Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
my teď manducujem spíš doma
. Ven chodíme zabalený ve fusaku, dece a hup na sáně
Holky, jaký je prosím rozdíl v návlecích na nožky?? Našla jsem dva druhy levné (50,–) a drahé(280) ![]()
Leníku, já mám doma vesměs jen ty levné, takže budu psát o nich.
Na tlustší nožičky to moc není, docela škrtí ![]()
Materiál taky nic moc, pořád dokola odžmolkováváme ![]()
Navíc designově jsou na tom líp ty dražší.
Já bych když už tak koupila ty vlněné - to je na nošení v chladném počasí to nej ![]()
Ale zase si člověk připlatí ![]()
Cappy - jaké to ale jsou? Mokobi? Ty jsou dost úzké. DesignSocks jsou levné a dlouhé, ale zase tenké, podle mě ne na zimu.
Levné vlněné jsou třeba návleky Surtex http://www.prirodnivlna.cz/index.php?…
Já bych je brala teď hlavně na lezení, strašně rád leze nahatý, jde mu to tak i líp, bojím se že by ty drahé zničil na kolínkách, nebo že bych zaangažovala tety aby mu je upletly
?
LeníkDOMO píše:
Já bych je brala teď hlavně na lezení, strašně rád leze nahatý, jde mu to tak i líp, bojím se že by ty drahé zničil na kolínkách, nebo že bych zaangažovala tety aby mu je upletly?
Tož to ja, to nepotřebujete nic extra.
A když nosíte na jaře tak prckům dáváte návleky pod kombinézy?? Já mám totiž pořád problémy s oblíkáním, nedokážu odhadnout co oblíct, na podzim měl punčocháče podkolínka a kombinézu a v zimě na tom zimní kapsu a částečeně byl přikrytý mojí bundou…
Lentilko, ty surtex návleky, jsou dostatečně dlouhé a široké? Protože ta osoba co je tam na obrázku má, má nožičky jak hůlčičky…
Ještě jsem našla tyto návleky na MMB
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
čičinko - no jo, ale to je dospělá osoba. Nejsem si jistá, jestli jsem viděla ty vlněné, určitě jsem měla v ruce ty bílé přízové a byly fajné, krásně měkunké. Třeba merino ManyMonths návleky jsou extra uzounké, ale mělo by se to vytáhnout. Já mám pro děcka BabyLegsky, no.
Jinak z těch obyčejných se dají i normálně v galanterce koupit pánské návleky, na dítě jsou mega, ale když se to přeloží napůl a zkrabatí, tak to tež není marné
.
Holčiny sníh nám mizí!!! Jak se chystáte na Manducovou sezónu??? Myslím venkovní, nevím jak u Vás ale u nás slouží zatím hlavně k uspání, takže spolu většinou vytítáme nebo vaříme ![]()
Tak se k Vám přidávám, dnes jsem si koupila manducu u nás v Brně Mellow Fellow a je super, malá má 11týdnů a 5400g a líbilo se jí v ní i bez vložky ![]()
Jinak jsem si k tomu koupila i slintáčky(Ergo) na popruhy a ty návleky na nožičky a můsím říct, že super..
Zkoušela jsem i Beco a Ergo ale seděla mi nejlíp Manduca ![]()
Holky upřímě - na jak dlouho to vidíte - nosit dítě v manduce. ![]()
Naše zlatíčko má kolem 11 kil ( doma už nenosíme, páč už jí nevadí, když se vzdálím) a když jí nesu asi 100m na návštěvu k mamince tak jsem hotová
a nedovedu si představit, že to je na procházky či výlety..
už asi prodám, nebo mám počkat???
Jak často a kde to využíváte. ![]()
my hlavně doma, když měla řvací období, ale to polevilo a ted prd.
Reňulík: super, vítej v klubu.
Lizbeth: upřímně nevím, na delší tůru, bych se bála že mi začne řvát a bude chtít změnit polohu a taky že zakopnu o větev a spadnem, to spíš počkám až začne sám chodit a při stávkách ho šoupnu do manducy ať nemusím se sebou tahat kočík. Zatím máme 8kg. Celý den ťape po čtyřech tak si myslím, že teď už moc přibírat nebude.
No právě..Takže než začne chodit si jí ještě na ty návštěvy nechám a pak prodám..