Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@MaDoRaBe
každej den máme dudllekci! Nevzdávám to!
už jsme na 30vteřinovém podudlání. Pouze MAM latex (máme 12 druhů dudlíků) bere ho ale jen v dobrý náladě, když máme tu lekci formou hry, jinak nadavuje a hysterčí, jak kdybych jí dávala arsen! ![]()
@randr Tak drzim pesti, dudakem bys ji umlcela a snad by te i prestala svlekat. ![]()
no je mi to jasný, veškerý naše trable prameněj z toho dudle
neumí sama usnout, proto jí musim tolik nosit. Večer na noční spaní jí hodinu dělám živýho dudlika
ale pak se v noci budí jen jednou, tak to zatim neřešim, jsem ráda, že se vyspim aspoň. Ale přes den dudlíkovat odmítám, takže nosim no ![]()
Ahojky, tak jak píšou holky, určitě ještě ne nožky od sebe…Já teda na začátku používala šátek a manducu jsem začala používa až později. Ale jak budete moct mít nožičky od sebe, tak je to skvělá pomůcka na správný vývoj kyčlí
![]()
zatim nosim ve vaku, myslim, tak za měsíc už by to do manducy mohlo jít. Hlavně bude teplo a ve vaku by jí bylo už vedro ![]()
@randr
No vidíš, já zrovna mám založené téma, co mimču obléct takhle v létě do manduci? Jsme dnes byli na prochajdě a byly jsme s malou jako dvě myši ![]()
Ale jinak je manduca super. Když naše malá nevěděla, jak usnout, tak jsme ji dali do manduci a spala jako dřevo ![]()
Ahoj, ozivuji diskuzi
ucinila jsem dalsi pokus s manducou, mala uz nervala, byla tam asi 10 minut, pak ji zacly stvat ty roztazeny nohy a chtela je dat k sobe. Myslim na to bude zrala tak za mesic. Ale co se chci zeptat, jak tam my mit mimino hlavu? Sla jsem s ni kolem baraku a hlava se ji tam pri ty chuzi strasne kynklala a narazela mi do klicnich kosti obcas. Polozit jakoby si ji nechtela, chtela koukat, furt se otacela do stran. ![]()
@randr Syn taky kouka, polozi si hlavu az kdyz je unavenej a zralej na sloficka… Nosila jsem ho od pul roku a rozepla jsem tam ten zip, ktery jakoby jeste trochu prodlouzi „vysku“ latky, takze mu to trochu hlavu drzelo. Ted uz je vetsi a hlava kouka uplne.
Ahoj..zkusím obnovit diskuzi..myslíte, že mám takhle malýho dobře? možná to nejsou moc dobrý fotky..nevím..
ale byl spokojenej..usnul mi v pohodě..má zakloněnou hlavičku, protože ho fascinuje všechno nahoře..hlavně lustry..
To je v novorozenecké vložce? Není na ni už moc velký? Mi přijde, že tam má ty nožky nějak zlváštně, jako by je strkal za bederák ![]()
@Katula1234 Já si mylsím, že ji máš moc vysoko. Ten spodní pás se dává kolem boků a ne kolem pasu.
@Gladys jo..když ho dám bez ní..tak mi přijde, že je tam děsně nespokojenej a takhle mi prostě usnul..a vůbec se nevztekal..a nohy když mu dám kolem sebe, tak je taky nevrlej.. ![]()
@avm3 když ho dám níž, tak neomotá kolem mě ty nožky.. ![]()
Zkusím ho tam potom dát bez té vložky..ale to mi přijde, že má ty nožky úplně roztažené.. ![]()