Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
28294
18.12.09 19:22

Levi petrolejová je moc hezká.

K bazaru, zkus pohledat i na nosenideti.cz, obcas se tam objeví i nové, nepadnoucí. Ale musíš trpělivě čekat. Bývají tam dost i Erga.

Fajn je i vyzkoušet. Můžeš třeba počkat na mimčo, pak si ji jakoby zapůjčit a když ti bude vyhovovat, necháš si ji, když ne, tak ti obchod vrátí peníze za Manducu sražené o půjčovné, které je cca 300,– týden nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
18.12.09 21:48

Jen jsem načumovala k tomu přemisťování na záda - :lol: víte co, fakt v tom nic nehledejte. Mi tak utkvěl zážitek z plavání dětí, kdy instruktorka zavelela, že máme dát děti na záda, že s nimi poplaveme jako kdyby byly na delfínovi, a já jsem si říkala, jakou nemám výhodu… pak jsem se rozhlídla a jak tam bylo hafo tatínků, tak všichni bez mrknutí oka to dítě na záda šoupli, tož jsem si hned přestala připadat jako hvězda :lol: . Jasně, voda nadnáší, ale zase by bylo dost nežádoucí, aby dítě zahučelo pod hladinu, a nikdo neměl žádné jištění… fakt to jde miliónem způsobů. Úskalí je dítě sklepnout do správné pozice a nenechat ho spadnout, než se zafixuje, ale k tomu stačí dobře držet za zadek :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
26.12.09 19:06

Hurá !!!
K Vánocům jsem dostala od tchána hodně penízků akorát na novou Manducu :mrgreen: !!! Takže pak se pochlubím, jakou jsme s přítelem vybrali …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
29.12.09 16:56

No super, tak jsem zvědavá na vaši novou Manducu, určitě se pak pochlub. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
4.1.10 19:19

Katy2: tak jsme se nakonec rozhodli pro černo-bílou klasiku.. Ta olejová je taky moc pěkná a mě se líbila i červená, ale nemohla jsem se rozhodnout, tak to necháme na černo-bílý :-).. Ale objednávat budeme až po porodu..
Holky, od kolika týdnů už jste nosily? Abych měla přehled, kdy můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
6.1.10 12:21

Já nosila tak od tří týdnů, ale vždy jen chvilku, používala jsem tu novorozeneckou vložku (teda spíš látku)tak od čtyř měsíců už bez ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
6.1.10 12:30

My nosili od 4měsíců až udržel hlavičku a měl delší nožičky, malému se tam dřív ani moc nelíbilo, měl rád babyvak,tam zaujal nepopsatelnou plohu a chrněl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Locito
8.1.10 14:23

Ja jsem malé manduku koupila když mněla 3m a hned napoprvé se do ni zamilovala a strašně rada se nosi. ja ji hlavně používam na vencení ale i do obchodu či na uřady k nezaplaceni, kočar mame sice super ale stim se všude nedostanete. Mužu jen doporučit.

• Citovat
  • Upravit
10170
8.1.10 17:59

Ahoj, taky uvažuji o manduce. Zatím nosím Poli v šátku a jsem spokojená. Ale úvazy na záda jsou zatím pro mne nadliský úkol. MOžná by to s manducou bylo snažší. Máte někdo zkušenost s nošením 2,5 letého dítěte v manduce? Tobík sice ujde hodně, ale on furt pobíhá sem a tam a tak by se někdy na výlety hodilo ho v nečem poponést. Zatím ho manžel nosí na koníčka, což je dost nepraktické.
V únoru jedem na dovolenou na hory, tak uvažuji, že bychom si jí půjčili a pokud se osvědčí, tak jí koupili.
Máte někdo zkušenost s nákupem nosítka z bazaru? Bývají v dobrém stavu a nebo je lepší koupit novou? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1546
10.1.10 10:44

Na aukru prodáváme téměř novou Manducu (malý není příliš nosící typ :) ). Info tady : http://www.aukro.cz/…_petrol.html
Pokud máte nějaký dotaz, pošlete přes aukro info prodejci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marunka
21.1.10 10:04

Maminky můžu Vás poprosit o radu, mám možnost odkoupit od jedné maminky nosítko Patapum baby, která ho již koupila používané jednou maminkou a nebo novou jen párkrát použitou manducu, kterou mi nabídla jiná maminka? Díky moc za radu. Marečkovi budou 4měsíce, tak se raději zeptám, než abych udělala nějakou blbost. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3201
21.1.10 10:20

ahoj,
určitě bych šla do manducy. Taky ji s manžou sháníme :-D zatím nosíme v šátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marunka
21.1.10 10:24

Díky za radu, pani mi nabídla, že mi jí za 1900korun prodá a je jen párkrát použitá a je tak laskavá, že jí můžu dát kerunky na dvakrát, přeci jenom z mateřské dát najednou dva tisíce, je dost peněz. Tak se asi nebudu moct rozhodovat, nebo o ní přijdu úplně!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marunka
21.1.10 10:24

Díky za radu, pani mi nabídla, že mi jí za 1900korun prodá a je jen párkrát použitá a je tak laskavá, že jí můžu dát korunky na dvakrát, přeci jenom z mateřské dát najednou dva tisíce, je dost peněz. Tak se asi nebudu moct rozhodovat, nebo o ní přijdu úplně!! :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marunka
21.1.10 11:13

Pani mi poslala i fotku, opravdu vypadá pěkně. :lol: :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení