Manduca - nožičky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Wickelkinder Manduca?

Přidejte zkušenost s Wickelkinder Manduca
Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
6.3.13 13:46

Máme manducu, jsem s ní plně spokojená a nosila jsem jí tam tak od 3měsíců. možná najdu i někde foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alvilik
22.3.13 20:10

@martr Jestli nechceš šátek, tak pro malé miminka je výborné nosítko Tri-cotti od Babylonie. Jsou to dva kruhy z elastické látky, které dáš křížem přes ramena a pak už tam dáváš dítě do podobně jako do šátku. Buď do kolíbky, svisle čelem k sobě, na bok atd. Akorát mi to přijde dobré spíš na menší poponášení. Třeba doma nebo na chvilku venku. To proto, že to nejde tak dobře podotahovat, aby tam to miminko bylo úplně pevně, jako třeba u šátku. Ale varianta, než dospěje do Manducy je to super.

• Citovat
  • Upravit
1.4.13 15:48

My jsme nosili tak od 2 měsíců v Manduce a nosíme pořád, také nejsem nejtenší :D každopáně mě třeba sedí víc zapínání do kříže než když byla malá a zapínala jsem na rovno, v šátku být nechtěla, i když vím, že pro nejmenší je dobře uvázaný šátek to nejlepší, no ale asi jsem nebyla tak šikovná :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vercza_123
29.8.13 11:59

Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o tu fotku? nám dneska Manduca přišla a nějak se mi vůbec nedaří malou do ní dobře naštelovat…má osm týdnů a je v tom jakási zkroucená, myslim, že ji i tlačí bříško:( děkuju moc, docela by mě mrzelo, kdybych tu manducu musela prodat jen proto, že s ní proste neumím

• Citovat
  • Upravit
6538
29.8.13 12:02
@Vercza123 píše:
Dobrý den, mohla bych Vás poprosit o tu fotku? nám dneska Manduca přišla a nějak se mi vůbec nedaří malou do ní dobře naštelovat…má osm týdnů a je v tom jakási zkroucená, myslim, že ji i tlačí bříško:( děkuju moc, docela by mě mrzelo, kdybych tu manducu musela prodat jen proto, že s ní proste neumím

dobrý den,, používáte tu novoroz. vložku (takovou tu bílou látku vevnitř)? Je plně pro nejmenší děti… ty nožky by neměly být jako ovinuté kolem vás, ale skrčené před mimi. Já nosila ale malého až tak od 4 měsíců, před tím moc nechtěl, nedělalo mu dobře to jakoby rozkročení a skrčený být nechtěl, zato od té doby se nosí pořád (stejně tak to bylo u prvního). vydržte a ještě neprodávejte, větší dítko je do toho pevnější a nosí se lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vercza_123
29.8.13 13:08
@mischelinka píše:
dobrý den,, používáte tu novoroz. vložku (takovou tu bílou látku vevnitř)? Je plně pro nejmenší děti… ty nožky by neměly být jako ovinuté kolem vás, ale skrčené před mimi. Já nosila ale malého až tak od 4 měsíců, před tím moc nechtěl, nedělalo mu dobře to jakoby rozkročení a skrčený být nechtěl, zato od té doby se nosí pořád (stejně tak to bylo u prvního). vydržte a ještě neprodávejte, větší dítko je do toho pevnější a nosí se lépe.

Děkuju za odpověd :) zkoušela jsem to právě i s tou vložkou, ale nekde asi delám chybu. nožičky jsme neměly jako žabička, spíš visely dolů. a podle videí jsem to delala správně, ale výsledek byl vzdycky uplně jiný :D tak já ještě zkusím počkat, bylo by mi líto manducu prodat, obzvlášt když je s ní tolik maminek spokojeno..snad se s tím nejak naučíme a sžijeme

• Citovat
  • Upravit
6538
29.8.13 19:37
@Vercza123 píše:
Děkuju za odpověd :) zkoušela jsem to právě i s tou vložkou, ale nekde asi delám chybu. nožičky jsme neměly jako žabička, spíš visely dolů. a podle videí jsem to delala správně, ale výsledek byl vzdycky uplně jiný :D tak já ještě zkusím počkat, bylo by mi líto manducu prodat, obzvlášt když je s ní tolik maminek spokojeno..snad se s tím nejak naučíme a sžijeme

možná je výsledek jiný, protože miminko „nespolupracuje“, ta poloha se skrč. kolínky se mu nelíbí a šteluje se jinak, za další 2 měsíce bude malá pevnější a nošení bude jiné. Doporučuju neprodávat, uvidíte, že hodně užijete. Hodně mamin v mém okolí začalo s manducou později, často to pro úplné novorozence a mimča není :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.13 20:57

http://www.youtube.com/watch?… tady je pár videí tak snad pomohou..ale za chvílu to bude automatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
26.9.14 21:56

nožičky

Ahoj, obnovuji diskuzi. Mám podobný problém jako zakladatelka, pokoušela jsem se dnes poprvé dát malého do manducy, ale pláče, zřejmě kvůli těm roztáhnutým nožičkám(zatím v novorozenecké vložce),prostě to nemá rád, asi ho to bolí(ale kyčle má v pořádku, ale stejně je to prostě strašně moc, není takhle zvyklý mít nožičky tak moc od sebe).Četla jsem tu, že to jde udělat nějak, že je má skrčené pod sebou, jenže já si to neumím přesně představit, nemačkalo by ho to…?Nemáte někdo třeba fotku? díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
26.9.14 22:00

@spiritt Já jsem mu je davala dovnitř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
26.9.14 22:02

Moje děti ani jedno nošení zpočátku nebralo, až někdy po půl roce, kdy začaly i koukat po okolí.. ale viděla jsem cca 3měsíční mimi právě s těma skrčenýma nožkama, nemělo je úplně roztažené, jakoby bylo spíš v rozkleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25082
26.9.14 22:06

@spiritt Že by ho to bolelo, si nemyslím, ono každé dítě to nošení nemusí mít ráda a mě se zdá Manduca na tyhle prťata taková humpolácká, není nad šátek.
Přikládám fotku, kterou jsem vkládala kdysi do jiné diskuze, podle data je tam malé měsíc. Mohla mít kolem 5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.9.14 22:12

Na kurzu nám paní doporučovala nosítka až pro děti, které spolehlivě udrží hlavičku..mám podobný názor, ale paní mi to potvrdila..i přes tvrzení výrobce, jak je to úžasné, dítě má vyvinutý poměrně velký tlak na nezpevněnou krční páteř..takže buď šátek, nebo horizontální nosítka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1221
26.9.14 22:21

Děkujuu, tak snad to nevadí, když mu je dám dovnitř.
@lentilka248 právě výrobce píše, že už od narození…no čemu má pak člověk věřit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.9.14 22:31

@spiritt ale pokud má dítko už skoro 3m, tak to je v pohodě..jinak já manducu zkoušela na prcka taky tak nějak kolem 2m, měl něco málo přes 3kg a hrozně se mi v manduce bortil, nožky měla taky vevnitř podél té novorozenecké vložky..byl tam spokojený, ale nešlo mi ho nějak narovnat..teď máme beco a jsem moc spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí