Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3358
24.1.10 14:15

my teď manducujem spíš doma :-D . Ven chodíme zabalený ve fusaku, dece a hup na sáně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
7.2.10 10:08

Holky, jaký je prosím rozdíl v návlecích na nožky?? Našla jsem dva druhy levné (50,–) a drahé(280) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.2.10 10:26

Leníku, já mám doma vesměs jen ty levné, takže budu psát o nich.
Na tlustší nožičky to moc není, docela škrtí :-?
Materiál taky nic moc, pořád dokola odžmolkováváme :cert:
Navíc designově jsou na tom líp ty dražší.

Já bych když už tak koupila ty vlněné - to je na nošení v chladném počasí to nej :palec:
Ale zase si člověk připlatí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.2.10 10:31

Cappy - jaké to ale jsou? Mokobi? Ty jsou dost úzké. DesignSocks jsou levné a dlouhé, ale zase tenké, podle mě ne na zimu.
Levné vlněné jsou třeba návleky Surtex http://www.prirodnivlna.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
7.2.10 10:32

Já bych je brala teď hlavně na lezení, strašně rád leze nahatý, jde mu to tak i líp, bojím se že by ty drahé zničil na kolínkách, nebo že bych zaangažovala tety aby mu je upletly :think: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.2.10 10:33
LeníkDOMO píše:
Já bych je brala teď hlavně na lezení, strašně rád leze nahatý, jde mu to tak i líp, bojím se že by ty drahé zničil na kolínkách, nebo že bych zaangažovala tety aby mu je upletly :think: ?

Tož to ja, to nepotřebujete nic extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
7.2.10 10:50

A když nosíte na jaře tak prckům dáváte návleky pod kombinézy?? Já mám totiž pořád problémy s oblíkáním, nedokážu odhadnout co oblíct, na podzim měl punčocháče podkolínka a kombinézu a v zimě na tom zimní kapsu a částečeně byl přikrytý mojí bundou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
7.2.10 10:53

Lentilko, ty surtex návleky, jsou dostatečně dlouhé a široké? Protože ta osoba co je tam na obrázku má, má nožičky jak hůlčičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
7.2.10 11:18

Ještě jsem našla tyto návleky na MMB
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
7.2.10 20:09

čičinko - no jo, ale to je dospělá osoba. Nejsem si jistá, jestli jsem viděla ty vlněné, určitě jsem měla v ruce ty bílé přízové a byly fajné, krásně měkunké. Třeba merino ManyMonths návleky jsou extra uzounké, ale mělo by se to vytáhnout. Já mám pro děcka BabyLegsky, no.
Jinak z těch obyčejných se dají i normálně v galanterce koupit pánské návleky, na dítě jsou mega, ale když se to přeloží napůl a zkrabatí, tak to tež není marné :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
22.2.10 16:41

Holčiny sníh nám mizí!!! Jak se chystáte na Manducovou sezónu??? Myslím venkovní, nevím jak u Vás ale u nás slouží zatím hlavně k uspání, takže spolu většinou vytítáme nebo vaříme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.3.10 16:55

Tak se k Vám přidávám, dnes jsem si koupila manducu u nás v Brně Mellow Fellow a je super, malá má 11týdnů a 5400g a líbilo se jí v ní i bez vložky :-)

Jinak jsem si k tomu koupila i slintáčky(Ergo) na popruhy a ty návleky na nožičky a můsím říct, že super..

Zkoušela jsem i Beco a Ergo ale seděla mi nejlíp Manduca :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
10.3.10 20:37

Holky upřímě - na jak dlouho to vidíte - nosit dítě v manduce. :?:
Naše zlatíčko má kolem 11 kil ( doma už nenosíme, páč už jí nevadí, když se vzdálím) a když jí nesu asi 100m na návštěvu k mamince tak jsem hotová :jazyk: a nedovedu si představit, že to je na procházky či výlety..
už asi prodám, nebo mám počkat???
Jak často a kde to využíváte. :?:
my hlavně doma, když měla řvací období, ale to polevilo a ted prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.3.10 09:15

Reňulík: super, vítej v klubu.
Lizbeth: upřímně nevím, na delší tůru, bych se bála že mi začne řvát a bude chtít změnit polohu a taky že zakopnu o větev a spadnem, to spíš počkám až začne sám chodit a při stávkách ho šoupnu do manducy ať nemusím se sebou tahat kočík. Zatím máme 8kg. Celý den ťape po čtyřech tak si myslím, že teď už moc přibírat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
11.3.10 10:08

No právě..Takže než začne chodit si jí ještě na ty návštěvy nechám a pak prodám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí