Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bedruška1 no mě se taky u dětské sestra ptá:„kolik máte?“ a mysllí tím, kolik má prcek měsíců
tam to neřeším, ale třeba kamoška to běžně používala a po mých komentářích už jen výjimečně vypustí plurál.. ale teda posílat houno mmskou manželovi, to je teda něco..
@Aluse Taky mu pokaždý říkám „jak může takovej krásnej kluk tak hrozně smrdět?
“
@Knihomyš tak to já jsem asi fakt divná, ale můj syn teď ve 4 měsících vykadit razící růžové hov. o ve tvaru hvězdičky, tak by to asi semnou nehlo…ale je možné, že třeba časem změním názor, i když doufám, že ne ![]()
@Aluse no a jim to přišlo v cukrárně na stole normální…já jsem ale už svůj čokozákusek nedojedla
![]()
@LucsynkaR ja uz radsi nekomentuju ![]()
Příspěvek upraven 24.11.13 v 20:41
@LucsynkaR píše:
@Aluse si troufas. Jrn doufam, ze Ti nacelnice rychle pritahne uzdu (@Camael),protoze tentokrat by Ti nrpomohli ani vsichni svati
Někdo mě shání? Mám si zase chystat prosebnou řeč? @Aluse, zalez! ![]()
@bedruška1 No, já byla nadšená, že je konec splachování těch vaječinových s*ček z plen, případně dalších textilií. Možná je to tím, že jsem používala látkovky (klasické čtverce), teoreticky je možné, že na papírovkách by mě to tak neoslovilo, to je fakt.
@ccelest
Ty budeš někdo převlíknutej, viď? Jak už psala @LucsynkaR, nám to zamknutí neublížilo. ![]()
@bedruška1 píše:
@Aluse no a jim to přišlo v cukrárně na stole normální…já jsem ale už svůj čokozákusek nedojedla![]()
tvl, dovalila bych jim pod nos svůj vlastní produkt, s tím, že jim moje máma vysvětlí, že to nesmrdí ![]()
@Camael ale vzdyt sem hodna a mila a neprovokuju
a slibila sem, ze nepolezu do diskusi kde je dotycna uzivatelka a tady neni, takze zas tak moc dohodu neporusuju ![]()
@Knihomyš joo, to znám, taky prcek roste na látkových (i když teď už ne na 100%), ale nejlíp jjít někam ven a tam se mi po…až do gatí ![]()
@Camael Aluska nám zatím nezlobí (kupodivu), ale měla bys ji hlídat a mít nachystaný náhubek. Co malá, spí, chudinka?
@Aluse
Zatím jsem tady v dočítání na 3. straně, ale budu ti věřit. ![]()
@LucsynkaR
Dneska to má celý rozhozený, takže teď hází uspávací pokus tatínek. To bude noc!