Manžel a peníze manželce..

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6654
26.2.20 08:23
@Anonymní píše:
Prosímte v této diskuzi je nezpredmetne řešit mě děti a to s kým je mám. Buď tak laskavá a neřeš to. Pokud ti to pomůže, otec je zbaven práv. A jo žili jsme spolu.

A uz jsi to vcera s manželem nejak resila? Je nejaky posun?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.2.20 09:07
@neila píše:
Proč se v tom vrtáš, o to vůbec nejde. Dělá ti dobře někoho soudit? Asi k tomu měla důvod. Jaký byl je jen její věc.

Proc bych měla někoho soudit? Mě jsou její děti úplně ukradený. Může tady založit dalších 10 diskuzi o majetku, ale pokud nejsou schopny se s manželem domluvit, tak má smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.2.20 09:23
@terien píše:
Proc bych měla někoho soudit?

Proč? To netuším. Na to si odpověz sama… :roll:
pokud sis udělala dvě děti s panem Neznámým, tak k tomu nemám slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.2.20 09:28
@neila píše:
Proč? To netuším. Na to si odpověz sama… :roll:
pokud sis udělala dvě děti s panem Neznámým, tak k tomu nemám slov.

No a co jako? Ty vyvádíš, jak kdyby šlo o tebe. Ony ty děti jsou v celém chodu rodiny dost podstatný prvek, obzvlášť pokud a za jakých okolností si je její manzel osvojil, ale komu není rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.2.20 09:37

@terien samotná zakladatelka psala, že děti problém nejsou, že je manžel vychovává od mala. Tak mě zaráží, jak dokážeš být zlá a konstruovat teorie, které na ničem nestojí a ještě si přihodíš sprostou poznámku, jakože neví s kým ty děti má :zed: Nějak nechápu, kde se bere ta potřeba takhle podrývat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.2.20 09:44
@neila píše:
@terien samotná zakladatelka psala, že děti problém nejsou, že je manžel vychovává od mala. Tak mě zaráží, jak dokážeš být zlá a konstruovat teorie, které na ničem nestojí a ještě si přihodíš sprostou poznámku, jakože neví s kým ty děti má :zed: Nějak nechápu, kde se bere ta potřeba takhle podrývat…

Ona ta otázka osvojení je dost zásadní, ale tak si žijte v tom, jaký je manžel neřád a ona chudinka a můžeš ji nastavit ramínko v další diskuzi. Teorie tu konstruuje kde kdo, protože zakl. neuvedla nic, na základě čeho by se jí dalo pořádně poradit, ale ty se asi potřebuješ hádat zrovna se mnou, tak si posluž, tvoje názory jsou mi u zadnice stejně jako to, s kým zakl. ty děti má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
26.2.20 10:05

@terien já nikomu rámě nastavovat nebudu, to si musí vyřešit zakladatelka. Nevidím ovšem důvod se do ní zbytečně navážet. Osvojení vysvětlila, stav s bio otcem taky. Sama píšeš, že poradit ji není jak, tak si aspoň vrtneš. No nic, karma je zdarma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
26.2.20 10:10
@neila píše:
@terien já nikomu rámě nastavovat nebudu, to si musí vyřešit zakladatelka. Nevidím ovšem důvod se do ní zbytečně navážet. Osvojení vysvětlila, stav s bio otcem taky. Sama píšeš, že poradit ji není jak, tak si aspoň vrtneš. No nic, karma je zdarma…

Když mi dáš adresu, pošlu ti balení kapesníčků. Jinak už mi dej prosím tě pokoj, vůbec nechápu, o čem se mi tu pokoušíš kázat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová