Manduca - mám jí tam dobře?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25218
30.7.13 10:10
@Pce to neřikám jediný, jen píšu, proč nemá nožičky venku :) Ale šátek je lepší a pro mě třeba mnohem pohodlnější. Z Manducy mě bolí ramena (je to teda tím, že blbě stojím, to vím a mám nízká ramena), potřebovala bych ji upínat křížem a to je náročný :)
Takže zatím šátek a Manducu pak an větší a snad jen občasné nošení.
@Pce píše:
manduca je diky novorozenecky vlozce od narozeni…a dokonce vzhledem k vyvoji kycli doporucovana pediatrama :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
783
12.8.13 11:31

mám tam mimčo dobře? prosím poraďte

Zdravím zkušené maminy nosičky - potřebovala bych taky poradit, jestli tam mám mimčo dobře (máme 2,5měs.) - testovala jsem manducu a kibi. v manduce byla u přítele 2× venku v obchodě a dokonce usnula, u mě taky na chvíli 2× doma, napoprvé byla skoro v poho, podruhé řvala. v kibi jsem ji měla jen já doma na chvíli a řvala v obou případech:-(
přikládám foto:
1.manduca s nožkama ven - až na fotce jsem si všimla, že měla každou jinak (strašně se mi tam mlela), ale když jsme ji měli venku, měla nožky rovnoměrně - jen se mi zdá, že se pořád naklání doprava a i vystrkuje pravou ruku, což mi přijde divné, když ji vždycky dáme do té novoroz. vložky
2.manduca s nožkama uvnitř - přijde mi, že ji nějak moc krčím, poloha se jí možná i nelíbí, že ji bolívá bříško, takže klubíčko ji moc stahuje
3.kibi - proti manduce tam je trochu ztracená, ale když většina lidí řeší šířku sedáku, přišlo mi, že ho nemá zas tak velký, ne? zhruba ke kolínkům…
Každopádně v obou nosítkách mi přišlo, že trochu zaklání hlavu a nebyla jsem si jistá, jestli má dobře kulatá záda a celkově jestli tam dobře sedí.

Nemůžu se rozhodnout, jestli teda některé z nich kupovat.
Kibi - lepší pro větší mimča a teď na nás asi pořád velké (v kočáru pláče, tak nevím jestli mám na to ještě tak 2 měsíce čekat), širší ramenní popruhy
Manduca - kdybychom měli další mimčo, můžu nosit od narození, což u kibi nejde, díky vložce tam mimčo líp sedí, ale zase mi trochu vadí ten vykrojený bederní pás a nosítko je dle ostatních mamin dobré tak do 1 roku

Přijde mi, že manduca teď do 1 roku a pak kibi, ale zase kupovat oboje… obě nosítka by se asi dala dobře prodat… jinak šátek sice mám (ne elastický), ale nějak se s ním nedokážu sžít:-( zase si říkám, jestli mi v těch nosítkách bude křičet stejně jako v kočáru, tak asi stejně budem muset počkat až trochu povyroste a to už možná bude kibi sedět líp…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
12.1.14 12:57
@Katula1234 píše:
Ahoj..zkusím obnovit diskuzi..myslíte, že mám takhle malýho dobře? možná to nejsou moc dobrý fotky..nevím.. :roll: ale byl spokojenej..usnul mi v pohodě..má zakloněnou hlavičku, protože ho fascinuje všechno nahoře..hlavně lustry..

Ahoj, jak jste se s tím popraly. Vzpoměla jsem si na tebe a vyfotila se s Manducou s malou, které je půl roku. Tak koukni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13535
12.1.14 13:25

@avm3 ahoj..naprosto v pohode..nosim obcas, ale uz se pronese..ale noseni ma rad.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí