O těhotenství bez zdrobnělin a přebytečného nadšení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5768
24.11.13 18:10

@gala-dali? slunickove a báječné? no, nevím…ja bych to zkrátila hned :-D nebo by mi stačil měsíc těhotnět a šup s miminem ven :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
24.11.13 18:10

@nikol.ondrášovka postupne nektery prestaly chodit, uz jsme dobra parta holek, co si rozumi. Nejsme jen diskutujici, ale bez obav reknu, ze kamosky. A taky nevidim duvod, proc verejne psat ruzny soukromy veci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
24.11.13 18:16

@LucsynkaR tak ty si nepamatuješ proč jste byly smazané?

• Citovat
  • Upravit
15659
24.11.13 18:19
@Anonymní píše:

Já ale také ne. Ty ano? Byla jsi tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
24.11.13 18:20

@LucsynkaR já tady nechci nějak prudit jen si prostě nemyslim, že to bylo vždycky tak v pohodě jak se ta diskuze podle názvu tvářila. Třeba je to už jinak a uplně chápu, že jste si jí zamkly.

• Citovat
  • Upravit
10905
24.11.13 18:22

@LucsynkaR omlouvám se za OT, ale počítá se za „support Movember“, když si nebudu holit nohy?

Těhotenské kalhoty jsem sice neměla, ale na pružnější/volnější jsem přecházela relativně záhy. Bývala jsem celkem štíhlá (to byly časy) a nevím, jestli to bylo střevama nebo tím, jak šíleně jsem žrala nebo pocitem, že mládě v těsných džínách lisuju.

Na tématu „nešišlám na svůj zárodek“ je trochu potíž, že není extra nosné - buď se můžeš vošklíbat nad ťuťalkami (což je logicky naštve) nebo si najít s podobně cynickými jiné společné téma nebo to zabalit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
24.11.13 18:22

@Jaji77 Ano byla jsem tam to bych to asi jinak nepsala.

• Citovat
  • Upravit
15659
24.11.13 18:24

@ccelest myslela jsem si, že mám dobrou paměť, ale Tvůj nick si nepamatuji - a to jsem tam byla defakto od začátku. 8o Můžeš se nějak připomenout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
24.11.13 18:27

@Jaji77 abych řekla pravdu moc se mi nechce ;) snad to neni tak důležitý.

• Citovat
  • Upravit
15659
24.11.13 18:28

@ccelest děkuji, to mi stačí. Třicet příspěvků a pamětník více jak rok zamčené diskuze, to hovoří za vše. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ccelest
24.11.13 18:31

@Jaji77 nemusíš se hned rozčilovat na některý diskuze se prostě nezapomíná. Nebo chceš říct, že vás nesmazali?

• Citovat
  • Upravit
15659
24.11.13 18:34

@ccelest já se nerozčiluji, jen žasnu :) klobouk dolů nad Tvou pamětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
24.11.13 18:34
@Anonymní píše:

Ne, nepamatuju.. ja ze zacatku jen cetla a neprispivala, protoze tam bylo strasne lidi a nejak jsem se v tom ztracela. Az kdyz se to trochu protridilo, tak jsem se zappjila. Muzes mi to, prosim, pripomenout?
@Knihomyš tak to nevim, ale bylo by super, kdyby jo :palec: treba pristi rok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
24.11.13 18:37

Kdo se tu ptal, jestli je podpora movemberu to, že si nebude holit nohy? v tom případě podporuji celým tělem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
24.11.13 18:41
@Hadí ocásek píše:
Kdo se tu ptal, jestli je podpora movemberu to, že si nebude holit nohy? v tom případě podporuji celým tělem :-)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky