Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikol.ondrášovka to si pis a urcite to byly nase „fanynky“ ![]()
Ze všech těch hrůz je nejhorší slovo TĚHULKOVÁNÍ. Co to vůbec znamená?? Copak je těhotenství nějaká činnost, jak napovídá tvar slova?
Jednou mi někdo řekl „Užívej si těhulkování“. To jsem si myslela, že snad budu vraždit. Znamená to asi, že den poté, co si udělám test, jdu na neschopenku a do konce těhotenství se flákám po obchodech s dětskými potřebami a tvářím se při tom děsně důležitě. Tak si to představuju já, nebo teda radši nepředstavuju, mám z toho husinu.
ČAu kočky. Jste asi rozjeté a už píšete i na jiné témata, ale jen k této diskuzi.
Já zakládala diskuzi-Normální těhotnění-protože mě taky lezly krkem ty fotečky plíneček, cvičení pro těhulky, aj. ![]()
A to počkej zakladatelko, až porodíš. To jsou pak názvy zdrobnělé-to se po…
s čím se setkáš. Mě se chce kolikrát i blinkat, když to čtu. A hlavně mě ekluje si povídat o kakání, barvě hovínek, blinkání a prdíkách
To jdu fakt do kolen! Taky si připadám divná!
Proto mé kamarádky-teď už známé-moc nezajímám, protože s nima odmítám sdílet denní pochody s kočárky a bavení se o těchto věcech…Vždycky jsem přišla domů a přemýšlela sama nad sebou, jestli jsem normální, když neodebírám časopis Betynka, malou nekrmím týden stejnou zeleninou a spinká sama v pokojíčku
![]()
@adam755 píše:
Ze všech těch hrůz je nejhorší slovo TĚHULKOVÁNÍ. Co to vůbec znamená?? Copak je těhotenství nějaká činnost, jak napovídá tvar slova?
Jednou mi někdo řekl „Užívej si těhulkování“. To jsem si myslela, že snad budu vraždit. Znamená to asi, že den poté, co si udělám test, jdu na neschopenku a do konce těhotenství se flákám po obchodech s dětskými potřebami a tvářím se při tom děsně důležitě. Tak si to představuju já, nebo teda radši nepředstavuju, mám z toho husinu.
tak to slyším poprvé
kdo to vymýšlí tyhle zvěrstva?
No nic ženy jdu taky do pelechu, doufám že mě ty ho.na a prdy nebudou s. át ještě ve snu… ![]()
@Talunka Divná nejsi. Já se do těchto společností nuceně vrhám, až když věk dětí vyžaduje kontakt s dalšími dětmi. Starší už chodí to školky, takže tam to řešit nemusím. Mladší má 11 měsíců a bohužel už to pomalu začíná. Chodíme plavat a ještě jednou za týden do herny. Já si tam beru noťase, pracuju a malej si hraje s ostatníma dětma. Zatím to takhle docela funguje.
Se musim priznat, ze kdyz jsem pro zmenu po dvoulete prebaloval 3m mrne, tak mi ta naloz nijak nesmrdela (ditko na UM)
me nebohe cichove bunky dostavaji holt pravidelne zabrat.
@Aluse píše:
@nikol.ondrášovka to si pis a urcite to byly nase „fanynky“
asi ![]()
Dobry vecer damy,
priznam se bez muceni, ze obleceni fotim, ono se bez fotek pak spatne prodava ![]()
Vyhledavam spolecnost kamaradek nematek abych neztratila pojem o normalnim svete. Casopisy nectu jelikoz z duvodu venovani se zivym detem na ne nemam ani chut a ani cas…takze o co ze to prichazim? ![]()
@adam755 píše:
Bože to zní hrozně.. Já teda zatím těhotná nejsem, ale už teď jsem na to alergická.. Mimísek, manža a těhulka a podobný hlody mi strašně vadí a to na mě ještě někdo nemluví v plurálu.. To by si mohl někdo zkusit..:-D
Teeda, tady jeden nestačí valit oči
zlé, namyšlené, vulgární
tak to bych teda o holkách z Nejsem těhu, jsem těhotná… neřekla. Ale na to je byste je musely víc poznat ![]()
@nikol.ondrášovka @Aluse nejhorší je, když sladké, něžně děťátko něco takového pustí v davu. Všichni čumí na vás a odmítají věřit, že to bylo to blaženě se tvářící robě.
@ccelest píše:
@Jaji77 abych řekla pravdu moc se mi nechcesnad to neni tak důležitý.
Já bych řekla, že to docela důležitý je, když ty tvrdíš, žes tam byla, pamatuješ si, proč diskuzi zavřeli a holky, co tam byly od začátku, si tě nepamatují. To mi tak trochu zavání Já tam nebyla, ale kamarádka říkala… ![]()
A taky za víc jak tři roky nakecat 30 příspěvků, tos musela být hodně aktivní člen emimina ![]()
@Jazz27 co Ty tu v tuhle denní dobu? ![]()
Abych pravdu řekla, mě se dneska opravdu o tom houně zdálo, že jsem ho přebalovala někde před lidma.. A co mě čekalo po probuzení? Jak výstižně říká manžel-kobylinec v plínce ![]()
A k tomu kojení-já to zkoušela, ale nějak nám to s prckem nešlo, takže přechod na UM bylo to nej po trápení s přikládáním za mohutnýho řevu, mě tekly slzy, jak to bolelo, nic nevypil, pak flašku s UM a nakonec ještě půlhodinový odsávání
Zlatý UM. A všichni kolem mě se jako první ptali „A kojíš? NE?!?! A proč ne?!“ a vysvětluj to pořád dokola, denodenně..a následovala otázka „a jak spí?“ a „kdy bude druhý?“ ![]()