Manduca

• Fotoalbum (16)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12978
14.12.09 14:26

Hlásím první pokus… a nezdar. :cert: Padla na záda do postele chudinka. :cry:
Přijde mi že tam nedosáhnu :roll:
Ještě zkusím odpoledne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.12.09 14:40

Tak nám se to povedlo, chytnul se třička, oslintal mi záda a usnul, já si v klidu vyžehlila. Sedla jsem si na lužko a v předklonu jsem si sunula manducu s prckem na záda, sice jsem si málem vykloubila rameno, ale to časem vypilujeme!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
16.12.09 09:22

Holčiny, prosím Vás, mám asi takový hloupý dotaz, koukám totiž na fotky že máte tu manducu zapnutou, tak když už si malý drží hlavičku sám tak to mám asi taky zapnout ať se může kukat, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
16.12.09 12:44

Jak zapnutou myslíš??? :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
16.12.09 15:37

Leníku, já jí mám zaplou, když jdeme třeba ven, nebo když nosím jen tak doma, ale když je malej ukňouranej, tak jí rozepnu, on si strčí hlavu do té látky a za chvíli usne, ono ho to uklidňuje.Ale včera jsem tam jen tak ze srandy dávala staršího, budou mu tři, ale má jen 13 kg, tak nosit by šel, tak tomu jsem to zase rozepla, aby nevypadl, aby to bylo delší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
17.12.09 13:42

Čauky holky,
pročítám si vaše komentáře a jsem čím dál tím víc přesvědčená, že manduca je skvělá investice :-) ! My teprve čekáme, ale už sháním v čem pak budu Marečka nosit a asi to manduca vyhraje.. No, abych začala šetřit, ještě na to mám tři měsíce :lol: .. Jo a jeden dotaz - mimčo se dá nosit už od narození, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
17.12.09 14:35

Marfi je tam novorozenecká vložka, takže v podstatě jo. Já jsem teda nosila nejdřív v šátku a až pak v Manduce, přišlo mi to lepší. Ale i v těch třech měsících si tam chvíli pobyl, postupně víc a víc, hlavně od té doby, co pevně držel hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
17.12.09 15:59

Tak zapnutá manduca u nás neměla úspěch… malý sice viděl, ale asi se raději tulí k mamince a žužle ji tričko, ještě potřebuju vychytat kolik vrstev oblíct, když půjdem ven, kočárem ten sníh neprojedeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.12.09 12:44

tak u nás je -12,ven se asi jen tak nedostanem.Ale začala jsem doma nosit nazádech. Vlasy vyčešu a je to. Jinak jsem zjistila, že mi na zádech neusne, takže když začne kňourat, tak přetočím na břicho a za minutu chrůpe.jinak s tím vrstvením, asi bude lepší víc vrstev než jednu teplou.kdž jsem šla třeba jen ke kámošce a tam jsem zjistila,že je zpocenej, prostě jsem na zpáteční cestu jednu vrstvu sundala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.12.09 13:53

Tak u nás na sluníčku je -5 tak jsme šli na 20min ven se psem. Měli jsme body, mikču, punčochy, kalhoty, sněhule, kombinézu a MaM kapsu. Měl studený jen obličej, byli jsme na poli za barákem, takže jen na sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.12.09 14:53

já snad začnu ten teploměr zahřejvat, aby trošku popolezl, je tu furt -10, poletuje, sluníčko nikde, tak z procházky zase nic nebude. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
18.12.09 15:29

Holky a dá se manduca koupit někde v krámě nebo jen na netu? Koukala jsem, že na netu je za 2750kč.. Máte někdo levnější, nebo to je jednotná cena? A jestli se dá koupit v krámě, tak to je asi stejně dražší,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
18.12.09 17:05

Ahojky, tak u nás bylo krásně, mrzlo a svítilo sluníčko. Jinak Manducu jsem kupovala přes net z obchodu salatky.cz, máme barvu ice/rose, a zkoušela jsem si ji s prckem u kámošky, chtěla jsem starší ale nikde nebyla. Teď koukám že se jich prodává docela dost, tak zkus pohledat, možná si ji někdo koupil a nesedla jim tak bude nová za slušnou cenu.
http://www.aukro.cz/search.php?…
nebo na zbozi.cz, dej manduca a bazarové
 pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.12.09 17:09

Já jsem jí také kupovala přes net ze spuntik.cz, stála 2609,–.Mají i kamennou prodejnu na Praze 4, na tu všude taky píšou samou chválu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
18.12.09 17:10

Jinak mám tu petrolejovou, barva docela praktická,to naše dítě jak jí slintá, tak ty fleky nejsou ani moc vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí