Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Hadí ocásek to ja obcas taky
a rada vidim, jak je to uz tento rok proflakly. Minuly rok nikdo v mym okoli nevedel, o co jde a tento rok tolik lidi
pardon za off topic.
@Bekyn ale samozřejmě, nic se nemá přehánět. jdu to shodit, jinak mě přítel odveze do útulku. necham si jen knirek ![]()
@nikol.ondrášovka to me tesi, ze se ti po nas styska, ale protoze na nas byl poradan hon jak na carodejnice, tak nam bylo doporuceno zalozit uzavrenou skupinu ![]()
@Anonymní píše:
@LucsynkaR tak ty si nepamatuješ proč jste byly smazané?
kdo rika, ze jsme byly smazane? ![]()
@Hadí ocásek píše:
@Bekyn ale samozřejmě, nic se nemá přehánět. jdu to shodit, jinak mě přítel odveze do útulku. necham si jen knirek
to zní rozumně
aby Tě ale po té proměně přítel poznal ![]()
@Aluse co Ty tu delas? Hybaj domu, nevis, ze mas zakaz byt jen vystrcit nos? ![]()
@Jaji77 píše:
@ccelest děkuji, to mi stačí. Třicet příspěvků a pamětník více jak rok zamčené diskuze, to hovoří za vše.
Hele, nikdy jsem tam nepřispěla a byla zakládající holčina, co psala z práce, na nick si nevzpomínám, pak „picksaneb…“ něco ta měla hooodně dlouhé vlasy a dávala foto, Aluse - nebo tak nějak…na to se fakt nezapomíná
tam byla holčina, co čekala dvojky - Jasmínka nebo tak něco ![]()
@Aluse si troufas
. Jrn doufam, ze Ti nacelnice rychle pritahne uzdu (@Camael),protoze tentokrat by Ti nrpomohli ani vsichni svati ![]()
Koukam, ze budeme zase pranyrovane
@Aluse, @Jaji77, @Lucsynka je videt, ze jsme neupadly V zapomneni ![]()
@J3nie píše:
Koukam, ze budeme zase pranyrovane@Aluse, @Jaji77, @Lucsynka je videt, ze jsme neupadly V zapomneni
Myslím, že ne, mě to utkvělo v hlavě, protože mi přišlo, že to bylo spíš takové „předvádění“, jako my jsme ty tvrďačky a ostatním měkne mozek ![]()
@kozisek Ale kdeze, tvrdacky? Nee, akorat nepotrebujem myslet na to, ze kdyz napiseme o manzelovi, je to vul nebo namisto mimisek rekneme smrade tak nas sezerou i s chlupama
Nejsme tvdry, jsme defakto stejne jako mnoho ostatnich, jen nepotrebujeme sekat superlativa a objimaci smajliky za kazdou vetou. Nechci kecat, ale vzhledem k tomu, ze se zname i osobne, si dovolim rict, ze se proste na netu chovame stejne jako ve skutečnosti… Holt ne kazdy se potrebuje denodenne docitat o tom jak pri tuleni s manzou vznikl mimisek a ze na vlastni zivot, sex nebo manzela uz neni nutne dbat, protoze je jen mimisek a okolo vzduchoprazdno
Nejsou takove vsechny na emiminu, ale je jich dost.
@J3nie já mluvím o tom, než to bylo zamčené, myslím, že některým narozením miminka také změkl mozek. Jinak to neřeším, já chodím také na uzavřené, je to dle data narození a nikdo si servítky nebere, ono se to pak pročistí a většinou zbude jen zdravé jádro ![]()
Ale na začátku to prostě působilo tak, jak jsem psala výše. Až takové „přehrávání“. Osobně jsem nikdy nečekala mimínska, manžu nemá doteď a pokud mě hodně štve, tak říkám, že mu dám igelitku před dveře, je to slušné a vyjadřuje to mé pocity ![]()