Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Máme tu samou barvičku, zatím na ni „žužlance“ nejsou vidět ![]()
Pro ty kdo shání starší tak se teď vyskytují na aukru nebo na seznamovském bazaru..
Pa
A jak jsi s ní spokojená? Malý má skoro 7kg ve 3měsících a já měřím 160cm a výžím necelých 50kg, můžu jí tedy nosit, nebudou mi ty popruhy veliké?? ![]()
Maru popruhy si můžeš zezačátku i zkřížit na zádech, jak pak je mimičo větší, tvoje k tomu má nakoročený
, tak to dáš zas normálně. Jinak prodat ji můžeš vždycky, kdyby něco.Je moc hezká, kdybych měla holku, taky bych o ní uvažovala. A souhlas s praktičností - blitinky, oužlaniny apod. nebudou tolik vidět.
Spíš aby ti nebyla velká v „pase“ - já ji mám teda spíš na místě někde mezi bokem a pasem a mám ji utaženou na nejvíc. Vážím 55 kg. Možná kdyby šla utáhnout víc, bylo by to i lepší.
Suvíku, nejlepší by bylo jí asi před koupí vyzkoušet, ale to múžu udělat, až mi jí pani přinese a máš pravdu, prodat jí můžu kdikoliv. A budu v ní nosit klučíka a i když je asi pro holčičku, tak mi to tak zase nevadí, nosím ho zabaleného v kombinéze a ve fusaku v autosedačce a ruce mám u kolen, když přijedu domu, tak mi až tak barva nevadí, hlavně, že se uleví mým zádům, ještě mám další dvě děti a zvladnout je všechny, je nad umění. A o nosítku Patapum baby jsi náhodou neslyšela??
Já moc spokojená nejsem, ale malý je naprosto, škoda že Manduca neumí chodit, protože těch 7kg se fakt pronese…
Jinak ta barva je úplně jiná než na obrázcích, jmenuje se Ice/rose, myslela jsem si že bude šedá a spíše do zelena a růžové jsou dva proužky, chtěla jsem něco neutrálního, protože Manduca je asi to jediné co si chci nechat pro druhé dítko.
Já mám 170cm a 70kg (bohužel) a i když to mám stáhnuté na co nejmín tak mi to drží na bozích a ve předu na tukové pneumatice ![]()
Já teda spokojená jsem, to že je malej těžkej, to už je druhá věc. Postupně se vracím k šátku, nicméně na rychlost nasazení a jednoduchost je Manduca praktičtější a na kratší ponošení lepší.
Rozhodně oceňuju, ale tu dlouhou zádovou opěrku, mám chronickýho zalamováka, dost často se vyklání, takže tohle mu v tom dost brání.
Já mám teda jenom Manducu, takže nemohu posoudit jak se nosí v něčem jiném, ale je to fakt super vynález, teď jak se malému tlačí zuby tak nosíme a jsme spokojeni oba dva, on ani nedutá a já si udělám domácí práce a když usne tak ho položím do našeho lůžka a on dál chrupká s těma roztaženýma nohama ![]()
PS: já jsem samozřejmě taky spokojená, to nahoře byl vtípek
Já bych jen dodala, že já teď nosím v manduce a musím začít posilovat zádové svalstvo. Myslím, že i to dělá hodně o pocitu z nošení, já jsem v životě necvičila, záda mám kulatý, ale chci mít možnost Matýska nosit, tak holt musím hejbout zadkem.
Manduca je fakt suprová, já teda mám konstrukci pořádnou, tak že mě drží fakt dobře.
Marunko pokud máš možmost tak s jí určitě vyzkoušej. ![]()
tak nakonec sem poridila nositko babybjorn (teda bylo mi porizeno..ja vybirala)…nosim v tom prcka uz ted a spokojenost velika…takze vsem diky!!
jediny co teda nechapu..pisou na navodu ze se v tom da pohodlne kojit…a to teda nevim jak kdyz u mych prs ma brisko
ale to treba jeste vychytame
cicinka: pisou ergonomicke nositko babybjorn
Robustní pohodlné nosítko Baby Carrier Active usnadńuje rodičům dlouhé procházky s dítětem, nakupování a nejrůznější další aktivity.
Je určeno pro přepravu těžších dětí po delší dobu.
Komfortní bederní opěrka Široké a polstrované ramenní popruhy , které umožní ideální rozložení hmotnosti dítěte
Poskytuje vynikající podporu dětských zádíček a hlavy a umožňuje ideální fyziologickou polohu rukou i nohou.
výškově nastavitelné sedátko podle toho, jak dítě roste
pro starší děti lze krční opěrku sklopit a dítě pak může sledovat okolí
dítě lze nosit obličejem k rodiči nebo ven
Tý brďo, to je pálka za ten Babybjorn ![]()
Koukala jsem na fotky, no, snad jen popřát, ať se ti v něm dobře nosí ![]()
Jen mě mrzí, že dostalo název ergonomické nosítko, protože do erga má ještě hodně daleko ![]()