Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdrobnělinky a šišlání mě také minuly. A nesnáším, když mě někdo třeba v mailu osloví Těhulko. Jsem Aneta, sakra ![]()
@Sibyla0 píše:
No a co, tak si v tomStačí?
Jupí a mám to
Není to nemoc viď? ![]()
Tak hledáš diskuzi, nebo si chceš založit sama svou novou pro sebe? ![]()
Proto jsi tady do každý „rádoby těhule“ šila, protože jste se taky snažili o mimíska.
A ejhle, ono to vyšlo. Tak teda gratuluji.
![]()
Občas mám pocit, že od té doby, co jsem otěhotněla, tak „končí všechna sranda“. Zkoušela jsem se zkušenějších maminek optat, jaké mají zkušenosti se striemi, protože mě trápí a ráda bych získala nějaký tip, co po porodu s nimi a bla bla bla. No bylo mi odpovězeno, že na tom nezáleží, protože je lepší mít svého mimíska než mít dokonalé tělo. Taky že je zbytečné cvičit, pokud chci další dítě apod. No to jsem zvědavá, kdo mi to druhé udělá.
@Peafowl strie jsou spíš genetická záležitost, žádné mazání tě nezachrání, pokud k nim máš předpoklady ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
@Sibyla0 tady
Ty voe, kolik jich to čekáš? ![]()
@Clarkia píše:
Tak hledáš diskuzi, nebo si chceš založit sama svou novou pro sebe?
Proto jsi tady do každý „rádoby těhule“ šila, protože jste se taky snažili o mimíska.![]()
A ejhle, ono to vyšlo. Tak teda gratuluji.
![]()
![]()
no nám oba mimísci vyšli hned bez snažení ![]()
@Peafowl píše:
Občas mám pocit, že od té doby, co jsem otěhotněla, tak „končí všechna sranda“. Zkoušela jsem se zkušenějších maminek optat, jaké mají zkušenosti se striemi, protože mě trápí a ráda bych získala nějaký tip, co po porodu s nimi a bla bla bla. No bylo mi odpovězeno, že na tom nezáleží, protože je lepší mít svého mimíska než mít dokonalé tělo. Taky že je zbytečné cvičit, pokud chci další dítě apod. No to jsem zvědavá, kdo mi to druhé udělá.
Neboj, chlapi vlezou na všechno ![]()
Ahoj, dneska jsem přemýšlela jestli náhodou nejsem vadná mezi všema holkama co se rozplývají nad vším z těhotenství a mluví ve zdrobnělinách. Tak se mi zastesklo po diskusi, ve kterém se to řešilo bez ťuťu ňuňu. Už si připadám divná a že kazím radost holkám co mají stejný termín porodu, mou negací. Budu ráda když se někdo najde bez rozplývání, focení hadříků, atd. Nic proti tomu nemám, ale cítím se mezi všema takovýma fakt divně.