Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mad Silence copak? hovínka tvého mimíska taky nevoní???:-D ne, dělám si už z toho taky srandu, ale mě to normální nepřijde…prostě to nevoní a basta ![]()
a to kojení…mně je fakt jedno, i kdyby prostě někdo přestal i jen tak, protože se mu nechce…na kojení prostě nevidím nic zázračného…a já bych na otázku proč kojím asi odpověděla jen: protože je to ASI dobrý pro mrně?…
@Hadí ocásek to jsou věci, že?
a oni to fakt myslí vážně
a ještě nechápou, že nechápu ![]()
@Mad Silence Ále, co by tě kdo kamenoval, pokud nepůjdeš vyhlašovat své nekojení do diskuse „jak se rozkojit“ nebo pokud si to nepotřebuješ nechat schválit místním plénem, tak je do toho každýmu houby.
U diskusí typu „Nechci kojit, co vy na to“ mi přijde normální, že ti to někdo bude rozmlouvat, halt kdo se moc ptá, moc se dozví.
Osobně teda kojím (zatím to vypadá, že budu až do maturity
), ale nevím, proč bych měla řešit, že někdo ne.
Tak mně je jedno ať si kojí nebo nekojí kdo chce nějak to neřešim. Ze začátku mi to přišlo hezký, ale po pár nočních už jsem se teda taky těšila až malá přejde na sunar. Ale zase musim říct, že jsem si vždycky řikala, že je to nezdravější, nejlevnější a pořád připravený a po ruce takže nějaký výhody to taky mělo.
@nikol.ondrášovka píše:
Ahoj, dneska jsem přemýšlela jestli náhodou nejsem vadná mezi všema holkama co se rozplývají nad vším z těhotenství a mluví ve zdrobnělinách. Tak se mi zastesklo po diskusi, ve kterém se to řešilo bez ťuťu ňuňu. Už si připadám divná a že kazím radost holkám co mají stejný termín porodu, mou negací. Budu ráda když se někdo najde bez rozplývání, focení hadříků, atd. Nic proti tomu nemám, ale cítím se mezi všema takovýma fakt divně.![]()
Jsi mi sympatická!
![]()
@bedruška1 píše:
já teda chápu, chápu všechny, kdo nechtějí kojit…já teda kojím, ale málem jsem s tím sekla…nakonec jsem vydržela, ale žádný požitek z toho nemám…kojit budu ale dál…ale ty které nechtějí, úúúúplně chápu, ať mají jakýkoliv důvod!
Taky je chápu
nebo spíš to prostě neřešim… Je mi to jedno jestli mamina kojí nebo ne… podle toho nesoudím ![]()
@bedruška1 Já teda původně kojila z lakoty, protože částky za UM jsou teda pálky. No, a teď kojím, protože mám ráda svůj klid (mladá mě ráno netahá z postele a v poledne usne jen s prsem).
Humorný byl okamžik, kdy jsem to chtěla utnout, vorvaná jak ramlice. Po pár dnech boje jsem na nějaké emiminí diskusi našla radu, že člověk musí mít jasno, proč přestává a být odhodlaný. Tak jsem se zamyslela, zjistila jsem, že vlastně nevím, proč bych měla přestávat úplně (bradavky se mírně zhojily), že vypustím večer a bude to stačit.
@Hadí ocásek píše:
Kdo se tu ptal, jestli je podpora movemberu to, že si nebude holit nohy? v tom případě podporuji celým tělem
Tak já jsem si v listopadu přestala likvidovat knír.
@bedruška1 No jasne ze voni. Jeste nosim sousedum at si cuchnou te rajske vune
Z jakohosi duvodu Drakula zacala hlasit misto kakat fuj ![]()
@Knihomyš No to je prave ono. Proc by jsi mela resit, ze nejaka kojit proste nechce
To ja jen kdyz se obcas neopatrne zminim tak obcas slycham zajimave veci. ![]()
@Mad Silence tak já bych na své long-term kojení asi taky něco slyšela, být mladší a vypadat přívětivěji
takhle jen občas postřehnu překvapené polknutí.
Sympatická profilovka, btw. ![]()
Jinak celkem věřím, že matkám často ta h*a vlastních dětí tak nesmrdí, příroda má zřejmě zájem, aby to likvidovaly, a ne aby na to ještě nazvracely. Ty, kterým čich neomámí poporodní hormony, upřímně lituju.
@Knihomyš to že ty ho.na voní, řekl otec
a to si fakt nedělám srandu!
@parketka píše:
Jo tak to já si pamatuju velice dobře. Holky se začaly celkem navážet do všech kolem, ale když se někdo smál jim tak to těžce nedávaly. Pak si pamatuju situaci kdy je admin i smazal za dost vulgární výrazy nakonec si jí založily znova a zamkly. Vtipný bylo, že nebyly těhu, ale těhotný a někdy v 10.tt běžela zakladatleka nakupovat těhotenský oblečení, protože už to velký břicho se prej nevešlo do normálních kalhot čili byly střelený uplně stejně jako ty ostatní
Jeee, koukam, ze uz muzu zdravit cilene a ne anonyma
![]()
@bedruška1 V žádném případě mu to nerozmlouvat! ![]()
A ono když se převlíkáš v šatně s 10 - 15 zpocenejma chlapama… prostě záleží, s čím srovnáváš ![]()
@Pherenike jojo a to jeste nevis ten bonbonek, ze mila @parketka psala do nasi diskuse dost aktivne
@bedruška1 tak tenhle otec at to jde rict moji polovine, od prechodu na pevnou stravu, se plene vyhyba obloukem ![]()