Manžel chce potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
25.11.13 19:30

@nikynkaa ahoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.11.13 19:31
@marvcel píše:
@nikynkaa ahoj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Procitam diskuze a narazim na tebe. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 19:31

@Virginia nečekám 6dítě, ale 4 :-) Máme společného syna toho njemladšího pak já mám dvě z bývalého manželství a on jedno z bývaleho manželství. V důsledku je toto moje těhu naše společné druhé :-) Což už je normální počet, ale fakta jsou fakta :-) Jsem zvědavá jak to nakonec dopadne muselo by se asi stát zázrak abych šla na potrat i když si myslím, že mu doktorka nahraje a nedoporučí mi mít další dítě… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 19:33

Když si to tak čtu, tak mě napadla jedna věc. Dítě manžel nechce, chápu, je už vás dost, ale ty nechceš jít na potrat. A co tak přímá adopce? Když už je embrio na cestě? Co tak pomoci někomu, kdo nemá tu možnost mít vlastní dítě?

• Citovat
  • Upravit
9133
25.11.13 19:34

Druhé těhotenství je normální počet a čtvrté je jaký počet? Nenormální? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.13 19:35
@Anonymní píše:
Když si to tak čtu, tak mě napadla jedna věc. Dítě manžel nechce, chápu, je už vás dost, ale ty nechceš jít na potrat. A co tak přímá adopce? Když už je embrio na cestě? Co tak pomoci někomu, kdo nemá tu možnost mít vlastní dítě?

To bych nikdy nedokázala a nechci jí na potrat z toho důvodu, že to je „vražda“, ale protože je to moje dítě a nechci se ho vzdát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 19:37

Chápu, jen mě to tak napadlo:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.11.13 19:39
@marvcel píše:
Druhé těhotenství je normální počet a čtvrté je jaký počet? Nenormální? :think:

Rozhodně není nenormální špatně jsem se vyjádřila to je fakt. Jen ty dvě děti jsou jaký si standart.

• Citovat
  • Upravit
9452
25.11.13 19:41
@marvcel píše:
Druhé těhotenství je normální počet a čtvrté je jaký počet? Nenormální? :think:

Ty mas dva normalni pocty. Rodis i za bezdetny par. Vyrovnavas score :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
25.11.13 19:45

@nikynkaa tak dík za vysvětlení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
25.11.13 19:47
@Anonymní píše:
O financích se nemusíme dohadovat to zvládnem. Manžel to už ví, ale nebyla příležitost o tom mluvit osobně. Stačila mi reakce v telefoňe a bylo mi hned jasné, že on ví přesně jak to bude dál…potrat.

Já na něj nechci chci si nechat naše dítě, ale…
bojím se, že to nezvládnu věkový rozdíl nejmladšího ani ne dva roky. Bojím se, že nedokážu zvládnout obchod, který jsem budovala a hlavně ted mám v plánu rekonstrukci prodejny. Bojím se, že porod dopadne zle. A bojím se, že se s manželem budem jen a jen hádat až to jeden z nás neustojí.

Přes to všechno prostě nedokážu jít na potrat a žít stím, že jsem prostě nebojovala a nenechala si naše miminko, že jsem slaboch a dala jsem přednost pohodlí, které teď funguje. Ale bojím se a moc :(

PS: co se týče ochrany tak se chráníme, čekala jsem na kontrolu a na termín zavedení tělíska jelikož jsem ho nemohla dřív jak rok od porodu. Tohle je prostě velkej šok a překvapení.

Zkus na tom vidět i to pozitivní. Spousta jiných lidí by tolik dětí neutáhla finančně, kolikrát neutáhnou ani dvě děti. Píšeš, že u vás peníze nejsou problém, tak super. Malý věkový rozdíl posledního a předposledního dítěte je zas fajn v tom, že nevyjdeš z rytmu, přeci jenom mít doma třeba školní dítě a pak mimino, člověk si pak někdy nemůže zvyknout, že není najednou ten komfort, kdy si dítě samo namaže chleba :) Pomoc si taky můžeš soukr. školkou, i pitomý dva dny v týdnu jsou jak balzám na duši- vím o čem mluvím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9323
25.11.13 19:47

A co takhle zahrnout do rozhodování i ostatní děti? Má se jim přece narodit sourozenec? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.11.13 19:51
@marvcel píše:
@nikynkaa tak dík za vysvětlení :mrgreen:

Nic lepsiho me nenapadlo :mrgreen: :mrgreen: Stejne jsi dobra 4dite. Respekt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
25.11.13 19:53

@nikynkaa není to o tom, jestli jsem dobrá, je to moc fajn a mě to tak vyhovuje, je to supr, vždycky jsem chtěla hodně dětí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
25.11.13 20:00

@marvcel Tak to je supet ze se ti to splnilo. :) Ja si to neumim predstavit mit tolik potomku.Ale fandim vsem mamcam co to zvladaj.Ja jsem porad unavena a to mam v postylce zatim jen kolotoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí