Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3358
11.12.09 10:59

Leníku: já ho mám i s manducou na bundě a tu normálně zaplou. Zatím jsem nevytáhla žádnou zimní tlustou bundu, na tu nevím, to nemám vyzkoušené, ale na podzimní je to v pohodě. Ona je docela těsná tak se pod manducou nekrabatí.
Lentilkah: mě je vždycky zase hrozně smutno, když někdo cpe dítě do kočárku za každou cenu se slovy, že ono si časem zvykne.Tchýně taky prohlásila, že si ho nošením pěkně rozmazlujem, že ona by ho v tom kočárku naučila, že ho tam musím nechat vyřvat,… :pocitac: Tak na to fakt nemám, takhle jsme spokojený oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.12.09 10:59

Jee, koukam, ze to tady par dni zije. Ja jsem na noseni uplny novacek, mimi cekame za 3 tydny, ale mam uz vzorne pripraveny elasticky satek :lol: a na dalsi noseni prave pokukuju po manduce nebo ergu. Kdy byste asi tak doporucily prechod z elastiku na nositko? Az bude mimco drzet hlavicku, to urcite, ale sedet jeste nemusi, ze? Ja planuju nekde na jare pujcit asi obe na zkousku na vikend a zkusit, ktere nam pujde lip k duhu :wink: :lol:
 Alik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
11.12.09 19:21

my jsme začínali hned v manduce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
13.12.09 15:44

Tak my jsme chodili v baby vaku, byl super, udělala jsem si doma všchno, malý měl šílenou koliku a v tom si krásně prděl, jak trochu přibral tak už se to nedalo, vyzkoušela jsem si u kámošky manducu, ze začátku se mu tam moc nelíbilo, ale zvyknul si, je hlavně rád že vidí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.12.09 16:21

Tak tady fotečka pro inspiraci, čtyřměsíční Eliška v manduce na zádech. :lol:

http://img5.rajce.idnes.cz/…131502-1.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.12.09 19:13

Katy já se přidám :-). Matylda vaří:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.12.09 19:35

Jéééééééééééééé Matylda má stejné longies jako Elišák. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.12.09 21:10

Mám holčinu taky v manduce, ale pořád jen ve předu. Prosím prosím jak mimi dostanete dozadu, jak nasazujete??Dá se to bez pomoci?? :hug:
Díky za praktickou radu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.12.09 21:13

Ted koukám na ten návod v knížečce a to tedy nehrozí, že bych jednou rukou přidržovala a přesunovala na záda. Vždyt má 9,39 kg :roll: - tak jak tedy na to??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.12.09 21:13

Lizbeth, tak nandám ho dopředu, pak jistím přes ten kus látky, co má on přes záda a posunuju jednou rukou přes bok na záda, druhou ho jistím, jsem trochu v předklonu, aby nikam nespadl. Jak je otočenej, chytím popruhy jak u batohu a nasadím.

http://www.manduca.de/…standard.pdf

tady jsou obrázky, str. 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.12.09 21:14

Mates má 9,5 kg, jde to, o jeho váhu vůbec nejde. Hlavně jak už ho mám za zády, tak jak jsem v předklonu je to už tuplem jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
13.12.09 21:24

Tak jooo. :palec: Já zkusím. Přece jenom ten brambor se loupe blbě s tím balíkem na břiše :mrgreen: :mrgreen: Někdy si připadám jak akrobat v cirkuse.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
13.12.09 21:28

Jinak Lizbeth…slušnej drobeček, ta tvoje holčička :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
13.12.09 21:43

Lizbeth já si taky myslela, že to dítě na záda nemůžu sama dostat a povedlo se, pro jistotu jsem jí dostávala na záda nad postelí, kdyby náhodou, tak ať spadne do měkého. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
14.12.09 11:31

Tak jsme včera udělali další pokus o nošení na zádech. Štěpán byl docela spokojenej, ale já bych byla asi za chvilku plešatá. :-D Děsně se mu líbilo mi tahat vlasy, takže po pár minutách byl opět na boku, dokonce jsem tak s ním setřela, pověsila všechno prádlo a celkově trochu uklidila :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí