Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@J3nie ja myslím, že na nás se nedá zapomenout
hlavně na některý (nebudeme zmiňovat-rači). a s tím Tvým posledním příspěvkem naprosto souhlasím
a jen dodávám, že se těším na jarní Gardenparty ![]()
@Aluse píše:
kdo rika, ze jsme byly smazane?
To si jen nektere touzebne praly ![]()
Takze verejne prohlaseni - z puvodni diskuse nebylo smazano ani pismenko
Vse je zachovane pod zamkem…
@Anonymní píše:
Jo tak to já si pamatuju velice dobře. Holky se začaly celkem navážet do všech kolem, ale když se někdo smál jim tak to těžce nedávaly. Pak si pamatuju situaci kdy je admin i smazal za dost vulgární výrazy nakonec si jí založily znova a zamkly. Vtipný bylo, že nebyly těhu, ale těhotný a někdy v 10.tt běžela zakladatleka nakupovat těhotenský oblečení, protože už to velký břicho se prej nevešlo do normálních kalhot čili byly střelený uplně stejně jako ty ostatní
Tady zakladatelka, ktera si v 10.tt sla kupovat tehotenske kalhoty
Zdravim tu, ktera nepochopila vyznam „tehu“ diskuse ![]()
Strelenost pro nas znamenala fakt neco jineho nez tehotenske kalhoty ![]()
@nikol.ondrášovka tebe samozrejme take zdravim a tesi me, ze si nekdo po 1,5 roce vzpomnel ![]()
@Pherenike píše:
@nikol.ondrášovka tebe samozrejme take zdravim a tesi me, ze si nekdo po 1,5 roce vzpomnel
toje jak predcasnej darek k jezisku ![]()
@Pherenike píše:
Tady zakladatelka, ktera si v 10.tt sla kupovat tehotenske kalhotyZdravim tu, ktera nepochopila vyznam „tehu“ diskuse
Strelenost pro nas znamenala fakt neco jineho nez tehotenske kalhoty
tak anonymni ani nepochopila pravidla pro anonym ![]()
Tak se nám tu nehadejte ![]()
Naprosto se shoduju s vámi, které své dítě označí jako smrádě a nemyslí to zle, jiný lidi to prostě nechápou. Přítel mě skoro vyhnal z bytu, když jsem našeho psa označila jako potvoru nebo chlupatýho hajzla..to ale přece neznamená, že Ho nemám ráda (psa)
Jinak mi tak trochu taky měkne mozek, ale asi jinak.
No nevim jestli z mých příspěvků máte pocit pranýřování. Mám stejný pocit jako kozisek někdy to prostě bylo přes čáru. A to smazání bylo tenkrát za rasistický výroky a urážky. Druhý den zakladatelka založila diskuzi znova.
Popravdě já tady docela často narážim na to, že se někdo směje, že tu ženský píšou jak blbky - mimísci, tuleníčka atd. i se skoro stydim někomu ze známých říct, že sem chodim protože všeobecný mínění o těhle diskuzích je právě takový. Ale nemůžu si vzpomenout kdy jsem naposledy na tyhle výžblepty narazila? Takže, když jsem četla tu původní diskuzi tak mi to taky někdy připadalo dost přestřelený. To už měl pak člověk pocit, že musí miminko nazývat plod a chraň bůh použít nějakou zdrobnělinu to už by byla úplná kráva.
Jo než se do mě pustíte holky - píšu o původní diskuzi nevim kolik vás z ní zůstalo bylo tam docela dost lidí, který psali.
@Pherenike píše:
To si jen nektere touzebne pralyTakze verejne prohlaseni - z puvodni diskuse nebylo smazano ani pismenko
Vse je zachovane pod zamkem…
Ale to je normální praxe, píše se, že to bylo smazáno, ale je to překopírované do uzavřené diskuse, ten kdo si nechával uzavírat diskusi to zná ![]()
Upřímně, já si to pamatuji tedy kvůli tomu, že někdy to bylo až moc vulgární, nejsem útlocitná, ale bylo to na mě moc. Pak jsem to četla z toho důvodu, že na čárkové ani kočárkové nechodím a tohle se nabízelo v nabídce - Nový příspěvek ![]()
@kozisek Ja ale reknu upřímně, ze takove jake to bylo na zacatku to je furt. Mame sve nazory za kterymi si stojime a ve kterych se shodneme. Nemyslim, ze by nam zmekl mozek, rozplyvat nad mimcem jsme dokazaly tehdy i ted, ale v te diskuzi slo hlavne (ze zacatku) o to používání tech vyrazu na netu i zivote, nikdo netvrdil, ze jsem tvrde a nic nas nedojme, ale ze proste nepouzivame ty vyrazy, kterymi se to tu hemzi. Proto byla diskuze založena, to ze pak sla jinym ( nam vyhovujicim) smerem je vec jina.
Holky, já teda tu diskuzi nečetla, ale dokážu si trochu představit, o co jde/šlo…já jsem teda z těch, co nenávidí :„kakáme, máme zoubek, už chodíme atd.“…ale nikdy jsem moc nepochopila tento střet: mimísek je bud pomalu sprosté slovo a výsměch pro ty co ho používají nebo opačně, nechápat, že někdo „nekaká s mimískem“…tak nějak si říkám, že to je přeci každého věc…raději bych teda byla za normální vyjadřování, ne za ty šílenosti…ale tak holky, co takhle mluví a používají mimísky a těhulkování a tak, jsou až tak k výsměchu? ![]()
@J3nie ale tak já nevím, na jaké diskuse ty chodíš
hele, o tom jsme se bavily i s holkami, že se něco snažíte dokázat, ale nikdo nechápal co vlastně.
Tady je spousta inteligentních žen, které nežvatlají, myslí racionálně, prostě normální ženské, problém je, že ty jsou vesměs v uzavřených diskusích, bylo jich už hodně před příchodem té vaší. Takže to byla asi další věc, která některé štvala, prostě Ameriku jste neobjevily, akorát jste se nenechaly včas zamknout, víš? ![]()
@bedruška1 ale to at si klidne rikaji, co chteji
Cilem te diskuse bylo soustredit ty, ktere tento slovnik nepouzivaji. Prave kvuli tomu, abych mohla komunikovat s mou krevni skupinou…
@kozisek To mam chapat jakoze teda tady nejsem dost zabehnuta, kdyz nevim, jak je to s uzaviranim diskusi?
Praxe nepraxe, pro me smazana neni, ale slovickarit tu nebudu ![]()
Hele vulgarni? Co se vulgarni? To je otazka, nekoho sejme slo „vole“ nekoho nedojme ani „su*at“ a podobne, protoze je pouziva normalne. Ja spis hledim kolik tu je lidi co jsme jim pripadali vulgarni a rasisticke a přitom cetly dal…ja co me nebavi, urazi, nezajima nectu
Pak nemam potrebu nahlasovat a chodit nekam delat „tytyty“
![]()