Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14015
10.12.09 09:42

No, přebornice jsme tu kdekterá, za chvilečku i Ty :lol: .
On už je takový dlouhý, že tam dosáhne? Děti to běžně dělají. Třeba Ergo proto vyrábí i chrániče popruhů, aby se nemuselo prát celé nosítko (já naše Ergo neprala ani tak :oops: :lol: a ono se to časem docela ožvýká, na obou stranách pak byl flek, který už nešel vyprat - ono taky děti potom v nosítku i jedí a tak, že, takže ten popruh dostane pořádně zabrat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.12.09 11:05

Máme též jednoho konopného přežvýkavce :wink: . Mrmloší se, chce na všechno sahat, ale když ta máma furt někde lítá (po bytě hlavně, Mates se momentálně moc nedá odložit), tak se aso%n zakousne do Manducy a hned je uspokojen (aspoň na chvíli) pak musím jít nechat ho bouchnout aspoň párkrát do lampy, nechat pohladit psa nebo apoň zablikat světlem v koupelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.12.09 11:20

Jéééééééééé ten náš se taky zamiloval do psa, jé úplně omračen když náhodou projde kolem, a strašně se směje když po psu řvu ať ho nelíže, strašně se psovi líbí ty trčící nožky z manducy ..... někdy máme doma opravdu veselo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
10.12.09 11:27

Matesovi se nejvíc líbí, když psovi rozkazuju (Sedni! Lehni!), trochu mám obavu, aby z něj nebyl nakonec Mussolini :wink: :mrgreen: Každopádně nemít nosítko, již jsem ohluchla jeho ultrazvukovým jekotem. Je ale zvláštní nošenec, někdy se mu tam nelíbí, když jdem ven (asi pořád moc monotónní ty stromy, stromy, stromy :-P ), už mám ozkoušené, jak do jednoho konkrétního stromu v lese neusne, musím jít dom, jinak ryčí i tam. Hlavu má zvrácenou a zásadně kouká na koruny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
10.12.09 11:29

Štěpánek má půl roku, nemá rád kočárek a tak jen nosíme. Teď v zimě ho navlíknu do kombinézky, na nohy dostane silný ponožky a zimní boty po starším bráchoj s pořádným kožíškem. Jinak taky řádně ožvýkáváme.My už v manduce i uspáváme :oops: Jinak Štěpa byl v manduce už od 3 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.12.09 12:43

Malý dostane kombinézu pod stromeček, z té do 6m už vyrůstá v 5ti m. Zainvestovali jsme do pořádné ať můžeme Manducovat. Prý nepromokne a neprofoukne, tak jsem zvědavá …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
10.12.09 12:56

Také jsme koupili pořádnou kombinézu. Zkoušela jsem ho nosit i pod bundou, ale tam má asi málo místa či co. Vůbec semu tam nelíbilo. Akorát zase poslouchám řeči kolemjdoucích, že je taková zima a já to mimino tahám takhle venku, že patří do kočárku, bla bla bla.No hlavně, že je prcek spokojenej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.12.09 15:12

A jakou máte?? My máme nějakou Cocodrilo nebo tak nějak, ještě mi nepřišla. A co mu pod ní oblíkáš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
10.12.09 15:37

máme Reima Toby, zkusím najíd odkaz na stránky, pod ní má body z dlouhým rukávem, svetr a punčochy. Zatím byl vždycky po příchodu z venčí krásně teploučkej, až bude mrznout, dáme asi ještě tepláčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
10.12.09 15:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
10.12.09 17:41

Vypadá fakt teple.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
11.12.09 10:11

jo jo, to je, hlavně je pohodlná a rychle se navlíká.Já už mám malýho jako batoh, nahodit a jdeme.Je to závisláček, tak chodí všude s náma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.12.09 10:45

A to si ho hodíš do té kombinézy a dáš si ho i s manducou na bundu?? Nebo tu bundu máš rozepnutou? My teď máme slabší rýmu tak nechce ležet, takže spolu děláme vánoční úklid… okna teda kašlu nejsem otrok, a to mi všichni slibovali jak malého pohlídají ať si uklidím a odpočinu… a pak mi ještě tchýně řekne že ho rozmazluju nošením!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
11.12.09 10:49

Levi - víš co, já zase krapet zděšeně pozoruju ty spokojené děti ve fusaku v obchodě, kde je někteří (samozřejmě ne všichni, ale na můj vkus tady u nás mnoho) rodiče ani nerozepnou, ani jim nesundají kožešinovou čepici :-( .

Leníku - jak to říct šetrně - s tím nerozmazlováním to asi nevysvětlíš :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
11.12.09 10:55

Leníku to máš to stejný ale i obráceně. U nás tchýně taky někdy není ohledně nošení zrovna nadšená, nicméně švagrová třeba zkoušela babyvak, aby aspoˇn na poponášení malého ho mohla mít lepší umístěného než v ruce, tak zas prý ale „On v tom nechtěl být.“ - to můžu říct…to ho musíte naučit. To je to stejné na druhou stranu. Mates zezačátku v šátku být vůbec nechtěl, ale dávala jsem ho tam vždycky na chvilku a pak už pěkně chrupkla, když jsme šli ven, mě pomáhál hlavěn při venčení psa, kdy jsem si chtěla jít do lesa jak normální člověk a ne jen po cestách před sebou tlačíc tank, sunouc se pomalu, protože to drncá.

Právě proto já bych ráda tu nosící bundu, že ho nebudu muset tak navlíkat a když bysme někam přišli jen ji odhodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí