O těhotenství bez zdrobnělin a přebytečného nadšení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7398
24.11.13 18:42

@Hadí ocásek to ja obcas taky :oops: a rada vidim, jak je to uz tento rok proflakly. Minuly rok nikdo v mym okoli nevedel, o co jde a tento rok tolik lidi :palec: pardon za off topic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
24.11.13 18:44

@Bekyn ale samozřejmě, nic se nemá přehánět. jdu to shodit, jinak mě přítel odveze do útulku. necham si jen knirek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
24.11.13 18:44

@nikol.ondrášovka to me tesi, ze se ti po nas styska, ale protoze na nas byl poradan hon jak na carodejnice, tak nam bylo doporuceno zalozit uzavrenou skupinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
24.11.13 18:45
@Anonymní píše:
@LucsynkaR tak ty si nepamatuješ proč jste byly smazané?

kdo rika, ze jsme byly smazane? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
24.11.13 18:47

@Aluse pěknej podpis, Krabáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
24.11.13 18:49

@Hadí ocásek pravdivej :D ale mela bych ho aktualizovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
24.11.13 18:50
@Hadí ocásek píše:
@Bekyn ale samozřejmě, nic se nemá přehánět. jdu to shodit, jinak mě přítel odveze do útulku. necham si jen knirek :-D

to zní rozumně :palec: :mrgreen: aby Tě ale po té proměně přítel poznal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
24.11.13 18:55

@Aluse co Ty tu delas? Hybaj domu, nevis, ze mas zakaz byt jen vystrcit nos? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.11.13 18:56
@Jaji77 píše:
@ccelest děkuji, to mi stačí. Třicet příspěvků a pamětník více jak rok zamčené diskuze, to hovoří za vše. :cert:

Hele, nikdy jsem tam nepřispěla a byla zakládající holčina, co psala z práce, na nick si nevzpomínám, pak „picksaneb…“ něco ta měla hooodně dlouhé vlasy a dávala foto, Aluse - nebo tak nějak…na to se fakt nezapomíná :jazyk: tam byla holčina, co čekala dvojky - Jasmínka nebo tak něco 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34541
24.11.13 19:03

@LucsynkaR hoho sla jsem na spacir

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
24.11.13 19:12

@Aluse si troufas 8o. Jrn doufam, ze Ti nacelnice rychle pritahne uzdu (@Camael),protoze tentokrat by Ti nrpomohli ani vsichni svati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
24.11.13 19:15

Koukam, ze budeme zase pranyrovane :-D @Aluse, @Jaji77, @Lucsynka je videt, ze jsme neupadly V zapomneni :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.11.13 19:18
@J3nie píše:
Koukam, ze budeme zase pranyrovane :-D @Aluse, @Jaji77, @Lucsynka je videt, ze jsme neupadly V zapomneni :-D

Myslím, že ne, mě to utkvělo v hlavě, protože mi přišlo, že to bylo spíš takové „předvádění“, jako my jsme ty tvrďačky a ostatním měkne mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
24.11.13 19:25

@kozisek Ale kdeze, tvrdacky? Nee, akorat nepotrebujem myslet na to, ze kdyz napiseme o manzelovi, je to vul nebo namisto mimisek rekneme smrade tak nas sezerou i s chlupama :-D Nejsme tvdry, jsme defakto stejne jako mnoho ostatnich, jen nepotrebujeme sekat superlativa a objimaci smajliky za kazdou vetou. Nechci kecat, ale vzhledem k tomu, ze se zname i osobne, si dovolim rict, ze se proste na netu chovame stejne jako ve skutečnosti… Holt ne kazdy se potrebuje denodenne docitat o tom jak pri tuleni s manzou vznikl mimisek a ze na vlastni zivot, sex nebo manzela uz neni nutne dbat, protoze je jen mimisek a okolo vzduchoprazdno :-) Nejsou takove vsechny na emiminu, ale je jich dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
24.11.13 19:29

@J3nie já mluvím o tom, než to bylo zamčené, myslím, že některým narozením miminka také změkl mozek. Jinak to neřeším, já chodím také na uzavřené, je to dle data narození a nikdo si servítky nebere, ono se to pak pročistí a většinou zbude jen zdravé jádro :jazyk:
Ale na začátku to prostě působilo tak, jak jsem psala výše. Až takové „přehrávání“. Osobně jsem nikdy nečekala mimínska, manžu nemá doteď a pokud mě hodně štve, tak říkám, že mu dám igelitku před dveře, je to slušné a vyjadřuje to mé pocity ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí