Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
719
21.1.10 11:17

Máme tu samou barvičku, zatím na ni „žužlance“ nejsou vidět :-)
Pro ty kdo shání starší tak se teď vyskytují na aukru nebo na seznamovském bazaru..
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marunka
21.1.10 11:38

A jak jsi s ní spokojená? Malý má skoro 7kg ve 3měsících a já měřím 160cm a výžím necelých 50kg, můžu jí tedy nosit, nebudou mi ty popruhy veliké?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
28294
21.1.10 11:41

Maru popruhy si můžeš zezačátku i zkřížit na zádech, jak pak je mimičo větší, tvoje k tomu má nakoročený :wink: , tak to dáš zas normálně. Jinak prodat ji můžeš vždycky, kdyby něco.Je moc hezká, kdybych měla holku, taky bych o ní uvažovala. A souhlas s praktičností - blitinky, oužlaniny apod. nebudou tolik vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.1.10 11:42

Spíš aby ti nebyla velká v „pase“ - já ji mám teda spíš na místě někde mezi bokem a pasem a mám ji utaženou na nejvíc. Vážím 55 kg. Možná kdyby šla utáhnout víc, bylo by to i lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marunka
21.1.10 11:50

Suvíku, nejlepší by bylo jí asi před koupí vyzkoušet, ale to múžu udělat, až mi jí pani přinese a máš pravdu, prodat jí můžu kdikoliv. A budu v ní nosit klučíka a i když je asi pro holčičku, tak mi to tak zase nevadí, nosím ho zabaleného v kombinéze a ve fusaku v autosedačce a ruce mám u kolen, když přijedu domu, tak mi až tak barva nevadí, hlavně, že se uleví mým zádům, ještě mám další dvě děti a zvladnout je všechny, je nad umění. A o nosítku Patapum baby jsi náhodou neslyšela??

• Citovat
  • Upravit
719
21.1.10 11:50

Já moc spokojená nejsem, ale malý je naprosto, škoda že Manduca neumí chodit, protože těch 7kg se fakt pronese… :lol: Jinak ta barva je úplně jiná než na obrázcích, jmenuje se Ice/rose, myslela jsem si že bude šedá a spíše do zelena a růžové jsou dva proužky, chtěla jsem něco neutrálního, protože Manduca je asi to jediné co si chci nechat pro druhé dítko.
Já mám 170cm a 70kg (bohužel) a i když to mám stáhnuté na co nejmín tak mi to drží na bozích a ve předu na tukové pneumatice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.1.10 11:59

Já teda spokojená jsem, to že je malej těžkej, to už je druhá věc. Postupně se vracím k šátku, nicméně na rychlost nasazení a jednoduchost je Manduca praktičtější a na kratší ponošení lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
21.1.10 12:02

Rozhodně oceňuju, ale tu dlouhou zádovou opěrku, mám chronickýho zalamováka, dost často se vyklání, takže tohle mu v tom dost brání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
21.1.10 12:32

Já mám teda jenom Manducu, takže nemohu posoudit jak se nosí v něčem jiném, ale je to fakt super vynález, teď jak se malému tlačí zuby tak nosíme a jsme spokojeni oba dva, on ani nedutá a já si udělám domácí práce a když usne tak ho položím do našeho lůžka a on dál chrupká s těma roztaženýma nohama :-D
PS: já jsem samozřejmě taky spokojená, to nahoře byl vtípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 12:45

Já bych jen dodala, že já teď nosím v manduce a musím začít posilovat zádové svalstvo. Myslím, že i to dělá hodně o pocitu z nošení, já jsem v životě necvičila, záda mám kulatý, ale chci mít možnost Matýska nosit, tak holt musím hejbout zadkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
21.1.10 12:46

Manduca je fakt suprová, já teda mám konstrukci pořádnou, tak že mě drží fakt dobře.
Marunko pokud máš možmost tak s jí určitě vyzkoušej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.1.10 12:55

tak nakonec sem poridila nositko babybjorn (teda bylo mi porizeno..ja vybirala)…nosim v tom prcka uz ted a spokojenost velika…takze vsem diky!! :) jediny co teda nechapu..pisou na navodu ze se v tom da pohodlne kojit…a to teda nevim jak kdyz u mych prs ma brisko :lol: ale to treba jeste vychytame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
21.1.10 13:01

Mikito, takže nakonec klokanku… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
21.1.10 13:06

cicinka: pisou ergonomicke nositko babybjorn

Robustní pohodlné nosítko Baby Carrier Active usnadńuje rodičům dlouhé procházky s dítětem, nakupování a nejrůznější další aktivity.
Je určeno pro přepravu těžších dětí po delší dobu.

Komfortní bederní opěrka Široké a polstrované ramenní popruhy , které umožní ideální rozložení hmotnosti dítěte
Poskytuje vynikající podporu dětských zádíček a hlavy a umožňuje ideální fyziologickou polohu rukou i nohou.
výškově nastavitelné sedátko podle toho, jak dítě roste
pro starší děti lze krční opěrku sklopit a dítě pak může sledovat okolí
dítě lze nosit obličejem k rodiči nebo ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
21.1.10 13:10

Tý brďo, to je pálka za ten Babybjorn 8-o
Koukala jsem na fotky, no, snad jen popřát, ať se ti v něm dobře nosí :-?

Jen mě mrzí, že dostalo název ergonomické nosítko, protože do erga má ještě hodně daleko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí