Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@bedruška1 píše:
Holky, já teda tu diskuzi nečetla, ale dokážu si trochu představit, o co jde/šlo…já jsem teda z těch, co nenávidí :„kakáme, máme zoubek, už chodíme atd.“…ale nikdy jsem moc nepochopila tento střet: mimísek je bud pomalu sprosté slovo a výsměch pro ty co ho používají nebo opačně, nechápat, že někdo „nekaká s mimískem“…tak nějak si říkám, že to je přeci každého věc…raději bych teda byla za normální vyjadřování, ne za ty šílenosti…ale tak holky, co takhle mluví a používají mimísky a těhulkování a tak, jsou až tak k výsměchu?
Mám zkušenost u doktorky, když se mě ptala:„už papáte mrkev?“ a já na ní zírala a říkám, že ji jím normálně
vůbec mi nedošlo, že se ptá na malého, no jo, prvorodička, ale ona mi vyká a já mateřský plurál nepoužívám
Teď už vím, o co jde, ovšem ona se mě už ani neptá, ví, že jsem trochu svéráz ![]()
@bedruška1 ne k výsměchu, ale prostě nám nejde přes pusu a přes prsty říct/napsat, že se tulíme s manžou, když máme ovulku, aby byl mimísek.. (bože hrozná věta), a že dnem, kdy máme pozitivní test, nebo se nám prcek narodí, nestaneme se už napořád jen matkou-ve smyslu toho mateřskýho plurálu.. Mě osobně rve uši slyšet, že jsme papali mrkvičku, jak krásně kakáme atp..
@kozisek Ja netvrdim, ze tu nejsou inteligentni zeny, to vubec ne. Slo mi o to, ze ten kolektivni pocit, ze si na netu hrajeme na tvrdacky a doma „kakame“ „mame prdiky“ a pod neni spravny, tak jak jsme se prezentovaly tady takove jsme a ano, kdybychom se nechali zamknout hned, tak by to bylo lepsi, ale nebylo by na co vzpominat (viz. tato diskuze) a hlavne bychom treba nebyly v takovem slozeni v jakem jsme a to by byla skoda ![]()
@kozisek píše:
Mám zkušenost u doktorky, když se mě ptala:„už papáte mrkev?“ a já na ní zírala a říkám, že ji jím normálně
@J3nie Problém internetové komunikace je, že nepoznáš sarkasmus, ironii, tázací větu x řečnickou otázky atd. Já opravdu jen píši, jak to na mě působilo, osobně jsem to nebrala, ale pamatuji si to. Pamatuji si mnohem víc diskusí a ty byly fakt „husté“, na jedné jsme byly také několikrát upozorněny, že už toho je moc ![]()
Ovšem budu se opakovat, že osobně se nestýkám s žádnou matkou, která žvatlá, kaká atd. Jedna to občas použije a je z toho nešťastná, že už blbne ![]()
Já se loučím, jdeme s dětmi spát
![]()
@Knihomyš no stane se
já občas také slušně blbnu a v těhotenství příšerně, ale pokud se to nestane denní rutinou, tak se z toho nestřílí ![]()
@J3nie nikdy jsem nikoho nikde nenahlašovala ani nedělala tyty. Četla jsem tu diskuzi, protože mi byla ze začátku sympatická pak se to začalo hrotit. A ten večer jsem četla, protože se sama díky svým předkům občas setkávám s rasismem. Takže mě prostě někdy zajímá co si lidi myslí a jak píší. Jinak jo třeba pro mě je slovo šu… vulgární a stydět se za to nebudu.
@Pherenike jasně, já tu diskuzi nečetla a tak nevím, co bylo cílem…
v tom případě chápu…občas bych si taky ráda poklábosila s někým, kdo má normální „děti“ a ne ťutinky, jejichž hovínka voní (to jsem se taky dozvěděla
) ![]()
@bedruška1 on kdo chtel, tak pochopil co bylo smyslem te diskuse a kdo nechtel, tak to si prectes tady…
a zajimalo jakymu, diteti voni hovno, ja bych jim pujcila to svy, at mi vysvetli, jak muze tak nelidsky smrdet? ![]()
@Aluse h* je OK, ty máš blbý čichový receptory, to je snad jasný ![]()
@Knihomyš tak jelikoz mi voni benzin a redidlo, tak bych o tom nepochybovala
ale kdyz sezere moc mandarinek tak to hovn. o ma takovy mandarinkovy aroma ![]()
@kozisek tak to jsem se pobavila
já taky odpovídám schválně : „kolik vážíte?“ já: „dost, svoji váhu raději nikomu neříkám“…„už papáte?“ já: „no cpu se pořááád, jen prcek občas nechce“ atd…fakt to nemám ráda…
@LucsynkaR no mě to taky rve totálně uši, ale je fakt těžké do toho nespadnout…
já mám teda hodně známých, co tomu propadly a je to děs…jedna oje velice dobrá kamarádka (dříve úplně normální) mi jendou říkala, že se jim prcek poprvé vykadil do nočníku (asi fakt super, zatím nevím
)…tak že to vyfotila
a poslala manželovi mmskou fotku do práce
já ji říám: „jako to hov. ooooo???“ ona:„jo, to nemůžeš zatím pochopit, když nemáš své sluníčko“…takže od té doby jsem si řekla, že si fakt musím dát pozor, at takto nezblbnu…
jo a pak se ještě manžela doma ptala: „co říkali kolegové? ukázal jsi jim, že mareček kakal do nočníku?“
tož je to normální??? ![]()
@bedruška1 hele, považuji se za drsoně, a první pevný výkal po příkrmech jsem chtěla v prvním nadšení chlapovi nechat, aby ho mohl obdivovat, až se vrátí z práce
Pak jsem se teda ovládla, ale ten impuls tam byl! Po roce tekuté stolice to není nic divného ![]()
@Aluse no jako o jejich „voňavých hov.ech“ vykládali, když jsme seděli v cukrárně, jim se pos.ala dcera a oni začli na stole vedle mého zákusku přebalovat…já teda málem v tu chvíli spolkla lžičku a oni si všimli mého výrazu a říkají:" lucinčiné hovínka nesmrdí, fakt…to normálně voní, však počkejte na své děti…" tak jsem čekala a říkala jsem si, že mám asi špatné mlíko, protože on smrdí jak tchoř
fakt…
@bedruška1 tak oproti mymu je tchor vyvonenej fesak ![]()
tak ale za tohle prebalovani bych taky mlatila…