Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LucsynkaR @Aluse
Tak nic, už je tu s námi.
Hele, já jsem zmatená, v který diskuzi jsem, abych zas něco nenapsala! ![]()
@Camael ty jo, malej ted nespat, tak je protivnej jak pr.el
on spi už od půl 6 ![]()
@LucsynkaR
Ona díky tý pohotovosti spala od 4 do půl šestý, takže teď koukáme na Transformery. ![]()
@Camael co bych za to dala, kdyby mi chrápal i odpoledne.. aspoň hodinu, ale on ne a pak je protivnej už od 5 hodin ![]()
A hele, diskuse s dobrym nazvem… Posledni dobou me fakt znechucuji terminy jako mimisek, tehu, manza.. no vsak vite
nevim, nidky mi to nevadilo ale hormony asi delaj svoje. To jsem se jeste nezminila o tom, ze nechci kojit ![]()
@Mad Silence píše:
To jsem se jeste nezminila o tom, ze nechci kojit
ajaj tak to jsem zvědavá kolik „maminek“ Tě tady ukamenuje
![]()
@Bekyn píše:
ajaj tak to jsem zvědavá kolik „maminek“ Tě tady ukamenuje![]()
já teda chápu, chápu všechny, kdo nechtějí kojit…já teda kojím, ale málem jsem s tím sekla…nakonec jsem vydržela, ale žádný požitek z toho nemám…kojit budu ale dál…ale ty které nechtějí, úúúúplně chápu, ať mají jakýkoliv důvod!
@bedruška1 aspon nekdo
Spis se setkava s nepochopenim ale jen tak z pleziru jsem se tak taky nerozhodla.
Kdyz na me nejaka kojici matka vytresti oci a tvari se jako bych ji prave sdelila, ze se chystam mimino trpet hlady tak se drze ptam proc ze to vlastne koji. Bys neverila, kolik jich vlastne ani nevi, co na to rict ![]()
Procetla jsem par stranek zpatky a muz na me zira cemu ze tu tak tlemim
Trochu mi to pripomnelao nasi epizodu kdy jsem byla nucena prebalovat nase smrade na urade. Pri odchodu urednice oteviraly vse co slo a ze dveri me doprovazel sycivy zvuk osvezovace ![]()
Holky mě z vás už pícha v břiše
posílat h… mmskou..to jsem nežrala ![]()