by tě vyzkoušet. Anebo jak už někdo zmiňoval, některé e-obchody nabízejí možnost zapůjčení, kdy ti pošlou nové nosítko a ty se do dvou týdnů rozhodneš, jestli si ho necháš, nebo pošleš zpátky a oni ti vrátí peníze (platíš jenom pár peněz za půjčovné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 15:14

nosítka jdou i půjčit od prodejce, funguje to tak, že složíš zálohu v hodnotě nosítka, když nosítko pak vrátíš, odečtou ti půjčovné a zbytek vrátí, někde, když si ho necháš, tak rovnou nechají to, co máš zapůjčené a nic se nevrací, případně odešleš půjčovací a zašlou nové a půjčovné samozřejmě neplatíš.

ergo má jiný typ té novorozenecké vložky jak manduka, ergo má takovou jako peřinku, rychlozavinovačku - manduka má jen takové všité „kalhotky“, do kterých se dítě zapne. Na léto nevim, jak bude ta vložka v ergu prodyšná, aby se dítě neuvařilo, navíc se dokupuje zvlášť.
Já mám manduku a ta jejich vložka mým dětem nějak nesedí :lol: takže do půl roku preferuju pro mimi šátek.

Jinak manduka mi přijde taková univerzálnější jak ergo, mě třeba ergo nesedělo, že mělo víc polstrované popruhy a odstávali mi od ramen.

Být tebou, tak zapůjčím v obchodě manduku a uvidíš. (na rady typu babybjorn neber zřetel, je to předražená klokanka, pro dítě i pro tebe bude mnohem vhodnější ergonomické nosítko :palec: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.5.12 15:29
@Gladys píše: …Jinak manduka mi přijde taková univerzálnější jak ergo, mě třeba ergo nesedělo, že mělo víc polstrované popruhy a odstávali mi od ramen…

Mně se zase ta manduka víc líbila proto, že jsem měla pocit, jako kdyby v ní to dítě líp sedělo. Nevím jak to popsat, prostě mi tam přišlo tak lépe zafixované… :nevim:

Jinak koukám Gladys, že jsi s dalším dítkem vůbec neotálela. :lol: Tak to gratulace veliká, ty manduku využiješ ještě habaděj… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 15:34

@Wiolla no, já jsem si ho nenaplánovala, to ono samo :twisted:
Jinak si říkám, že budem asi první uživatelé, kterým se manduka rozpadne :lol: První syn ji okousal, nespočetněkrát musela do pračky, takže barva bledne. Ale teď už je zase u ledu, už mi vadí přes břicho :roll: Takže šátek to jistí.

Já jsem ji tehdy kupovala v cca 9m prvorozeného, předtím jsem měla bondolino, které bych si byla nechala, kdyby mělo delší zádovou opěrku. Takže tam už mi přišlo, že mi dítě v obou nosítkách sedí stejně. Ale holt rozhodla moje extra úzká ramena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.5.12 15:58
@Gladys píše:
@Wiolla no, já jsem si ho nenaplánovala, to ono samo :twisted: …

Prej samo. Ty´s u toho nebyla…? :lol: :mrgreen: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 16:31
@Wiolla píše:
Prej samo. Ty´s u toho nebyla…? :lol: :mrgreen: 8)

Ne. Důrazně odmítám účast na jakémkoliv procesu, který by byl vedl k plození :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
4.5.12 16:43
@Gladys píše:
Ne. Důrazně odmítám účast na jakémkoliv procesu, který by byl vedl k plození :cert: :mrgreen:

pak jsou dvě možnosti - totální ožralost, nebo Duch Svatý :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.5.12 16:47
@Etcetera78 píše:
pak jsou dvě možnosti - totální ožralost, nebo Duch Svatý :jazyk: :mrgreen:

ba né. procesy, které NEMĚLY vést k plození samozřejmě probíhaly :lol: Ale to mimino ke mě asi fakt hodně chtělo, když se bičíkovci prokousali krz pesar :jazyk: (proto též pan Klobouček) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
4.5.12 17:26
@Gladys píše:
ba né. procesy, které NEMĚLY vést k plození samozřejmě probíhaly :lol: Ale to mimino ke mě asi fakt hodně chtělo, když se bičíkovci prokousali krz pesar :jazyk: (proto též pan Klobouček) :lol:

To je fakt čurina! :lol: :lol: :lol: No ten si fakt zaslouží být na světě! Vybojoval si to! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11516
11.5.12 12:04

Ahoj maminky nosičky (radši ne „nosnice“, aby jste se některá neurazila :mrgreen: ),
plánuji koupit Manducu na mojí 3-měsíční holčičku a nemohu se rozhodnout jakou barvu. Do užšího výběru se dostala červená a hnědá. Naživo je bohužel neuvidim, nebot u nás nikde nic takové k vidění není :roll:
Máte, nebo jste viděla, některá červenou nebo hnědou? Která bude lepší? :think: a co si myslíte o vhodnosti těchto barev i pro kloučka (kdyby další mimi byl kluk? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
11.5.12 19:53

Prosím prosím, nemáte někdo náhodou zkušenost s půjčovným ergonomických nosítek? Chci Manducu nebo Ergo ale nikdo ze známých ho nemá a nechci ho kupovat po jednou vyzkoušení v obchodě, chtěla bych jej zkusit alespoň na týden. Poradíte nějaký internetový obchod, kde jej půjčují a nemusím mít strach z nějakých obchodnických intrik? Jinak je to pro měsíčního chlapečka, takže by tam měla být i novorozenecká vložka, že? Děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí